Günaydın cnm. 13+1im bugün itibariyle bende de bulantı tavan. Tam geçecek galiba diyordum 3-4 gündür canıma okudu. Dün işe gittim. Öldüm öldüm dirildim resmen. Akşam doktorumu aradım Rapor istedim.ilac filan da hiç fayda etmiyor. Heyecanla ne zaman bitecek diye bekliyorum. Kusma çok sık değil ama arada oluyor. Dayanamayıp ağlıyorum arada sonra da ağladım diye üzülüyorum. Saçma sapan kısır döngüdeyim.
Günaydın cnm. 13+1im bugün itibariyle bende de bulantı tavan. Tam geçecek galiba diyordum 3-4 gündür canıma okudu. Dün işe gittim. Öldüm öldüm dirildim resmen. Akşam doktorumu aradım Rapor istedim.ilac filan da hiç fayda etmiyor. Heyecanla ne zaman bitecek diye bekliyorum. Kusma çok sık değil ama arada oluyor. Dayanamayıp ağlıyorum arada sonra da ağladım diye üzülüyorum. Saçma sapan kısır döngüdeyim.
Kızlar sizce hamilelerin idari izni ile ilgili yeni bi düzenleme yaparlar mı? Ben çok zorlanıyorum işe gidip gelirken,mecburen de toplu taşıma kullanıyorum. Ne yapcağımı şaşırdım.Geçen hafta rapor almıştım, bu hafta dedim dayanayım ama yok yani zor. İnsanlar da anlayışsız yine rapor alsam laf söz olcak. Pandemiden dolayı riskli grupta olduğumuzu neden kimse anlamak istemiyor?
Ben 2 kutu ilac bitirdim ona ragmen bulantilarim oldu ya sabah ya da aksam muhakkak cikariyordum. 12+2 olduk bugun dun de son ilacimi aldim, artik icmeyecegim ama bu onumuzdeki bikac gun cok korkutuyor, insallah tez zaman da kesilir gercekten insan hayattan soguyor
Kızlar sizce hamilelerin idari izni ile ilgili yeni bi düzenleme yaparlar mı? Ben çok zorlanıyorum işe gidip gelirken,mecburen de toplu taşıma kullanıyorum. Ne yapcağımı şaşırdım.Geçen hafta rapor almıştım, bu hafta dedim dayanayım ama yok yani zor. İnsanlar da anlayışsız yine rapor alsam laf söz olcak. Pandemiden dolayı riskli grupta olduğumuzu neden kimse anlamak istemiyor?
Vakalar artıyor belki yeni bir düzenleme olabilir ama okullar fln da açılırsa zor gibi, ilk 24 hafta ile sınırlandırıldığında twitterda tag açılmıştı ama çok etkili olmadı, aileden uzakta yaşıyoruz gündüz iş aksam gidince yemek cok zor oluyor
Devlet hastaneleri yapıyor bildiğim kadarıyla ben pendik medical park ta 309 TL ye yaptırdım. 220 TL de muayene ücreti var.
Bende Pendikteyim. Medicale Bi kere acile gitmiştim sadece 1 iğne yaptılar 297tl aldılar. Medical cok pahalı. Medipol ve yüzyıl daha uygundur belki medical bukadar sa.tşk ederim.
Kızlar vaka sayıları çok korkutuyor beni artık. Öğretmenim illaki gelin diyorlar. Öğrenci yok ama biz 18 eylüle kadar okula gidecez. Rapor mu alsam bilemiyorum ikiz gebelik iki kat riskli gidiş geliş yol da var
Hamileler idari izinli sayılabılır siz bunu müdürünüzle Bi görüşün derim. Gerçi kronik rahatsızlığı olanlar idari izinli sayılıyor mus ama gebelikte riskli. Ayrıca 18eylüle kadar ki ekdersler verılmeyebilir miş.
Günaydın herkese.Dun bağımızda bol bol doğal meyveler yedim.Bi de toz toprak bahçe derken kendime geldim.Oğlumun saç diplerinden bile toprak ayikladik.iyice attı enerjisini.Bugun dinlenme günüm.Sizler nasılsınız?
İstanbulda hele medical acayip pahalı canım. Ben gecen yıl bi gece böğrümden çok aşırı şiddetli sancılandım medicale gittik Bi iğne yapıldı sadece bide gebe olup olmadgıma beta bakıldı 297tl ücret cıkardılar. Medicalden olabıldıgımce uzak durmaya calısıom ben
Bende Pendikte oturuyorum. Ataşehir memorial hastanesine gidiyorum. Doktorumu çok sevdim hastane pahalı ama özel sağlık sigortam var. İlk tahliller için 3 bin küsür tl dediler. Sağlık ocağında yaptırdım sağlık ocağının yapmadıklarını medical parkta yaptırdım.
Bende Pendikte oturuyorum. Ataşehir memorial hastanesine gidiyorum. Doktorumu çok sevdim hastane pahalı ama özel sağlık sigortam var. İlk tahliller için 3 bin küsür tl dediler. Sağlık ocağında yaptırdım sağlık ocağının yapmadıklarını medical parkta yaptırdım.