Kese boyutu 7+4 ile uyumlu mu? Yumurta takibi yapmış mıydınız geç döllenme olabilir mi? 8 haftaya kadar duyulabiliyor. Gittiğiniz hastanenin usg cihazı eski olabilir mi? Başka bir hastaneye gitme şansınız var mı? İçinizi ferah tutmaya çalışın.
Hiç bilmiyorum uyumlu mu değil mi sadece bş kaç gün bekleylim gene bakalım kanaman olabilir korkma dediler parça gelir dediler hiç umutlu değildi doktor 10 kişi başımda beeni izlediler moralim alt üst ettiler 18 temmuzda yumurtlama oldu acaba geç döllenme mi oldu bilmiyorum kese 5 haftalık göründü 10 gün once
Benim kızımın adı Zeynep Neva. Çocukluğumda aşık olduğum isimdi Zeynep. Çok var Zeynep ismi. parkta zeynep diyince 2-3 kız çocuk birden bakıyor ama biz hep zeynep neva diye sesleniyoruz doğduğundan beri. 2. Kız olursa 2. İsmi Ela olsun çok isterim ön ada karar veremedim. Erkek olursa Mert ismini seviyorum Çınar, Can ama tabi bu isimleri verir miyiz bilmiyorum.
İsmi çok güzel bayıldım ve Zeynep evet çok yaygın ama ben de çok severim ayrıca Ela ismini de çok severdim. Seçtiğiniz isimler çok güzel erkekte Çınar çok duydum Mert güzel sevdim
Hiç bilmiyorum uyumlu mu değil mi sadece bş kaç gün bekleylim gene bakalım kanaman olabilir korkma dediler parça gelir dediler hiç umutlu değildi doktor 10 kişi başımda beeni izlediler moralim alt üst ettiler 18 temmuzda yumurtlama oldu acaba geç döllenme mi oldu bilmiyorum kese 5 haftalık göründü 10 gün once
Kaç haftalık ölçtüğü görünmüyor. 10 gün önce 5 haftalıksa eğer 6+3 olması gerekir ama. 7-8. Haftalarda kalp atışı duyuluyor 6. Haftada duyanlarda var tabi. İmkanınız varsa başka bir doktora daha gidin bence. Çünkü şuanki yaşadığınız stres çok olumsuz etkiler sizi. İnşallah güzel haberler alırsınız.
Kaç haftalık ölçtüğü görünmüyor. 10 gün önce 5 haftalıksa eğer 6+3 olması gerekir ama. 7-8. Haftalarda kalp atışı duyuluyor 6. Haftada duyanlarda var tabi. İmkanınız varsa başka bir doktora daha gidin bence. Çünkü şuanki yaşadığınız stres çok olumsuz etkiler sizi. İnşallah güzel haberler alırsınız.
Beni hiç tatmin etmediler söylemediler kese bu hafta ile uyumlu ilk gittiğim doktor söyledi 5 haftalık diyr bu doktor farklıydı hiç güvenmiyorum onun icin
Beni hiç tatmin etmediler söylemediler kese bu hafta ile uyumlu ilk gittiğim doktor söyledi 5 haftalık diyr bu doktor farklıydı hiç güvenmiyorum onun icin
Hiç moraliniZi bozmadan tekrar iyi bir doktora muayene olun. Kafanızdaki soru işaretlerini kaldırmış olursunuz. İnşallah doktor yanılıyordur ve dediği hiçbişey olmaz. Allah yardımcınız olsun
Kızlar yardım edin lütfen moralim çok bozuldu sat göre 7+4 hamileyim alt tanda bakıldı kalp atışı duyulmadı boş gebelik olabilir dendi ne yapmalıyım ilk hamileliğim
Kızlar daha önce hiç lekelenmem bile olmamasına rağmen dün gece birden bir basınçla kan geldi, yatakta kanlar göllendi birden o derece. Progestan içip sabaha kadar beklememi söyledi doktor ama bütün gece kanadı 3 ped değiştirdim. Sabahta kalp atışlarını dinledik bebeklerimin sonrasında da proluton depot iğne yaptı doktor. Düşük tehlikesi olduğunu istirahat gerektiğini söyledi. Var mi böyle şiddetli kanama geçirip atlatan ? Çok korkuyorum 6 yıl bekledikten sonra tüp bebekle hamile kaldım şimdi ya elimden kayıp giderlerse diyorum hep. Şimdi kanama yok ama korkuyorum kanama aşırı şiddetliydi
