2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 5 yıl falan sürüyor etkisi diye duymuştum ama emin değilim. Senin bu sene olmana gerek yok gibi geldi bana ama doktora falan sormak lazım aslında net öğrenmek için
Saglik ocagindaki hemsire yapalim dedi

Ben bunda hiç rüya falan görmedim henüz.Bakalim ne olacak.Gonlunden ne geciyo canım?
Gonlumden bir sey gecmiyor canim saglikli olsun yeter sonucta oglum da var kizim da.Ama ne hissediyorsun dersen erkek hissediyorum hayirlisi bakalim

Eşim 1,88 ben 1,60 ım aslında bilmiyorum şimdi korktum acaba normal değil mi..
Bizimde boylar yakın 1,82 eşim 1,60 ben. Normaldir tabi. Önden gidiyordur, uzun olmasının sorun olacağını hiç zannetmiyorum. Belkide erkektir seninki

Kızlar dün biraz stres sinir olmustum yakın Bi akrabamla kavga tartışma olmustu. Bugün bulantım yok Allah korusun bebeğime bşy olmus olabılır mi. Kasıklarıma ara ara sancı girio
Bulantilar bir belirti degildir eger bulanti oldugunda bebegin iyi olduguna isaret olsaydi kurtajdan sonra bulantilarim devam etmezdi canim allaha tevekkul et insallah bir sey olmaz

Selam güzel mart anneleri bugün 9.haftaya girdim cok şükür. Sizlere bir sorum olacak sag kasigimda ağrı var üç gündür adim atınca özellikle bıçak saplanır gibi oluyor böyle bir durum yasayan var mı ??

Dün haber bekleyen arkadaşlar vardı kızlar, pıhtı düşmüştü bugun bebeği gördük çok şükür iyi herşey, doktor belli belirsiz bi kanama alanı var gbi ama yok denecek kdar az dedı, bi de şunu farketttim ben bu hafta 3 kere ultrasona girmiş bulundum, acaba o baskıda mı içerse kalmış bi kan varsa dışarı atıyo, çunku durmuştu leke az önce çıktım ultrasondan yolda yürürken geldi yıne leke, Allahtan kahverengi, durumlar böyle progestan hap içicem pazartesiye kadar bakıcam duruma

Bıçak saplanır gbi ağrıyı 2 kere yaşadım ben de biri normal evde kalkarken, bi de gece yatakta dönerken

Gonlumden bir sey gecmiyor canim saglikli olsun yeter sonucta oglum da var kizim da.Ama ne hissediyorsun dersen erkek hissediyorum hayirlisi bakalim
Bunda ruya görmedim dedim.3kez gördüm erkek bebek muhabbeti geçiyordu.Ama bebeğin kendisini görmedim.Ya bilinç altı ya doğrusu yada tersi çıkacak.Hep çok konuşulduğu gün gördüm.Bakalim zaman gösterecek artik.

Çok geçmiş olsun.Sen yinede dikkat et canım.

Canım ben Hatice Kübra Tongar'ı dinliyorum youtube kanalı vs. de var kitaplarıda cocuk doğmadan,doğduktan sonra tüm süreçleri tek tek kaleme almış. Bakarsın istersen faydalı olur inşaallah

Bizimde boylar yakın 1,82 eşim 1,60 ben. Normaldir tabi. Önden gidiyordur, uzun olmasının sorun olacağını hiç zannetmiyorum. Belkide erkektir seninki
Hayırlısı inşallah Allah sağlıklısını versin Kucağımıza almayı nasip etsin

Genelde herkes 2 kiloya yakin almis bende 70 le hamile kalp 72 oldum cok takiyorm kafama kilo isini

Gozun aydin cok sevindim, bebisin iyi olmasina, insallah sonuna kadar saglikla devam eder Hepimizin gonlune gore versin Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…