Bencede gitme imkanın varsa başka doktorla da görüş ve herşeyi sor inşallah duyarsın bu gidişinde Sağlıklı bir şekilde çok can sıkıcı ama Allah hayırlısını nasip etsinTam 5 haftalık dedi suan yeni ultrason görüntüsü vermediler işin açığı ben doktorlara güvenmiyorum
Bende öyleydim birkaç gündür 1 kere uyanıyorum tuvalete rahat ettim. Yoksa uyanıyordum geri uyuyana kadar karnım acıkıyodu yiyip yatıyorum yine tuvaletim geliyordu ger uyanışım 1-2 saat uykusuzluk demekti hafifledi çok şükür iki gündür de huzursuz bacak başladı yatakta olmuyodu Yatağada geçti şimdi dün gece buz koydum bacağıma uyumuşum öyleKızlar 11 haftalık olucam 3 gün sonra . Ama geceleri yani en az 3 kere idrara kalkıyorum bir enfeksiyonum yok yani olmadığını söyle anlıyorum kaşıntım yanmam koku vb birşey yok akıntım var ama birkaç haftadır hep var gebelikten dolayı düşünüyorum. Sizde gece idrara kalkıyormusunuz ?
Insallah sıkıntı olmaz benim halam 81'li gecen yıl dogum yaptı çocuk yaşıtlarından önde gidiyor şuanda. Bazı şeyler biraz da imtihan ben üniversiteyi bitirince hemen evlendim. Cocuk icin bir kadının en verimli yillari olmasina rağmen esimle hiçbir tıbbi problem olmamasına rağmen 8 yıl 2 asilama 3 tüp bebek denemesi elde var sıfır. O yuzden yasa takılma. Bende 3 eylule randevu aldım burda coronadan dolayı ameliyatlar bile ertelendi gitmişken tarama testini de aradan çıkarayım bir daha gitmeyeyim öncesinde diye düşünüyorumCk şükür elhamdülillahaynen cnm çok şeyimiz aynı. Bende gecen yıl 28 eylülde kürtaj olmustum. 64ten 62ye düşmüşüm. Tavuktan tiksindim adeta. acayıp cok severdim. Valla memlekette ki Dr gittiğimde 7artı 5tim 3 hafta sonra gel demişti 1 eylüle denk gelio. Okullar açıldığı için İstanbula geri döndük ya 1 eylülde yada 3 eylülde gitmeyi düşünüom ozamn sanırım 11 hafta faln oluoz. Ama cok korku var kalp atısını duyamam die Allah korusun. Sen nezamn düşünüon. Bide bnm yaşımdan dolayı riskli çıkabılır 35im.napcam bilemiom
İnşallah canım. Ben üniversite bittikten sonra atanmak için baya bekledim. 3 yıl oldu evleneli. Sorun olmamasına ragmen ilk bebegım 2 sene sonunda hamile kaldım. Ama kürtaj oldum gelişimi durdu. Bunda da 10 ay sonra kaldım. Bende Dr arayısındayım. Sen hangi şehirdesin cnmInsallah sıkıntı olmaz benim halam 81'li gecen yıl dogum yaptı çocuk yaşıtlarından önde gidiyor şuanda. Bazı şeyler biraz da imtihan ben üniversiteyi bitirince hemen evlendim. Cocuk icin bir kadının en verimli yillari olmasina rağmen esimle hiçbir tıbbi problem olmamasına rağmen 8 yıl 2 asilama 3 tüp bebek denemesi elde var sıfır. O yuzden yasa takılma. Bende 3 eylule randevu aldım burda coronadan dolayı ameliyatlar bile ertelendi gitmişken tarama testini de aradan çıkarayım bir daha gitmeyeyim öncesinde diye düşünüyorum
Offf beni anlatmışsın resmenValla ben de öyleyim . Sürekli aklımda bin soru 10 günde bir ultrasona giriyorum . Ultrasona girdiğim ilk 2 gün rahatım sonra yeniden başlıyor tedirginliğim. Tüp bebek benim 5. Denemem . İlk seferinde tutmuştu kalbi durmuştu . Diyorum ki kendime çok evham yaptığımda benim de kalbim durabilir 1 an sonrasının garantisi benim için de yok ama kendimle ilgili Gelecek planlarI yapıyorum O zman bebeğime de güvenmeliyim . Allah’a sığınıyorum . Bir süre sakinleşiyorum . Benim ilk hedefim 12. Haftayı doldurmak sanırım o zman baya rahatlayacağım .
