2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kalp atışının uzun süre dinlemesi iyi değil diye biliyorum. Ultrasonla ilgili negatif bişey duymadım.
ben 11. haftaya geldim hala kalp atisi dinletilmedi doktor sadece kalbinin atmasını gösterdi. suan bunun icin ufak dedi 12.haftada dinleteceğiz dedi yurtdisinda biraz daha katilar

Bişeyin aktığını hissediyorum. Gidip bakıyorum sulu kahverengi akıntı gelmiş. Bazen 1damla geliyor birkaç saat gelmiyor. Benimki tüp bebek olduğu için çok normal dedi canım. 14.haftaya kadar yaşayabiliriz bunu dedi. bana hergün iğne yapılıyor.hamile kaldığımdan beri var çünkü lekelenme. İnsanın psikolojisi bozuluyor gördükçe. Ama için rahat edecekse git canım. Bebeğini gördüğün zaman rahatlıyorsun. Ben çok sık bazen 7günde bir, bazen 10günde bir gidiyorum kontrole

Aman Allah korusun canim sor bakalim ne diyecek, yazarsin bana da canim. benim kontrolume 1 hafta var daha.. az once dustan ciktim baya 1 avuc sac attim saka gibi
Canım doktora sordum. tüp bebek olduğu için progesteron hormonunu yükseltiyoruz iğnelerle, bu da saçını döküyor çok normal dedi. 12.haftadan sonra bir ilaç vereceğim tamamen kesecek dökülmeyi dedi. Ama şimdi için birşey vermiyor maalesef.

Benimki de tüp bebek bana da normal dedi ama iğne kullanmıyorum ben . Hep bi korku tuvalete gitmeye korkuyorum ya . Bende sarı akıntı hep var acaba jel de mi yapıyor diye düşünüyorum hatta bazen kahverengi kırmızı karışık akıntı şeklinde geldiği bile oldu hep paniğim ne olucam bilmiyorum . Leke olunca aklım gidiyor

Tüp bebekte bu sorunu hep yaşıyoruz diyor doktor. Bende fitil kullanıyorum, biraz zorluyor içeri girerken bende ondan şüphelenmeye başladım. Bu bebek artık tamamen tutunmuş. Düşmesi için kovalarca kan gelmesi lazım dedi. 1-2 damla gelen lekelerle bu bebeğe birşey olmaz dedi. İnşallah öyledir canım. Dua ediyorum. Benim içimi çok rahatlattı doktorum. 14.haftaya kadar gelebilir korkma dedi. Senin kaçıncı hafta canım? Takvim oluşturmamışsın

Oglumda 9 ay hiç ilişkiye girmedik .aman bisey olmasin diye .doğumum cok zor oldu .doktor izin veriyorsa devam ettirin.

Haftamız aynı sizinle birsey danısacaktım iki gündür peceteye gelen önce kahverengi sonra kırmızı lekelenmem var progestan iğne kullanıyorum dinleniyorum sizin gectimi ne dedi doktorunuz
Dün acile yatis yaptım icerde bir kanama alani oluşmuş dedi doktor. progesteron igne yaptılar banada kanamam durdu cok şükür. Ama lekelenmelerim devam ediyor. Onun disinda hergun crione jel kullanıyorum. Ama igne gerçekten çok etkili.

Ahhh canim tesekkur ederim yaa en azindan endiselenmicez artik:) insallah bizim de surecimiz normale doner de su ignelerden kurtuluruz, saglikli bir gebelik geciririz Cok sagol tatlim:)

Benim de 7+5 canım . Tahmini doğum tarihi 23 Mart seninle Aşağı yukarı aynı zamanlarda . Doktorunun söyledikleri beni de rahatlattı umarım dediği gibidir .

Benim de 7+5 canım . Tahmini doğum tarihi 23 Mart seninle Aşağı yukarı aynı zamanlarda . Doktorunun söyledikleri beni de rahatlattı umarım dediği gibidir .
Evet aynı tarihler Biraz olsun rahatladıysan çok sevindim canım aşırı tatlı bir doktorum var çok şükür. Sırf konuşmasını duymak bile rahatlatıyor beni. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz, kucağımıza alacağımız günleri görelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…