2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım . Bir de bu egzamanın bebeğe bir zararı yoktur değil mi ?

Evet üst bölgelerde de var ama özellikle baldır.herşeyi doktora da sormak istemiyorum, adam bıkacak benden erkenden ama tek bacak olması düşündürdü beni. Senin iki bacaktada var mıydı ağrı?
Bende aynı durumdayım valla ben çoktan bıktırdım doktoru ben gidince " ben seni niye erken çağırmıştım" diyor. "Ha sen paniksin o yüzden erken çağırmıştım doğru" diyor. 10 günde bir kapısındayım adamın. Benim ağrım özel bölgeden sağ iç bacağa vuruyordu. Hatta hamile olduğumu bilmiyordum, eşimle akşamları yürüyüşe gidiyorduk biraz yürüyünce daha çok ağrıyordu. Sonra hamile olduğum öğrendim. öyle ara ara 10 gün daha devam edip geçti.

Yoğurt konusunu değinince kendimi suçlu hissettim. En son kendim yapamadım evde. marketten doğal yoğurt adı altında satılan, tabi ki doğal olmayan yoğurtlardan almıştım zaten istemeye istemeye yiyordum. Gidip kendime süt bulup yoğurt yapayım bari şimdi. Güya bugün dinlencektim başıma iş açtın

Ya ben de gitmek istemiyorum cildiyeye geçen bi krem söyledi cildiye doktoru gebelikte risk . Kullansam ellerim geçse bile vicdan Yapacağım . Ama artık yarılma seviyesine geldi
kuzum aynı sefa kremini bilindik bir aktardan al bence çünkü o yarılma çatlama durumlarını engelliyor benim saç diplerimde var aktarda çalışan kişinin ellerinde vardı kendisine iyi geldiğini söylemişti

Kızlar göbeğimde tüyler var onları alıyordum normalde ev tipi lazerle artık onu kullanmıyorum tabiki ama ağda yapsam bi sakıncası olur mu ki bebiş orada sonuçta

Kızlar göbeğimde tüyler var onları alıyordum normalde ev tipi lazerle artık onu kullanmıyorum tabiki ama ağda yapsam bi sakıncası olur mu ki bebiş orada sonuçta
Benimde var maalesef o baş belalarından. Hazır ağda bantlarından aldım onlarla yapıyorum şimdi çokta pratik oluyor. Bir sakıncası olacağını sanmam. Zaten ağdanın güvenli olduğu yazıyor internette de

Kızımın doktoru bize gıda mühendisi bir arkadaşının söylediğini söylemişti. Hazır yoğurtlarda tutkal ve türevi maddeler var diye. Doktorumuz söyleyince de inandık açıkçası. Arada yenir ama her zaman yememek lazım. Kolay gelsin. Bebişe de sana da yarasın mayaladığın yoğurt

Virüsten önce kuaföre giderdim hep sonra bende ağda banti ev tipi lazerle devam ettim ama şimdi bebisten beri lazeri de bırakınca başlı başına bi sorun oldu bu kil tüy meselesi bana şimdide sır ağda makinesi aldım bakalım denemediğim kalmayacak bu gidişle

Yoğurt yiyemiyorum ağzımda kötu bi tat bırakıyor.yumurta yas ceviz findik meyve salata yiyorum maden suyuda içiyorum su zaten içmeden duramam ben :)

Iyi bakıyoruz haftasiyla uyumlu gidiyor bakalım

Bende haftada bir gidiyorum kanamadan dolayı. Daha kapısından hiç gülerek giremedim doktorun. Sağolsun beni her gördüğünde telkin etmeye çalışıyor 1 saat, hakli diyorum bir daha yapmam diyorum, küçücük birşeyde yine panikle çalıyorum kapısını ilk hamilelik, birde sıkıntılı bir hamilelik olunca insan bilemiyor ne yapacağını. Dün başka bişey sormuştum. Bugün birde bunu sormayayım, pzt sorarım artık sağol canım

Valla sütçü bulsam mayalayacağım ama hazır yoğurt yemiyorum kefir içiyorum onun haricinde peynir meynir kalsiyum yönünden eksiklik yok ama yoğurdu çok seviyorum sütçüüüüüü

12. Haftada betahcg en yüksek halinde oluyo yavas yavas azalıyo sonra muhtemelen 16. Hafta gibi bitcke bulantıların kuzum. Benimde 11. Haftada cok oldu önceden yoktu hiç mesela
Benimde mide bulantim basladi sabah kahvaltidan sonra cok zorlaniyorun bikac kezde cikardm umarm dedign gbi gecer onceden hc yoktu

Kızlar bugün ense kalınlığını ölçtü doktor normal dedi ama burun kemiginin olusup oluşmadığını söylemedi, ona da bakmasi gerekir miydi? Bana bi sıkıntı yok dedi ama ben düşünüp düşünüp sarıyorum

Benim doktorum 12. Haftamda cok kisa dinletti kucukken sakincali yapmiyoruz dedi
Benim lekelenmlerim olduğu için 10 günde bir gittim hala da gidiyorum doktora . Nerdeyse 6. Haftadan beri her gittiğimde dinletiyor kalp atışını ben sordum sıkıntılı mı böyle ultrasona sık girmek diye sakıncası yok dedi

TebriklerrrBende 2,5 kilo almsm canm ama kilolu durmuyorm karin kismindan ve gogusten alms olabiliriz. Bide ac karnina tartilmak lazm doktor tartti beni kahvalti etmistm

Senin kullandığın marka ne doğrudan onu alayım . Ellerim baya azdı korkuyorum bebeğe zararı olur mu diye ? Var mıdır sence ?

Bilemiyorum cnm bazen doktorlar farkli soyluyorlar hangisi dogru bilemedm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…