2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben özellikle akşamları ve geceleri daha çok su ihtiyacı duyuyorum . Bu yüzden de defalarca lavaboya kalkıyorum . Her kalktığımda da deli gibi susamış oluyorum su içip geri yatıyorum . Bu döngü sabaha kadar devam ediyor

Ben de 12+2 deyim önceleri gece kalkmıyordum ama son bir haftadır gece 2 3 defa tuvalete kalkıyorum belki saçma ama mideye değil de mesaneye baskı yaptığı için kese olması gereken yerde degil mi acaba diye endiseleniyorum

Yok yok öyle düşünmeyin hiç. Biranda yukarı çıkamaz yavaş yavaş günler sürebilir. Kese konumu aşağıda olsaydı doktorunuz mutlaka söylerdi. İçinizi ferah tutun. Bir sonraki kontrolde rahatlamak için doktorunuza sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar.2gundur bacakta kasılma olmaya başladı.Hatta öyle bir ağrı giriyor ki yürüyemiyorum.Sizde de oluyormu?

Haklısınız çok teşekkür ederim, 2 eylulde randevum var bu durum devam ederse sorayım doktora da

Günaydın kızlar.2gundur bacakta kasılma olmaya başladı.Hatta öyle bir ağrı giriyor ki yürüyemiyorum.Sizde de oluyormu?
Bende de oluyodu dört gün falan sürdü doktor önemli değil dedi hamilelik çok değişik bı durum ya hergun başka şeylerle karsilasiyosun . Ne ağrılar bitiyo ne bulantılar. He bugün iyiyim superim diyorum on dk sonra koşa koşa lavobaya gidiyorum

Magnezyumunuza baktırmış mıydınız? Kasılma kramp magnezyum eksikliğinden oluyor genelde. Doktorunuza mutlaka muayeneye gittiğinizde söyleyin. Diğer hamileliğimde uzun süre magnezyum desteği almıştım. Gece kramp ve ağrılarım çok oluyordu. Maden suyu, badem, yumurta tüketmeyi ihmal etmeyin.

Valla ben de öyleyim . Sürekli aklımda bin soru 10 günde bir ultrasona giriyorum . Ultrasona girdiğim ilk 2 gün rahatım sonra yeniden başlıyor tedirginliğim. Tüp bebek benim 5. Denemem . İlk seferinde tutmuştu kalbi durmuştu . Diyorum ki kendime çok evham yaptığımda benim de kalbim durabilir 1 an sonrasının garantisi benim için de yok ama kendimle ilgili Gelecek planlarI yapıyorum O zman bebeğime de güvenmeliyim . Allah’a sığınıyorum . Bir süre sakinleşiyorum . Benim ilk hedefim 12. Haftayı doldurmak sanırım o zman baya rahatlayacağım .

Gerçekten de öyle.Ani anını tutmuyo insanin.Cok ciddi olursa soruyum dr a bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…