Benim hala oluyor, acisi dayanilmaz degil ve kisa suruyor ama ozelille oturup kalkarken oluyor. Doktorum normal rahim buyuyo dedi. Korkmana gerek yok dedi.Selam güzel mart anneleribugün 9.haftaya girdim cok şükür. Sizlere bir sorum olacak sag kasigimda ağrı var üç gündür adim atınca özellikle bıçak saplanır gibi oluyor böyle bir durum yasayan var mı ??
Canım çok sevindim, geçmiş olsun. Bebeğini iyi gördün şükür. Allah birdaha yaşatmasınDün haber bekleyen arkadaşlar vardı kızlar, pıhtı düşmüştü bugun bebeği gördük çok şükür iyi herşey, doktor belli belirsiz bi kanama alanı var gbi ama yok denecek kdar az dedı, bi de şunu farketttim ben bu hafta 3 kere ultrasona girmiş bulundum, acaba o baskıda mı içerse kalmış bi kan varsa dışarı atıyo, çunku durmuştu leke az önce çıktım ultrasondan yolda yürürken geldi yıne leke, Allahtan kahverengi, durumlar böyle progestan hap içicem pazartesiye kadar bakıcam duruma
Cok tesekkur ederim canim onerin icinCanım ben Hatice Kübra Tongar'ı dinliyorum youtube kanalı vs. de var kitaplarıda cocuk doğmadan,doğduktan sonra tüm süreçleri tek tek kaleme almış. Bakarsın istersen faydalı olur inşaallah
Selam canım. Benimde sağ kasığımda ağrı var. Bazen bıçak sağlanıyor gibi de oluyor. Doktora sordum, rahim yer değiştirip genişliyor, damarlar geriliyor ağrı olması normal dedi. Hatta dünden beri sağ kasığımda doluluk hissi var. Sanki sürekli lavaboya gitmem gerekiyor gibi hissediyorum. Vücudumuzu dinledikçe değişiklikleri farkediyoruzSelam güzel mart anneleribugün 9.haftaya girdim cok şükür. Sizlere bir sorum olacak sag kasigimda ağrı var üç gündür adim atınca özellikle bıçak saplanır gibi oluyor böyle bir durum yasayan var mı ??
Bende de arada oldu 9+1 ile 9+3 arasi normalmis ozellikle 9.haftada olurmus rahim buyudugu icin damarlar onun kadar hizli buyuyemeyince geriliyomus o gerginlikten oluyormusSelam güzel mart anneleribugün 9.haftaya girdim cok şükür. Sizlere bir sorum olacak sag kasigimda ağrı var üç gündür adim atınca özellikle bıçak saplanır gibi oluyor böyle bir durum yasayan var mı ??
Çok sevindim cnm bebisin iyi olduguna saglikla büyüsün insallah minnakDün haber bekleyen arkadaşlar vardı kızlar, pıhtı düşmüştü bugun bebeği gördük çok şükür iyi herşey, doktor belli belirsiz bi kanama alanı var gbi ama yok denecek kdar az dedı, bi de şunu farketttim ben bu hafta 3 kere ultrasona girmiş bulundum, acaba o baskıda mı içerse kalmış bi kan varsa dışarı atıyo, çunku durmuştu leke az önce çıktım ultrasondan yolda yürürken geldi yıne leke, Allahtan kahverengi, durumlar böyle progestan hap içicem pazartesiye kadar bakıcam duruma
Amin canım inşallahGozun aydin cok sevindim, bebisin iyi olmasina, insallah sonuna kadar saglikla devam ederHepimizin gonlune gore versin Allahim ❤
Sağol canım, amiiiinCanım çok sevindim, geçmiş olsun. Bebeğini iyi gördün şükür. Allah birdaha yaşatmasın
Saol canım inşallah hepimiz sağlıklı ilerlerizÇok sevindim cnm bebisin iyi olduguna saglikla büyüsün insallah minnakevet yürüyünce gelir içerde onceden kaldiigi icin cnm .
Aa bu bir ben de oluyor sanıyorumBurun tıkanıklığı var mıben zansn zansn o yüzden de sıkıntı çekiyorum.
Çok şükür kuzum bebeğin iyi olmasına sevindimDün haber bekleyen arkadaşlar vardı kızlar, pıhtı düşmüştü bugun bebeği gördük çok şükür iyi herşey, doktor belli belirsiz bi kanama alanı var gbi ama yok denecek kdar az dedı, bi de şunu farketttim ben bu hafta 3 kere ultrasona girmiş bulundum, acaba o baskıda mı içerse kalmış bi kan varsa dışarı atıyo, çunku durmuştu leke az önce çıktım ultrasondan yolda yürürken geldi yıne leke, Allahtan kahverengi, durumlar böyle progestan hap içicem pazartesiye kadar bakıcam duruma
Aynen oturdugum yerden hızlı kalkarsam oluyor bana ve sabah uyanırken huyumdur daha gözümü açmadan istemsiz olarak gerinmeye başlarım öyle olunca fena bir bıçak saplanıyor sag kasığıma. Korkuyorum öyle olunca. Bilinçli gerinince olmuyor ama usul usul yaptığım için sanırımBenim hala oluyor, acisi dayanilmaz degil ve kisa suruyor ama ozelille oturup kalkarken oluyor. Doktorum normal rahim buyuyo dedi. Korkmana gerek yok dedi.
