2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar merhaba 8+2 oldum bugün dünden beri peçeteye gelen kırmızı az miktarda kanamam var bu haftalarda böyle yasayıp normale dönen oldumu çok korkuyorum biley oldu diye progestan iğne kullanıyorum kalçadan
Kanamaysa dikkat et.Once doktoruna bi sor istersen.Ama ayağa kalkmadan dinlenmen gerek.Benim kardeşimde böyle oldu ilk 3ay sonra düzeldi.O da hep iğne olmuştu.

Benim oğlumun kese de böyleydi.Duruşu da aynen böyleydi.Tabi önce Allah sonra doktorlar bilir.

Kızlar çok şükür kalp atışını duyduk bugün 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Şu an ultrasona göre 6+4 müş, bir tek folik asit vermişti bi önceki gittiğimde, hala ne tahlil istedi ne vitamin desteği verdi, sadece gebeliğe dair anca 10. - 11. haftadan sonra konuşmaya başlıyoruz şuan hala vücudün ölçüp tartıyor sağlıklı bir gebelik mi diye dedi. Yolun çok başındayız sanırım daha. Ay keseydi ay kalp atışıydı derken şimdi de 3 ay dolmasını beklicez heralde rahatlamak için

Kanamaysa dikkat et.Once doktoruna bi sor istersen.Ama ayağa kalkmadan dinlenmen gerek.Benim kardeşimde böyle oldu ilk 3ay sonra düzeldi.O da hep iğne olmuştu.
Doktorumla telefonda konustuk resmini çekip attım peçetenin heralde korkulacak birsey olsa gel derdi diye düşündüm ama işte korkudan kalbim duracak.Dediğin gibi dinleniyorum hiç kalkmadım ve azaldı sağolasın

Kalp atışını gördük çok şükür gelişimi güzel bebeğin, içinden dua eden herkes için teşekkürler
Gözünüz aydın kızlar

Kızlar benim hamileleikten önce çenemde kistik yani deri altından sivilcelerim çıkıyordu. Bununla baya uğraştım. Şimdi 9+6 dayım. Hala çenemde sivilceler çıkıyor ama kistik akne değil. Yüzeysel bazıları küçük bazıları büyük iltihaplı. Ne yapmalıyım bilen var mı? Ağlıycam artık

Haftamız aynı sizinle birsey danısacaktım iki gündür peceteye gelen önce kahverengi sonra kırmızı lekelenmem var progestan iğne kullanıyorum dinleniyorum sizin gectimi ne dedi doktorunuz

Benimde hamile olduğumu ogrendigimden beri cildim acayip bozuldu.Surekli sivilceler hem vücut hem yüzde.Ben sirke sürüyorum.Kurutuyor biraz.

Doktorumla telefonda konustuk resmini çekip attım peçetenin heralde korkulacak birsey olsa gel derdi diye düşündüm ama işte korkudan kalbim duracak.Dediğin gibi dinleniyorum hiç kalkmadım ve azaldı sağolasın
Ilk zamanlar olabiliyor malesef.Benimde kahverengi akinti hala oluyor.Ama dr çok ciddi birşey olsa söylerdi.Sen dikkat et.Igne 3 dozdan sonra beni baya toparladı.Once kanama vardı.gecti çok şükür.

Benimde hamile olduğumu ogrendigimden beri cildim acayip bozuldu.Surekli sivilceler hem vücut hem yüzde.Ben sirke sürüyorum.Kurutuyor biraz.
Valla çene altına bakamaz oldum Kurmuzı kırmızı noktalar lekeler alerji olmuşum gibi her gün yeni bir sivilceyle uyanıyorum ya

Çay ağacı yağı deneyebilirsiniz sivilce için. Kokusu güzel olmasa da faydası çok fazla. Araştırmanızı tavsiye ederim.

Sizce 10 günde bir ultrasona girmenin bebek için bi zararı var mı ? Bununla ilgili her hangi bir şey duydunuz ya da okudunuz mu ? Ben 12. Haftaya kadar 10 günde bir girmeyi planlıyorum ultrasona
Bende 10günde bir gidiyorum canım.hatta bu hafta kahverengi lekelenmeden dolayı 7günde 1 gitmiş oldum. Ama doktor kalbini çok dinletmiyor. Azıcık duyuyorum o bana yetiyor iyi gidiyor, sorun yok demesi yeterli zaten. Kalp atışını çok dinletmediği sürece sorun olacağını zannetmiyorum.

Kahverengi lekelenme için ne dedi ? Ben az önce yazdım doktora yoğunsa gel bi ultrasonla bakalım iğneye geçeriz olmazsa dedi ama yoğun mu değil mi bilemedim . Bi peçeteye baya geliyor bi Süre hiç gelmiyor bu nasıl ifade edilir ki

2 günde nasıl olmuş ya kanama alanı olsa görmez miydi kendi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…