Canım bende sürekli kanama yaşayanlardanım. Tüp bebekle hamike kaldım.sabah çok erken saatlerde ve lavabo için ayağa kalktığım an oluyor kanamam. Öyle aşırı olmuyor ama kırmızı geldiğini gördüğümde paniğe kapılıyorum. Ben senin kadar soğukkanlı değilim maalesef. Kanamayı gördüğüm anda kalkıp gidiyoruz doktora. Kalbini dinliyoruz hareketlerini gösteriyor, iğne veriyor gönderiyor evime. Ben haftalardır evdeyim. İşe gidemiyorum bu sebepten dolayı. Sürekli yatacaksın diyor.Heyet raporu veriyor risk olduğu için. Çalışıyorsan rapor verecektir doktorun .Çok geçmiş olsun. Birdaha yaşamayalım inşallahKızlar daha önce hiç lekelenmem bile olmamasına rağmen dün gece birden bir basınçla kan geldi, yatakta kanlar göllendi birden o derece. Progestan içip sabaha kadar beklememi söyledi doktor ama bütün gece kanadı 3 ped değiştirdim. Sabahta kalp atışlarını dinledik bebeklerimin sonrasında da proluton depot iğne yaptı doktor. Düşük tehlikesi olduğunu istirahat gerektiğini söyledi. Var mi böyle şiddetli kanama geçirip atlatan ? Çok korkuyorum 6 yıl bekledikten sonra tüp bebekle hamile kaldım şimdi ya elimden kayıp giderlerse diyorum hep. Şimdi kanama yok ama korkuyorum kanama aşırı şiddetliydi
Bana da 1 hafta rapor yazdı şimdilik, olabilir dedi bu tarz kanamalar o çok ilginç geldi. Sabaha kadar oturduk bizde aslında soğuk kanlı olamıyor insan ama doktor yapacak birşey yok dinlen dedi. Tüp benek doktorumu aradım o da sadece progestana devam et endişelenme daha fazla kanaman olursa haber ver dedi. Yani bu kanamalar normal mi herkes yaşıyor mu diye soru işareti oluştu kafamda. Bizede kalp atışlarını dinletip yolladı ama doktor çok normal gibi konuştu o garip geldiCanım bende sürekli kanama yaşayanlardanım. Tüp bebekle hamike kaldım.sabah çok erken saatlerde ve lavabo için ayağa kalktığım an oluyor kanamam. Öyle aşırı olmuyor ama kırmızı geldiğini gördüğümde paniğe kapılıyorum. Ben senin kadar soğukkanlı değilim maalesef. Kanamayı gördüğüm anda kalkıp gidiyoruz doktora. Kalbini dinliyoruz hareketlerini gösteriyor, iğne veriyor gönderiyor evime. Ben haftalardır evdeyim. İşe gidemiyorum bu sebepten dolayı. Sürekli yatacaksın diyor.Heyet raporu veriyor risk olduğu için. Çalışıyorsan rapor verecektir doktorun .Çok geçmiş olsun. Birdaha yaşamayalım inşallah
Test çok pahalı olduğu için 2li taramada sorun çıkarsa yaptıralım dedi doktorum bana. Bebek başına 3000 tl imişArkadaşlar merhaba benim gibi ileri yaşta gebe kalan arkadaşlar düşünür mü bilmem ama ben fetal dna testi yaptırmak için bugün bir klinikle görüştüm. 70 tane genetik hastalığa bakıyoruz ve %99 doğru sonuç çıkıyor dediler
Ben sağlık sektöründe çalışıyorum sağolsunlar bana indirim yaptılar. Yaş ile ilgili sıkıntı yoksa ve eğer risk çıkmadıysa bencede yaptırmaya gerek yokTest çok pahalı olduğu için 2li taramada sorun çıkarsa yaptıralım dedi doktorum bana. Bebek başına 3000 tl imiş
