2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet 2. Gebelik profildeki oglum 5 yasinda ben ilk gebelikte hep oglan hissettim ve cok istedim ilk cocugm erkek olsun diye Allahm sukur mi oglan nasp etti ruyamda da goruyordm ama bu oyle degil yaa ne bileyim hep kiz doguyor icime eli ayagi duzgub saglikli hayirlu evlat olsunlr en onemlisi bu tBiki

Çok güzel 3 aylıkken eski kilona dönmek canım ya hadi inşallah yine aynı olur bizimde öyle olur

İki evladınada Allah sağlıklı uzun ömür versin canım. Benim de kızım Ekim 2015 doğumlu arasında 5,5 yaş olacak çocuklarımın inşallah.

Bunu emzirdikten sonra mı göğüs ucuna koyuyorsunuz. Nasıl kullanılıyor. Netten baktım ama anlayamadım. O varken bebek emzirilmiyor değil mi
Emzirmediğin zamanlarda hep göğüsünde duruyor. İyileştirici özelliği olduğu için yara olmuyormuş ve yara varsa iyileştiriyormuş.

Kızlar ya konu açtım cevap yazan çıkmadı.
gümüş göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Alacak mısınız?
Etrafınızda kullanan oldu mu?
Doğumdan sonraki en büyük korkum göğüs yarası bunu ya bende düşünüyorum. Ama kullanan duymadım trendyolda falan çok iyi yorumlar vardı orada okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…