Kızlar göbeğimde tüyler var onları alıyordum normalde ev tipi lazerle artık onu kullanmıyorum tabiki ama ağda yapsam bi sakıncası olur mu ki bebiş orada sonuçta
Benim lekelenmlerim olduğu için 10 günde bir gittim hala da gidiyorum doktora . Nerdeyse 6. Haftadan beri her gittiğimde dinletiyor kalp atışını ben sordum sıkıntılı mı böyle ultrasona sık girmek diye sakıncası yok dedi
Valla olan oldu artık. Benim 6. Haftada 7. Haftada 10. Haftada ve bugun 12. Haftada dinlemis olduk. Hatta bugun dinledigimizde ses cok net gelmedi. Bir daha dinletti yine net gelmedi ama bi sıkıntı olsa söylerdi. Zaten bebek de baya hareketliydi. Kalbi dinlemeye çalıştıktan sonra hareket etmedi bi daha doktor her sey yolunda dedi, yolundadır insallah.
Valla olan oldu artık. Benim 6. Haftada 7. Haftada 10. Haftada ve bugun 12. Haftada dinlemis olduk. Hatta bugun dinledigimizde ses cok net gelmedi. Bir daha dinletti yine net gelmedi ama bi sıkıntı olsa söylerdi. Zaten bebek de baya hareketliydi. Kalbi dinlemeye çalıştıktan sonra hareket etmedi bi daha doktor her sey yolunda dedi, yolundadır insallah.
Ben şimdiye kadar 3 kez dinledim daha 9. Haftadayım . 2 gün sonra randevum var yine dinleyeceğim . 12. Haftaya kadar bir daha giderim yani senden çok dinlemiş olacağım . Allah’a emanet evlatlarımız . Risk yüksek olsa doktorlar dinletmezdi sanırım . Görüş ayrılıklarından kaynaklanıyor
Kızlar selam.bir şey soracağım.lekelenmesi olup progestan kullanarak devam edeniniz varsa bel ağrıları,gebelik belirtileri ne alemde? Ben şu an 6.haftamdayım.salı lekelenmem oldu,o gün iğne oldum bir daha kanama leke falan olmadı ama belim devam tam gaz ağrıyor.güzel giden betam da 16 sında 4800 20 sinde 13477 çıktı yani 2 ye katlayarak gitmemiş.benim gibi olan var mı?
Kızlar selam.bir şey soracağım.lekelenmesi olup progestan kullanarak devam edeniniz varsa bel ağrıları,gebelik belirtileri ne alemde? Ben şu an 6.haftamdayım.salı lekelenmem oldu,o gün iğne oldum bir daha kanama leke falan olmadı ama belim devam tam gaz ağrıyor.güzel giden betam da 16 sında 4800 20 sinde 13477 çıktı yani 2 ye katlayarak gitmemiş.benim gibi olan var mı?
Valla sütçü bulsam mayalayacağım ama hazır yoğurt yemiyorum kefir içiyorum onun haricinde peynir meynir kalsiyum yönünden eksiklik yok ama yoğurdu çok seviyorum sütçüüüüüü
İleri haftalardadır o bence. Ben diğerinde hep ağda yaptım özel bölge dahil. Sorun olmadı. Son haftalar göbekten dolayı cımbız ve ayna can yoldaşım olmuştu
Benim önceki iki düşüğümde böyle katlanmamıştı 7. Haftada kese beslenemesi küçük kaldı ve embriyonun kalbi durdu sıkışınca.o nedenle betaya çok takığım.sizin beta değerleriniz neydi ya da belirtileriniz şu an nasıl haftanız ne bilmiyorum gerçi ama bende kusturmayab hafif bulantılar var..
Sağlıklıdır inşallah cnm. Korkma bende 5 kilo verdim. Bulantim hala devam ediyor kusmam bitti sayılır. Ekmek yememe rağmen 5 kilo verdim. Perşembe gördüm bebeğimi sağlıklı idi. Senin de Allahın izniyle sağlıklıdır bebeğin.
yaşadığınız olaydan dolayı bu şekilde stres yapmanız çok normal, haklısınız. İnşallah sağlıkla ilerler inşallah yakın zamanda kalp atışını duyarsınız. Allah yrdımcınız olsun.
yaşadığınız olaydan dolayı bu şekilde stres yapmanız çok normal, haklısınız. İnşallah sağlıkla ilerler inşallah yakın zamanda kalp atışını duyarsınız. Allah yrdımcınız olsun.
Tebriklerrr☺☺Bende 2,5 kilo almsm canm ama kilolu durmuyorm karin kismindan ve gogusten alms olabiliriz. Bide ac karnina tartilmak lazm doktor tartti beni kahvalti etmistm
Maşallah ☺ İlk 3 ay hiç kilo alınmamalı diyor doktorlar bende 2 kilo civarı almışım. Şimdi kontrol etmeye çalışıyorum almamak için. Daha 10+3 teyim ben. Youtube’ de leslie var evde yerinde yürüyüş yapıyorsun bir kaç gündür yapıyorum. İnşallah faydası olur.
Benim önceki iki düşüğümde böyle katlanmamıştı 7. Haftada kese beslenemesi küçük kaldı ve embriyonun kalbi durdu sıkışınca.o nedenle betaya çok takığım.sizin beta değerleriniz neydi ya da belirtileriniz şu an nasıl haftanız ne bilmiyorum gerçi ama bende kusturmayab hafif bulantılar var..
Tam değerlerimi hatırlamıyorum ama ben de çok kafama takmıştım o zamanlarda . Ben 9. Haftadayım benim de 7. Haftaya kadar hiç bir şeyim olmadı sonrasında sizin gibi hafif bulantı Şeklinde devam etti
Tam değerlerimi hatırlamıyorum ama ben de çok kafama takmıştım o zamanlarda . Ben 9. Haftadayım benim de 7. Haftaya kadar hiç bir şeyim olmadı sonrasında sizin gibi hafif bulantı Şeklinde devam etti