Evet aynı tarihler Biraz olsun rahatladıysan çok sevindim canım aşırı tatlı bir doktorum var çok şükür. Sırf konuşmasını duymak bile rahatlatıyor beni. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz, kucağımıza alacağımız günleri görelim inşallah
Lekelenmeleri olan arkadaşlar benim 7 haftadan beri devam ediyor 2 kerede aşırı kanamam oldu lekelenme hâlà var şükürki iyi bebeğim stres yapmamaya çalışın iyice tetikliyor ve ben hic kalkmıyorum hep yatıyorum bol bol dinlenin protestonuza fitil olarak kullanıyorum rabbim saglıkla bebeklerimizi kavuştursun insallahh
Dün acile yatis yaptım icerde bir kanama alani oluşmuş dedi doktor. progesteron igne yaptılar banada kanamam durdu cok şükür. Ama lekelenmelerim devam ediyor. Onun disinda hergun crione jel kullanıyorum. Ama igne gerçekten çok etkili.
Lekelenmeleri olan arkadaşlar benim 7 haftadan beri devam ediyor 2 kerede aşırı kanamam oldu lekelenme hâlà var şükürki iyi bebeğim stres yapmamaya çalışın iyice tetikliyor ve ben hic kalkmıyorum hep yatıyorum bol bol dinlenin protestonuza fitil olarak kullanıyorum rabbim saglıkla bebeklerimizi kavuştursun insallahh
Aynen, tek çaresi bol bol yatmak. Sağlıklıysa zaten tutunacaklar.Benimde hala devam ediyor 6.haftadan beri var. Ama şükür bebeğim sağlıklı büyüyor. Çok şükür. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin
Ilk zamanlar olabiliyor malesef.Benimde kahverengi akinti hala oluyor.Ama dr çok ciddi birşey olsa söylerdi.Sen dikkat et.Igne 3 dozdan sonra beni baya toparladı.Once kanama vardı.gecti çok şükür.
Böyle mesajlar okUmak inanılmaz moral oluyor bana SağolasınDoktorum gel demedi usg de görsem belki dahada rahatlayacaktım ama en azından kesildi çok az kahverengi leke kaldı
Benim sinüzit var bas ağrısını iyi bilirim .geçmiş olsun.hamieller parol içebilir dayanamazsan ic.sakaklarina alnına mesajda cok iyi geliyor.su içmekte faydalı.
Kizlarrr cok kotuyum yaaa bgun hic otrmadim hep islendim dun gece tartildm 71 demn yine tartildm 74 geldim bu nasl olablir sivi cok iciyorm o yuzdne mi 1 gunde kilo olmaz heralde norelim com bozuk yarin diyetisyene gidicm
İstanbuldayım . Ben iğne olmadığımdan kahverengi leke gelir gelmez hemen yatıp zorunlu haller dışında kalkmamaya çalışıyorum ama 2 saat duruyor sonra bi geliyor akşam yok sabah geliyor ya da öğlen olmuyor akşam geliyor ne yapacağımı şaşırdım
Bende gözümü açamıyorum valla yataga zor gidiyorum ekstra uykuluyum..ne kadar farklı herkeste hamilelik. Canım yatmadan önce süt içebilirsin uyku verir. Aksam yemeklerinde yoğurt yiyebilirsin.
7+6 ile ilk kalp atışını da duyduk şükür. Pıt pıt ahh çektim videoyu kaç defa izledik. Çok ilginç bir duygu artık daha iyi hissedebiliyorum anneliği. Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
7+6 ile ilk kalp atışını da duyduk şükür. Pıt pıt ahh çektim videoyu kaç defa izledik. Çok ilginç bir duygu artık daha iyi hissedebiliyorum anneliği. Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
İstanbuldayım . Ben iğne olmadığımdan kahverengi leke gelir gelmez hemen yatıp zorunlu haller dışında kalkmamaya çalışıyorum ama 2 saat duruyor sonra bi geliyor akşam yok sabah geliyor ya da öğlen olmuyor akşam geliyor ne yapacağımı şaşırdım
Seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Doktorundan iğne istesen? Hergün yapılan iğne dışında depot iğne var birde. Çok etkili. Yapıldıktan sonra 1 hafta etkisini sürdürüyor. Belki daha güvende hissedersin kendini.
Böyle mesajlar okUmak inanılmaz moral oluyor bana SağolasınDoktorum gel demedi usg de görsem belki dahada rahatlayacaktım ama en azından kesildi çok az kahverengi leke kaldı
Aynen, tek çaresi bol bol yatmak. Sağlıklıysa zaten tutunacaklar.Benimde hala devam ediyor 6.haftadan beri var. Ama şükür bebeğim sağlıklı büyüyor. Çok şükür. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar meraba benden tecrübelisiniz bugün kese gördüm size yazmak istedim doktor 5 haftalık dedi şimdi size keseyi atıcam çizgi gibi bişey var düşük olan gebeliğimde normal boş kese vardı 5 haftalıkken sizce bişey oluşmayamı başlamış bakarmısınız