2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar haftaya perş randevum var sizin randevular ne alemde? 11+5 olmuş olucam. Bekleyemiyorum en son 7 haftalıkken görmüştüm.. insallah cinsiyeti de söyler ya. İkili test yapılcak bir de.
2li test için aç tok gitmek gerekiyor mu acaba. Ben haftaya cumartesi gideceğim. 12+4 te

4 kilo vermek mii? Süpermiş canım ya benim kapı gibi +2 kilom varr ilkinde de ilk 3 ay 2kilo almıştım sabit gidiyo bende her şey

4 kilo vermek mii? Süpermiş canım ya benim kapı gibi +2 kilom varr ilkinde de ilk 3 ay 2kilo almıştım sabit gidiyo bende her şey
Bulantıların en güzel tarafı evet o oldu canım olsun çok almamışsın sende 2 Kilo iyi bence. 5. aydan sonra çok alınıyormuş galiba. Sen ilkinde farketmiş miydin onu

Eskiden benimde öyleydi hamilelikte

Asıl kötü olan şeker yükleme testine aç gelin diyolar. Aç karna 1 kutu kola kadar şekerli suyu iciyosun. sanmıyorum yaptırabilcegimi
Şeker yükleme kaçıncı ayda yapılıyor kuzum

Ben randevu için aradığımda soracağım canım.
Bize de haber ver kuzum
Bulantıların en güzel tarafı evet o oldu canım olsun çok almamışsın sende 2 Kilo iyi bence. 5. aydan sonra çok alınıyormuş galiba. Sen ilkinde farketmiş miydin onu
Benim ilkinde hep su şekilde gitti 6aylik 7kilo, 7 aylik 8kilo, ama son iki ay çok alınıyo 13 kiloyla kapattım eve geldiğimde 6-7 kilosu gitmişti zaten kızım 3aylikken eski kiloma geri dönmüştüm

Eskiden benimde öyleydi hamilelikte

Asıl kötü olan şeker yükleme testine aç gelin diyolar. Aç karna 1 kutu kola kadar şekerli suyu iciyosun. sanmıyorum yaptırabilcegimi
Beni o şeker yüklemesinden sonra eve gönderdiler 1 saat sonra gelin diye evde yalnızdım baygınlık geçircem sanmıştım başım dönmüştü o kadar şekerden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…