Su içemeyenlere soğuk su içmelerini tavsiye ediyorum son günlerde benim de gün içinde su içmem azaldi ılık suyun tadı hoşuma gitmiyor bende dolaptan iciyorum daha kolay geldi
Su içemeyenlere soğuk su içmelerini tavsiye ediyorum son günlerde benim de gün içinde su içmem azaldi ılık suyun tadı hoşuma gitmiyor bende dolaptan iciyorum daha kolay geldi
Kızlar haftaya perş randevum var sizin randevular ne alemde? 11+5 olmuş olucam. Bekleyemiyorum en son 7 haftalıkken görmüştüm.. insallah cinsiyeti de söyler ya. İkili test yapılcak bir de.
Haklisin bende hep rahat geçecek hamileliğim diyordum ama kısmet olmadı çok zorlandım aç kaldım açım diye ağladığımı biliyorum daha 2 gün önce tek iyi tarafı 4 kilo verdim o oldu bakalım bundan sonra nasıl olur
Bulantıların en güzel tarafı evet o oldu canım olsun çok almamışsın sende 2 Kilo iyi bence. 5. aydan sonra çok alınıyormuş galiba. Sen ilkinde farketmiş miydin onu
O tez curudu oglumda 9 ay boyunva haftada 3 kilo limon tuzlardim yerdim eksi zeytinler koruk tuzlayip yerdim bunda da canim dha agirlikli eksi tatli cok farkli mayhos seyler istiyor
Bulantıların en güzel tarafı evet o oldu canım olsun çok almamışsın sende 2 Kilo iyi bence. 5. aydan sonra çok alınıyormuş galiba. Sen ilkinde farketmiş miydin onu
Benim ilkinde hep su şekilde gitti 6aylik 7kilo, 7 aylik 8kilo, ama son iki ay çok alınıyo 13 kiloyla kapattım eve geldiğimde 6-7 kilosu gitmişti zaten kızım 3aylikken eski kiloma geri dönmüştüm
Beni o şeker yüklemesinden sonra eve gönderdiler 1 saat sonra gelin diye evde yalnızdım baygınlık geçircem sanmıştım başım dönmüştü o kadar şekerden sonra