2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh keşke. Teşekkür ederim gerçekten iyi dilekleriniz için

Bebeğim ölmüş karnimda kürtaj oldum hâlâ narkoxun etkisindeyim. Cok kötüyüm ağlama krizleri tutuyor nasıl dayancam bilmiyorum
Neden olarak ne dediler sakin ol lütfen sakin ol derin nefes al lütfen kendine yazik önemli olan senin sağlığın yine olur saglik olsun yeterki .. Allah yardimcin olsun cok üzüldüm ama lutfen kendine telkin ver kendinle konus sakin olman lazim

Bebeğim ölmüş karnimda kürtaj oldum hâlâ narkoxun etkisindeyim. Cok kötüyüm ağlama krizleri tutuyor nasıl dayancam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun. Ne desek bos biliyorum ama ozellikle ilk gebeliklerde düşük çok sık rastlanan bir durummuş. 3 arkadaşım da düşükten hemen 3 ay sonra hamile kaldilar simdi saglikli bebekleri var. Rabbim acını hafifletsin insallah.

Dış gebelik geçirdiğim donemde, tam olarak dış gebelik olup olmadığını anlayamamışlardı. O yuzden once kürtaj yaptılar. Aynı katta süslenmiş kapılar, bebek aglamalari, lohusa serbeti ikramlari yapiliyorken ben kurtajdan çıkmıştım. O anki psikolojiyi çok iyi anlıyorum ama geçiyor. Her şey Allah'tan. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah.

Ölmek istiyorum ssdece
Öyle söyleme o daha minik bi embriyo bebek bile sayilmz senin yeterki sagligin olsun yine olur .. ya dogup hayat boyu sagliksiz zor bir ömrü olsaydı ALLAH herşeyin en iyisini bilir sen dualari hic bırakma zor haklisin ama dayanmalisin . Yıpratma kendini 8 hafta önce hayatinda yoktu zaten. Rabbim saglikli hayirli evlt nasip etsin tez vakitte insallahki üzüntülerini dindirsin

Bilmiyorum araştırmaya gönderdiler 15 gün sonra belli olacakmış nedeni.. iyi dileklerin için teşekkür ederim

2.5 sene önce bir boş gebeliğim oldu. Simdi de düşük.. bundan sonraki gebeliklerim hep aynı olacak mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi

2.5 sene önce bir boş gebeliğim oldu. Simdi de düşük.. bundan sonraki gebeliklerim hep aynı olacak mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi
Hayir düşük yaptin diye digerleride oyle olacak degil oyle dusunme . acaba pihti sorunu olablrmiki sende yeni gebeligin oldugunda kan sulndirici igne kullansan garanti olur aslinda doktora anlatrsn zaten . Kendi doktorunun haberi var mi durumdan onada sor pihti ile ilgili olblrmi diye

Bilmiyorum ama her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyordum

Bilmiyorum ama her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyordum
O zaman sebep baska demekki . Cok gecmis olsun eve git bol bol dinlen gecmisi degil gelecegi düşün üzme kendini uzerinde cook düşünme kendini yıpratma daha yolun başındayız hepimize olabilecek seyler bol bol dua edicez saglikli hayirli evlat için elbet hepimzin insallh olck güzel bebisleri

InsaAllah kuzum.iyi dilekleriniz icin sağolun. Çok yıprandım bi süre ara vercem büyük ihtimalle

Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.ben alamicam kucağıma ama insaAllah siz hayırla sağlıkla alırsınız kulaklarınıza... Rabbim bebislerinizi size bağışlasın
Allahım güç kuvvet versin sana, inşallah hemen hamile kalıp acısını dindirsin rabbim sağlıkla bu sefer kucağına alırsın inşallah 3 ay önce ben de kaybettim bebeğimi öyle zordu ki burada yaşayan herkes anlıyor seni emin ol,ben 2 ay sonra hamile kaldım rabbim sana tez versin bekletmesin inşallah, tabiki sağlıklı sıhhatli olsun

Ben hala hamilelik takvimi bile ekleyemedim, öncekinde yaşadığım heyecanları bunda bastırıyorum,Allahım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler

Kızlar ya ben çok kötüyüm belim kitlendi çok acıyor gün içinde kasıklarıma ağrı girdi lekelenmem yok ama korkuyorum bu durumdan acaba üşüttüm mü? Sizde yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…