2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla anlamadm bende dar bisi giysem hamile oldgm cok bariz belli.
Benim hep karnim vardi biraz balik etliymdir ama demekki ic karnim genis degilms hemen belli oldu
Bende de şişkinlik şeklinde var kızıma hamileyken karnım böyle değildi basenlerim genişlemişti şimdi ara ara şişen bi karnım var. Bu sefer mide bulantım bi tık fazla oldu mecbur yemek zorunda kaldım heralde ondan oldu senin doktor cinsiyet hakkında bir şey söyledi mi

Rabbim yardimcin olsun.Magnezyum eksikliği olabilir o da ağrı yapıyor.Bende ilk hamileligimde çok olurdu.dr magnezyum içeren bi tablet verdi baya toparladı.
Bakalim.bende söyleyeceğim umarım.bana da verir dayanılmaz bir ağrı hele bakmam gereken 1 cocuk varken

Şu anda alıp okuduğum kitaplar : Mahallenin En Mutlu Bebeği, Hypnobirthing, Ina May’in Emzirme Rehberi, Seninle Başlamadı, Harika Haftalar , Banu Çİftçi Hamilelik ve Doğum hergün hepsinden birer bölüm okuyorum ama ben normalde de günde 100 sayfa okuma yapmadan uyumayan bir insanım sizlere çok gelebilir

Bakalim.bende söyleyeceğim umarım.bana da verir dayanılmaz bir ağrı hele bakmam gereken 1 cocuk varken
Benimde 2. Bu.Ilk hamilelik bu acıdan daha kolay oluyor.Istedigin kadar yat dinlen agrin olduğunda.Gruptan biri de söylemişti maden suyu bi de muz fazlasıyla magnezyum içeriyor.Bunlar da işine yarar.

Kizlarrr kac kilo hamile kalip, kac kilo oldunuz ???
56 ile kaldım şu anda 54.9 um sağlıklı beslenip tatlıyı kesince yememe rağmen verdim haftada sadece 1 gün tatlı hakkım var onun dışında günde 10000 adım atmadan asla uyumuyorum bebekler sağlıklı olsun da kilo nedir ki emzirirken veriliyormuş

Oneriler icin tesekkur ederim

Emzirir
Emzirirken alınıyor da.Hamileyken kendini frenlemek daha kolay oluyor sanki.

Merhaba hypnobirthing bir mongan yöntemi mi bahsettiğiniz kitap

İlk bebek olunca emzirirken vermeyi ümit ediyor insan deneyimsiz bir anne adayı olarak
Hamileligi 9kg ile tamamladim ama Ben yesemde veririm diyip emzirirken hep yerimde saydım.Yalniz süt azalıyor kg kaygısı olunca da.Karmasik bir durum işte.Ama önce bebek büyüsün ek gıdaya geçince veririm dedim.Spor ve dietle verdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…