2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gece adet ağrısı gibi ağrım oldu uykumdan uyandırdı birkaç defa ayağa kalkınca da ha damladı ha damlayacak hissi var. Doktora yazdım 15 gün progestan verdi sabah akşam. Yat dedi korktum valla

Yok.cnm ya protestan agri yapabiliyo bendede pembe leke geldi peceteye de geldi bende gece korktum şükür sabah temizdi . Ilk 3 ayds oluyoya bole seyler

Mide bulantım 9.hafta itibariyle geciyo sanki, şuan grupta hiç bulantı yaşamayıp sağlıklı olan da vardı değil mi?

Hanımlar, bel ağrısı olan var mı aranızda bu haftalarda normal mi bel ağrısı . 2 gündür belim ağrıyor arada geçiyor , arada geri geliyor
Bende de bacak ağrısı oldu dün akşamdan beri. Sadece sol bacağım, baldır kısmı ağrıyor. Geçmiyorda. Neden olabilirki bacak ağrısı, yaşayan var mı?

Bende de bacak ağrısı oldu dün akşamdan beri. Sadece sol bacağım, baldır kısmı ağrıyor. Geçmiyorda. Neden olabilirki bacak ağrısı, yaşayan var mı?
Ben daha ilk haftalarda yaşıyordum bacak ağrısı. Hatta gebeliğimi o şekilde şüphelenip erken zamanda öğrenmiştim. Afedersiniz özel bölgeden iç bacağıma doğru yayılan bir ağrıydı. Sonradan geçti

Ikili testten geldim simdi ense kalinligi vs normal Hamd olsun sonuc 1 haftaya cikacak 1 hafta sonra tekrar cagirdi. Kıza benzetti ama kesin değil haftaya bi daha konuşuruz dedi.benim.kiz erkek olsun hiç ayrimim yok rabbim en hayirlsiini versin en iyisini rabbim bilir aminn.

Evet üst bölgelerde de var ama özellikle baldır.herşeyi doktora da sormak istemiyorum, adam bıkacak benden erkenden ama tek bacak olması düşündürdü beni. Senin iki bacaktada var mıydı ağrı?

Kalbi dinletme sebepleri düzenli atıp atmadığını anlamak için olabilir. Ritimle ilgili bir sıkıntı var mı diye belkide. Doktor çok egolu değilse rica edilebilir ekrandan görmek yeterli ses dinletmesinizde olur gibi. Belki ilk zamanlar zararı daha fazladır bebek büyüdükçe azalıyordur. Doktorlar bebeklere zarar vermez sanmıyorum.

Kızlar bu bel, kasık ağrıları çok bişey değil çatı ağrısının yanında. İçimizde bir bebek büyüyor illaki ağrı olacak. Vucüt nasıl bir değişim yaşıyor. Bu ağrılar normal bebek kendine yer açıyor. Hele böyle büyüyüp son zamanlara geldiğinde bacağını falan dayayacak ittirecek O zaman daha zor olacak. Hele dönmesi falan karnınızda çok güzel heyecanlı neşeli günler bekliyor biZi inşallah

Sevgili hamişler,
Hergün yumurta, ceviz, meyve, salata yiyor musunuz? Maden suyu içiyor musunuz? Hazır yoğurt değil kendiniz mayalayıp hergün 1 kase yoğurt yiyor musunuz? Günde 2-3 lt su içiyor musunuz? Bebeklerinize iyi bakın. Güzel güzel, sağlıklı sıhhatli büyüsünler inşallah

Aslında neden dinletiyor anlam veremedim benim bildiğim kalp atışı için gidilince dinletilir onun dışında gerek var mı ki
Bence de gerek yoktu bebek zaten baya hareketliydi. Kalp atisi dinlenince durdu hareketleri. Bi daha dinlemeyelim diycem. Durduk yere kafama takildi ya. Ne guzel muayeneden sonra rahatliyordum.

Bugün tam 12 haftalık olduk sükür ikinci trimester geldi Tartıldım tam 3 kilo almışım biraz canım sıkıldı. Tiroidim yüksek cikmisti ilk tahlilde sanırım daha da yükseldi.. bu hafta ici randevum var bakalım ne diyecek. Gerci bulantım olmadığı için güzel de yedim ama zor kilo alan bi tip oldugum icin garip geldi. 3 ayda 3 kilo cok degil mi ya Son hafta mide bulantım cok oldu ama 11. Haftada.(beta en yüksek 11-12 haftada oluyomus ondanmıs) 12+3 te randevum var insallah sorun yoktur ve cinsiyeti de söyler benden haberler böyle

Maşallah İlk 3 ay hiç kilo alınmamalı diyor doktorlar bende 2 kilo civarı almışım. Şimdi kontrol etmeye çalışıyorum almamak için. Daha 10+3 teyim ben. Youtube’ de leslie var evde yerinde yürüyüş yapıyorsun bir kaç gündür yapıyorum. İnşallah faydası olur.

Kortizon içermiyor değil mi ?

eczacı içermiyor demişti. Hatta nemlendirici olduğu için gün içinde hala kullanıyorum ben. şimdi baktım kreme vebal almak istemem paraben yok diyor ama kortizonla alakalı bir ibare göremedim canım. Olumsuz bir şey duyarsan bana da söyle olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…