Valla benim ilk oldugu icin mi, tup bebek oldugu icin mi bilmiyorum ama ben cok takmiyorum. Suanda onceligim sadece onun sagligi ve beslenmesi. Kilo vermek istedikten sonra eger saglikla ilgili bir problem yoksa verebiliyorsunuz, Moralinizi bozmayin kilo icin bebisler saglikli olsun yeterGenelde herkes 2 kiloya yakin almis bende 70 le hamile kalp 72 oldum cok takiyorm kafama kilo isini
Ahhh eskiden ne gerinirdim cok severim gerinmeyi ama bel fitigim var benim bazen unutup gerinirsem cok canim yaniyo, bide transfer sonrasi gerinmek yasakti yaa o zamanlar icim giderdiiAa bu bir ben de oluyor sanıyorumHasta mısın desen hayır değilim gayet iyiyim ama burnum heeep tıkanık
Çok şükür kuzum bebeğin iyi olmasına sevindim
Progestan hap insanı sarhoş ediyor diyor kullananlarhap olarak kullanınca yan etkisi çok diyorlarmış yani kendinde fazla baş dönmesi falan hissedersen korkma diye yazdım
Aynen oturdugum yerden hızlı kalkarsam oluyor bana ve sabah uyanırken huyumdur daha gözümü açmadan istemsiz olarak gerinmeye başlarım öyle olunca fena bir bıçak saplanıyor sag kasığıma. Korkuyorum öyle olunca. Bilinçli gerinince olmuyor ama usul usul yaptığım için sanırımDoktorum 12 hafta boyunca regl ağrısı gibi ağrılar yaşayabilirsin demişti normalmiş
Oyyy kıyamam ya geçmiş olsun gerçekten harika bir his gerinmekAhhh eskiden ne gerinirdim cok severim gerinmeyi ama bel fitigim var benim bazen unutup gerinirsem cok canim yaniyo, bide transfer sonrasi gerinmek yasakti yaa o zamanlar icim giderdii
Bebek büyüdüğünden canım benimde 9. Haftada olmuştu 10. Haftaya girdim yatarken Bile oluyor artık bebek artık karın bölgesine doğru büyüyor ondan sanırımSelam güzel mart anneleribugün 9.haftaya girdim cok şükür. Sizlere bir sorum olacak sag kasigimda ağrı var üç gündür adim atınca özellikle bıçak saplanır gibi oluyor böyle bir durum yasayan var mı ??
Sagol canim, bana doktorum yasak demisti, bu arada hic gerinmezdim normalde ama o zaman basil canim istemisti anlatamamOyyy kıyamam ya geçmiş olsun gerçekten harika bir his gerinmektransfer sonrası yasak mıydı yaa bana hiç demediler ben yine de çok kasıldığım için gerinmemiştim o dönem
Eğer bir yasak koyulduysa insan onu ille de çiğnemek istiyor anlıyorumSagol canim, bana doktorum yasak demisti, bu arada hic gerinmezdim normalde ama o zaman basil canim istemisti anlatamamher sabah kendimi tam gerinmek uzereyken bulup uyaniyordum
Merhabalar,
İshal durumu bebeğe zarar verir mi ?
Tamam canım aklımda olsun bugun başlıcam hapa hayırlısıAa bu bir ben de oluyor sanıyorumHasta mısın desen hayır değilim gayet iyiyim ama burnum heeep tıkanık
Çok şükür kuzum bebeğin iyi olmasına sevindim
Progestan hap insanı sarhoş ediyor diyor kullananlarhap olarak kullanınca yan etkisi çok diyorlarmış yani kendinde fazla baş dönmesi falan hissedersen korkma diye yazdım
Aynen oturdugum yerden hızlı kalkarsam oluyor bana ve sabah uyanırken huyumdur daha gözümü açmadan istemsiz olarak gerinmeye başlarım öyle olunca fena bir bıçak saplanıyor sag kasığıma. Korkuyorum öyle olunca. Bilinçli gerinince olmuyor ama usul usul yaptığım için sanırımDoktorum 12 hafta boyunca regl ağrısı gibi ağrılar yaşayabilirsin demişti normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?