2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin ilk çocuk mu?
ben çok çektim şuan göğüs yarası korkulu rüyam

2. canım ben ayva jeli, doğal zeytinyağı hatta kantaron vs kullandım ama zamanla düzeliyor bebek emmeyi öğrendikçe sanırım. Allah korusun kuzenim ağır atlattı o çatlaklardan enfeksiyon kaptı emziremedi antibiyotik tedavisi gördü. Çoğu annede kullanamamış kalkanı

Kızlar her güne sebze yemeği yapmak istiyorum ama akşam işten eve gidince hiç yemek yapasım gelmiyor hem çok yorgunum hemen uyumak istiyorum ama çocukla bahçeye iniyoruz vakit kalmıyor

Emzirmediğin zamanlarda hep göğüsünde duruyor. İyileştirici özelliği olduğu için yara olmuyormuş ve yara varsa iyileştiriyormuş.
Anladım canım ama o göğüste nasıl duracak onu anlamadım. Kaba bişey. Kıyafettende belli olur o

Canım belli oluyormuş zaten öyle dışarı da kullanılacak birşey değil. Anladığım kadarıyla emzirdikten sonra koyuyon onu yara olmasını engelliyo heralde
Hmm. Öyle olması kötü ama. Acaba belli bi saat mi kullanmak gerekiyor gün içinde

Kızlar ya konu açtım cevap yazan çıkmadı.
gümüş göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Alacak mısınız?
Etrafınızda kullanan oldu mu?

ben gümüş olanlarından almayı düşünüyorum önceki doğumumda sorun olmamıştı ama yine de temkinli olmak lazım hep emzirdikten sonra kendi sütümü sürmüştüm baya fayda etmişti.

Göğüs için ben lansinoh kullanmıştım çok memnun kaldım kakao yağı da vardı arada ondan da sürüyodum zaten emzirmekten kendimizi inek gibi hissetmeye başlayacağız ben göğsümü kapatmayı unutuyodum bazen

Canım göğüs uçları öyle bir açıyor ki çıkarmak istemezsin bence. Ben krem sürüp takıyordum sütyenimin içinde belli olmuyordu. zaten füze gibi dolaşıyorsun
daha bi alternatif bulamazsak bu aklımda olsun o zaman
İnşallah canım amin. Bi sabah Bi akşam yemek yedikçe midem cok kötü oluo. Bşy yiyemez oldum. Bebeğim gelişimini etkiler mi acaba
kuzum ilk 3 ay bebek kandan daha sonra annenin yediklerinden beslenir diye biliyorum ben
Kızlar karınlarınız büyüdü mü ne saman büyüyecek çok merak ediyorum
Ben bi farklılık hissediyorum

Genelde göğüsü acımayan yara olmayan duymadım. Size tavsiyem doğum yaklaştığında 2 hafta önceden göğüs ucu kremini kullanmaya başlamanız. Birde ilk anneliği yaşayacaklar göğüs ucunuz küçük olabilir ve bebeğinizde tecrübesiz olduğundan meme ucunu tutamayabilir. Benim öyle oldu philipsin göğüs ucu kelebeliğini kullanmıştım ve çok faydasını gördüm. Doğumdan sonra şaşkınlıkla kremi sürmeyi unutmayın sürekli sürekli sürün. Size yardımcı olacak kişiyi tembihleyin hiç atlamasın zaten silinme yıkanmaya gerek olmuyor o kremlerde. Ama arada da kaynamış suyla ıslatılmış pamukla göğüsleri temizlemek gerekiyor.

Arkadaşlar 3 doğum yapmış bir anne olarak size göğüs ucunda yara oluşmasın diye önerim lansinoh marka göğüs ucu kremi. Doğumdan bir ay önce başlıyorsunuz hiç bir şey olmuyor çok şükür benim ne çatlak ne yara ne kanama hiç bir şey olmadı

İki evladınada Allah sağlıklı uzun ömür versin canım. Benim de kızım Ekim 2015 doğumlu arasında 5,5 yaş olacak çocuklarımın inşallah.
Amin cümlemizin Rabbim korusun hepimizin evlatlarini bence en ideal yas araligi bana kalsa 1 sene dha beklerdim belki biraz supriz oldu

Kızlar ya konu açtım cevap yazan çıkmadı.
gümüş göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Alacak mısınız?
Etrafınızda kullanan oldu mu?

Benim ilkinde çok yara oldu ilk ay baya zorlanmıştım. bu gümüş kalkandan almayı düşünüyorum bu sefer kullanıp memnun kalan arkadaşlarım var

İki evladınada Allah sağlıklı uzun ömür versin canım. Benim de kızım Ekim 2015 doğumlu arasında 5,5 yaş olacak çocuklarımın inşallah.

Benim oğlum da temmuz 2015 doğumlu yakınlarmış:) söyledin mi sen kardeşi olacağını ben 5-6 aylık olana kadar söylemeyi

Ben göğüs ucu kremi almıştım çok şükür gerek olmadı birde bulantım çok degil ama hala devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…