2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım.Benim de aklıma geldi.Kontrolume 2hafta var.Bakalim bi arayım dr.mu.Ilk hamileligimde ileri dönemde başlamıştı bu ağrılar.Bunda erken başladı.

Kızlar 1 ay önceki kilomla aynı kiloda olmama rağmen pantolonlarima sığamıyorum. Sabah bi pantolon giyip ise gelmiştim ama aşırı rahatsiz etti. Hatta ultrasonda gordugum kadariyla bebegin olduğu kisma denk gelen yerde agri oldu. Ben de eve gidip üstümü degistirdim genis bi elbise giydim. Bu ağrı önemli bişey midir acaba? Kontrolum 2 hafta sonra.

Hayır ama sen yinede kendini takip et canım.Artik dar değil daha rahat kıyafetler giymemiz gerek.

Hayır ama sen yinede kendini takip et canım.Artik dar değil daha rahat kıyafetler giymemiz gerek.
Aslında baya genis bi pantolondu arkasi lastikli falan ama oturunca pantolon da karnima oturdu ayaktayken sıkıntı yoktu. Yakın bi yerde hastane olsa gidip baktircam da malesef yok. Zaten evhamliyim iyice tedirgin oldum.

Teşekkür ederim canım.Benim de aklıma geldi.Kontrolume 2hafta var.Bakalim bi arayım dr.mu.Ilk hamileligimde ileri dönemde başlamıştı bu ağrılar.Bunda erken başladı.
Eksiklik olabiliyor. Aslında kendi vücudumuz için yeterli olabilir ama bebekte çekiyor bi taraftan her türlü vitamin ve minerali. Depoda ne var ne yok alıyor bebişlerimiz Geçmiş olsun inşallah toparlarsınız kısa zamanda

Aslında baya genis bi pantolondu arkasi lastikli falan ama oturunca pantolon da karnima oturdu ayaktayken sıkıntı yoktu. Yakın bi yerde hastane olsa gidip baktircam da malesef yok. Zaten evhamliyim iyice tedirgin oldum.
Bişey olmaz Allahın izniyle o şimdi öyle güzel tutunduki size. Allah korusun mesela trafik kazası geçirmişti buse varol baya takla falan atmışlar. 5 haftalık bebeğine hiç bişeycik olmadı. Tasadüfi bir ağrı olabilir. Mesela benim 2 gündür hafif sol tarafta ağrı var. Bende gece üstüne doğru yatıyorum istemsiz. Hormonlar daha çok endişe kaygıya sebep oluyor. İyidir bebeğiniz, içiniz rahat olsun

Teşekkürler.Oyle gerçekten.Bu gidişte depo falan bırakmaz bu minnaklar.Ya 2.hamilelik ama ilkinden daha kötü durumdayım.

Ay öyle mi dersiniz Ben cevremde falan hiç duymadım bu kadar çok olduğunu düşünmüyordum

Benim çevremde çok duyuyorum canım ama yine de sizin kararınız belki sizin çevrenizde denk gelmez güzel bir isim çünkü
Bekar olduğum zamanlardan beri çok severim Defne ismini. Zaten bana koymak kısmet olmayacak gibi doktor bebeği erkeğe benzetmişti

Kızlar yardım edin lütfen moralim çok bozuldu sat göre 7+4 hamileyim alt tanda bakıldı kalp atışı duyulmadı boş gebelik olabilir dendi ne yapmalıyım ilk hamileliğim

Benim kızımın adı Zeynep Neva. Çocukluğumda aşık olduğum isimdi Zeynep. Çok var Zeynep ismi. parkta zeynep diyince 2-3 kız çocuk birden bakıyor ama biz hep zeynep neva diye sesleniyoruz doğduğundan beri. 2. Kız olursa 2. İsmi Ela olsun çok isterim ön ada karar veremedim. Erkek olursa Mert ismini seviyorum Çınar, Can ama tabi bu isimleri verir miyiz bilmiyorum.

Kızlar yardım edin lütfen moralim çok bozuldu sat göre 7+4 hamileyim alt tanda bakıldı kalp atışı duyulmadı boş gebelik olabilir dendi ne yapmalıyım ilk hamileliğim
Kese boyutu 7+4 ile uyumlu mu? Yumurta takibi yapmış mıydınız geç döllenme olabilir mi? 8 haftaya kadar duyulabiliyor. Gittiğiniz hastanenin usg cihazı eski olabilir mi? Başka bir hastaneye gitme şansınız var mı? İçinizi ferah tutmaya çalışın.

bi taraftan bebeğe bu kadar kolay bişey olsaydı insan nesli tükenirdi diyorum bi taraftan da hep ya kalbi durduysa, ya amniyon sıvısı azaldıysa ya bişey olduysa diye evham yapıyorum. 20. haftaya gelsek de bebeğin hareketlerini hissetsek keşke. teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…