Aynı şeyi bende 1 yıl önce yaşadım. Allah en tez zamanda inşallah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin arkadsımıza.Buarada canım aynı tarih 2mizinde durumlar nasıl sende. Bnm bulantı lar şükür geçti gibi. Şimdiler de yiyorum ama 2 kilo vermişim
Size tavsiyem ne bebek yok diye cok stres yapıp kendinizi perisan etmeyin. Nede var diye büsbütün kendinizi umutlandırın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
Aynı şeyi bende 1 yıl önce yaşadım. Allah en tez zamanda inşallah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin arkadsımıza.Buarada canım aynı tarih 2mizinde durumlar nasıl sende. Bnm bulantı lar şükür geçti gibi. Şimdiler de yiyorum ama 2 kilo vermişim
Herseyimiz nasıl da ayni böyle gecen yıl 30 agustosta kurtaj oldum 3. Tüp bebek denememizdi. Rabbim 1 yıl sonra aynı gün aynı mutluluğu yaşattı bana çok şükür lekelenmelerim geçse cok daha rahat edeceğim en son gittiğimde kanama alanim vardi ne alemde bilmiyorum. Bende de acayip iştahsızlık var 65den 63lere indim. Sevdiğim hicbirseyi yiyemiyorum hayvansal hicbirseyi tuketemiyorum. İkili test icin ne zaman gitmeyi düşünüyorsun cnm
Usg nin de bebeğe zararlı olduğu söyleniyor ama öyle bişey yok. Neden zararlı olsun ki. Zararlı olsa doktor neden dinletsin.
İnsanlara bakarsak doktorların yaptığı herşey yanlış. Bizler onlardan iyi biliyoruz herşeyi
Canım ilk kalp atısına gittiğimizde Dr dinletti eşim video alacaktı bidaha istedi eşim açana kadar videoyu hemn 2 sn dinletip kapattı ve uzun süre dinlemek zararlı ben tavsiye etmiyorum dedi ve dinletmedi.
Herseyimiz nasıl da ayni böyle gecen yıl 30 agustosta kurtaj oldum 3. Tüp bebek denememizdi. Rabbim 1 yıl sonra aynı gün aynı mutluluğu yaşattı bana çok şükür lekelenmelerim geçse cok daha rahat edeceğim en son gittiğimde kanama alanim vardi ne alemde bilmiyorum. Bende de acayip iştahsızlık var 65den 63lere indim. Sevdiğim hicbirseyi yiyemiyorum hayvansal hicbirseyi tuketemiyorum. İkili test icin ne zaman gitmeyi düşünüyorsun cnm
Ck şükür elhamdülillah aynen cnm çok şeyimiz aynı. Bende gecen yıl 28 eylülde kürtaj olmustum. 64ten 62ye düşmüşüm. Tavuktan tiksindim adeta. acayıp cok severdim. Valla memlekette ki Dr gittiğimde 7artı 5tim 3 hafta sonra gel demişti 1 eylüle denk gelio. Okullar açıldığı için İstanbula geri döndük ya 1 eylülde yada 3 eylülde gitmeyi düşünüom ozamn sanırım 11 hafta faln oluoz. Ama cok korku var kalp atısını duyamam die Allah korusun. Sen nezamn düşünüon. Bide bnm yaşımdan dolayı riskli çıkabılır 35im.napcam bilemiom
Yoğurt konusunu değinince kendimi suçlu hissettim. En son kendim yapamadım evde. marketten doğal yoğurt adı altında satılan, tabi ki doğal olmayan yoğurtlardan almıştım zaten istemeye istemeye yiyordum. Gidip kendime süt bulup yoğurt yapayım bari şimdi. Güya bugün dinlencektim başıma iş açtın