2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalaaar,

Kendimi bir çocuk sorumluluğu alacak kadar büyük hissetmiyorum, kim uğraşacak ya çocukla, hayatımı henüz bitirmek istemiyorum, hem zaten korona var ne olacağımız belli değil, bu Dünyaya çocuk mu getirilir diye lololo yaparken Haziranda bir baktım hamileyim.

O kadar plansız ve sürpriz oldu ki adetim 10 gün gecikmesine rağmen “sıcaktandır yeeeeaaaa ” falan diyordum. Aşırı yabancıyım bu konulara bu topikte sizi darlamaya geldim

İlk sorum da şu, sizce ikili test yaptırmalı mıyım? Çevremdekiler hiçbir şey olmasa bile mutlaka kötü bir şey söylüyorlar, sonra hiçbir şey çıkmıyor boşuna hamileliğini zehir etme diyorlar. Sizin fikriniz ne?

Kızlar 10 haftaya girdim şükür sizinde göbüşleriniz belli oldumu benim çok büyüdü ya normal mi anlamadım en son 6 haftalıkken gittim doktora ayın 24üne randevum var acaba çoğul gebelik mi var

Arkadaslar iyi geceler, bu benim ilk gebeligim ve bu ara bebeklere dair, hamilelik surecine dair kitaplar vidyolar arastiriyorum. Bebek yetistirmek bana hep onem verilmesi gereken bir konu gibi geliyor bu sebeple biraz kendimi gelistirmem lazim, okudugunuz, izlediginiz, cevrenizden gordugunuz ve cok iyi yorum olan onerebileceginiz kitap, hesap ya da kisi (instagram hesabi, YouTube hesabi vb.) varsa yazabilir misiniz? Simdiden tesekkur ederim

Kızlar 10 haftaya girdim şükür sizinde göbüşleriniz belli oldumu benim çok büyüdü ya normal mi anlamadım en son 6 haftalıkken gittim doktora ayın 24üne randevum var acaba çoğul gebelik mi var
Sabah bulantı olmasa hamile olduğumu unutuyorum.Aksam minnak bi göbeğim çıkıyor.

Bnde onu sorguluyordum simdi gobek cok sis herkes fark ediyo acaba dedim yag mi artti baya sis yagdan olmasinda

Bu aksam olunca soramadim kanama alani yok dedi ondan kesti ama devam ederse sorarim ins devam etmez

2li tarama testini yaptır bence

B Baharyagmuru35 ben de 6 aylik hamile gibi oldum sistim simdiden bir bucuk kilo aldim kendimi cok kotü hissediyorim zaten zayiflayadan hamile kaldim simdi doguma kadar napicm bilmiyorum ciddi anlamda psikolojimi bozdu

Öncelikle hayırlı olsun böyle diyip pat diye hamile kalan bir arkadaşım vardı şimdi boncuk gibi bir kız doğurdu maşallah pek tatlı ❤ Hemencik adapte oluverdi anneliğe

Bence ikili testi yaptırmalısın ben gerekli görüyorum kendi adıma

Harika haftalar diye bir kitap var araştır istersen ben baya araştırdım bol bol övgü toplayan bebekleri çok güzel anlatan bir kitap. Atak haftaları vs herşey gerçekten bebişlerimize uyuyor demiş okuyanlar. Ben de alacağım o kitabı

Bu aksam olunca soramadim kanama alani yok dedi ondan kesti ama devam ederse sorarim ins devam etmez
Kuzum endişe etme daha kontrole yeni gittin bak kanama alanı da yoktu jel kalıntısıdır inşallah. Sen yine de kendini takip et

Umarım ben de öyle olurum ya hala inanamıyorum. Karnım çıkana kadar da inanamayacağım herhalde Bir de hala kalp atışını duymadık o yüzden çok animasyon geliyor her şey. Yarın duyacağız inşallah

Kizlarrr ayni sorun bende de var 6 aylik gbi karnim sabah kalkinca bsiy yok ama ogleden anra allahm sanki doguma gidicem

Sabah bulantı olmasa hamile olduğumu unutuyorum.Aksam minnak bi göbeğim çıkıyor.
Benim göbüş öneden gidiyor kız anlamadım ya herkes çok kilo vermişsin diyor anlamadım göbeğim mi çıktı bebekten dolayı kilo mu aldım sırf göbekten anlamadım valla bu arada merak etme az kaldı bulantılar bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…