2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar vaka sayıları çok korkutuyor beni artık. Öğretmenim illaki gelin diyorlar. Öğrenci yok ama biz 18 eylüle kadar okula gidecez. Rapor mu alsam bilemiyorum ikiz gebelik iki kat riskli gidiş geliş yol da var
Bende hemşireyim izindeyim ama 7 eylülde işe başlıycam ne yapcaz bilmem

Yaziyo aile hekimi ama heyet raporu gerek . Benim hastanem heyet raporu çıkardı adima . 15 kutu yaziyolar 1 aylik ucretsz aliyorum . Heyet raporu cikatttir doktoruna sole yoksa cok pahali olur dogru
Peki heyet raporunu devlet hastanesinden mi çıkarttınız yoksa özel hastaneden mi

Sen yorulma diye böyle bir plan yapmış olabilir bence eşin. İyi niyetle yapmış olabilir ama yine de sinir bozucu tabi haklısın. Böyle olayları hemen unutmak lazım içine atma çünkü nasıl bizim depolarımızdan yiyip içtiklerimizden alıyorsa bebeklerimiz aynı şekilde duygularımızı, sevinç, üzüntü, stes hepsini alıyorlar.

Kızlar sizde benim gibi kilo veriyor musunuz mide bulantılarım ve az yemelerim var 10 günde 5,5 kilo vermişim

Benim durumumda birinin varlığını duymak rahatlattı. Hep lekelenme duydum ama kanama olup devam eden duymamıştım. Bundan sonra yatacağım demekki allah sizinde yavrunuzu size bağışlasın, yüzümüzü güldürsün

Kızlar sizde benim gibi kilo veriyor musunuz mide bulantılarım ve az yemelerim var 10 günde 5,5 kilo vermişim
Ilac kullanmadan once ben de kilo vermeye baslamistim ancak su da icemedigim icin doktorum ilac verdi. Sonrasinda toparladim.. kac haftalik oldunuz siz?

Kızlar vaka sayıları çok korkutuyor beni artık. Öğretmenim illaki gelin diyorlar. Öğrenci yok ama biz 18 eylüle kadar okula gidecez. Rapor mu alsam bilemiyorum ikiz gebelik iki kat riskli gidiş geliş yol da var
Ben de öğretmenim ben de ikiz bekliyorum Çok anlamsız bir şey bizim okula gitmemiz öğrenci yokken, ne yapsam diye düşünüyorum

Bana yazcaktın sanırım bu cevabı ben anladım Ya söylemesem de cagırsa neyse on kere söyledim aksam annemle gelicem haberleşiriz diye. Resmen gelmisler etmisler en son söylüyor bana ve bensiz esyalarım acılıyor diziliyor ki tabi ki benim düzenime göre Değil. Onlar da düşüncesiz eşim de. Eşim hatasıni anladı ama geç oldu. Ya ben mi böyleyim bilmiyorum ama bence bi evin hanımı olmadan o eve gitmek cok yanliş kim olursa olsun. 8 saat falan ben yokken durdular mesela. Evim benim mahremim hic hoslanmam bu tarz seylerden ben

Peki heyet raporunu devlet hastanesinden mi çıkarttınız yoksa özel hastaneden mi
Özelden canim Özele gidiyorum daha once akcigerime pihti atti yogun bakimda yattim ölümden döndüm yuksek risk altindayim ona gorr doktor buldum igne dozunu ayarladi 0.6 ml oksopar ve corasprin kullanıyorm .doktorum yazip ayni hastanede girevli heyet raporu yetkisi verecek birine yonlendirdi . Doktorum 15 kutu yazmıştı ilkgun heyet sisteme dusmemis ve eczaci sifrede yanlislik yapmis dediler 5 kutu 5 kutu verebiliyoruz devlet bu kdr veriyo dediler onada 5 kutuya 43 tl odedim sonra esimin kuzeni eczaci o dedi gityiginiz yer yanlslik yapms tekrar 15 kutu yazdir 15 ini birden ucretsz veririz dedi gittim saglik ocağına 3 gun sonra aile hekimime dedim heyet raporum var yazarmsn 15 kutu . Evet tmm yazayim ama 15 kutu birden verecekmiki dedi evet veriyolarms dedim doktor yazdi 15 kutuyu getirdi esimin kuzeni guzelce paketleyip . Poset 1000 tl ediyonus iyice ignelemisti posetin agzini .Simdi tekrar yazdrcam iste . Hani sendede yanlslik olmasin diye anlattim . Heyet 1 gune sisteme duser 15 kutu ucretsz al 1 ay kullan sonra yine yazdir

Son düzenleme:
Kesinlikle haklısın, aynı fikirdeyim ama bende hamileliğimde çok şeyi kendine dert etmiş biriyim. Yıpratıyor bu durumlar ve sonra hamile halimle bunlara bunlara üzülmüştüm diyip tekrar tekrar üzülüyor insan. O yüzden takmamaya çalışmak en güzeli.

Geçmiş olsun canım

Hakli olabilirsin canim ama ben bu kadar takilmazdim, bosver sikma artik canini ne guzel sen de annen de yorulmadi iste oyle bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…