Bence tedirgin olmayalım diye rahat davranıyorlar. Çünkü ben doktoru gördüğümde rahatlamaya başlıyorum. Sanki o an iyileşmişim gibi hissediyorum. Muhtemelen rahat olman için öyle davranıyordur doktorun.Herkes yaşamıyor elbette bu kanamayı , ama genelde tüp bebek tedavisi sonrası gebelik yaşayanlarda daha çok yaşıyoruz diyor doktor. Sakin kalmak lazım. Yat dinlen canım, kalkmamaya çalış. Senin birde ikizBana da 1 hafta rapor yazdı şimdilik, olabilir dedi bu tarz kanamalar o çok ilginç geldi. Sabaha kadar oturduk bizde aslında soğuk kanlı olamıyor insan ama doktor yapacak birşey yok dinlen dedi. Tüp benek doktorumu aradım o da sadece progestana devam et endişelenme daha fazla kanaman olursa haber ver dedi. Yani bu kanamalar normal mi herkes yaşıyor mu diye soru işareti oluştu kafamda. Bizede kalp atışlarını dinletip yolladı ama doktor çok normal gibi konuştu o garip geldi
Ben 35im ama hiç dediğin testleri düşünmedim cnm. Fiyat ne cıkardılar peki. Hangi ildesinArkadaşlar merhaba benim gibi ileri yaşta gebe kalan arkadaşlar düşünür mü bilmem ama ben fetal dna testi yaptırmak için bugün bir klinikle görüştüm. 70 tane genetik hastalığa bakıyoruz ve %99 doğru sonuç çıkıyor dediler
Amin tek duam buBence tedirgin olmayalım diye rahat davranıyorlar. Çünkü ben doktoru gördüğümde rahatlamaya başlıyorum. Sanki o an iyileşmişim gibi hissediyorum. Muhtemelen rahat olman için öyle davranıyordur doktorun.Herkes yaşamıyor elbette bu kanamayı , ama genelde tüp bebek tedavisi sonrası gebelik yaşayanlarda daha çok yaşıyoruz diyor doktor. Sakin kalmak lazım. Yat dinlen canım, kalkmamaya çalış. Senin birde ikizdahada dikkat etmen lazım. Sağ salim atlatalım bu süreci inşallah
Ben de de miyom var canım iğne batar gibi ağrılar oluyor çatı kemiğim ağrıyor bi de yaSelam kızlar bugün gittim doktora ense kalınlığı için tarih verdi ama ikili yapmıyormuş hastane doktorda hiçbirşey demedi bununla ilgili ben anlamadım napsam. Dünde batma hissi yaşadım durdum sürekli sabahtan gece yatana kadar ama yarın gidecem nasıl olsa diye acile gitmedim. Çikolata kisti vardı o patlamış duyunca bi panikledim ama doktor birşey olmaz takip edecez dedi. Bebisin durumu gayet iyi çok şükür. Hiç böyle kist patlaması duyan yaşayan oldu mu
Ne kadara yaptırdın canımBen sağlık sektöründe çalışıyorum sağolsunlar bana indirim yaptılar. Yaş ile ilgili sıkıntı yoksa ve eğer risk çıkmadıysa bencede yaptırmaya gerek yok
Çok kötü bir gün yaşamışsın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar daha önce hiç lekelenmem bile olmamasına rağmen dün gece birden bir basınçla kan geldi, yatakta kanlar göllendi birden o derece. Progestan içip sabaha kadar beklememi söyledi doktor ama bütün gece kanadı 3 ped değiştirdim. Sabahta kalp atışlarını dinledik bebeklerimin sonrasında da proluton depot iğne yaptı doktor. Düşük tehlikesi olduğunu istirahat gerektiğini söyledi. Var mi böyle şiddetli kanama geçirip atlatan ? Çok korkuyorum 6 yıl bekledikten sonra tüp bebekle hamile kaldım şimdi ya elimden kayıp giderlerse diyorum hep. Şimdi kanama yok ama korkuyorum kanama aşırı şiddetliydi
Tansiyon problemin yoksa canım maden suyu içMagnezyum ilk hamileligimde kullanmıştım canım.Dr umu arayıp soylucem.Yoksa bu ağrılar artacak gibi.
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşÇok kötü bir gün yaşamışsın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?