2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarr mide bulantisi ve kusma tavan yapti hayattan soğudum bana bisey deyin gercekten ölüyorum artik
Günaydın cnm. 13+1im bugün itibariyle bende de bulantı tavan. Tam geçecek galiba diyordum 3-4 gündür canıma okudu. Dün işe gittim. Öldüm öldüm dirildim resmen. Akşam doktorumu aradım Rapor istedim.ilac filan da hiç fayda etmiyor. Heyecanla ne zaman bitecek diye bekliyorum. Kusma çok sık değil ama arada oluyor. Dayanamayıp ağlıyorum arada sonra da ağladım diye üzülüyorum. Saçma sapan kısır döngüdeyim.
 
Hayattan soğudum gercekten gecsin artik
 
Kızlar sizce hamilelerin idari izni ile ilgili yeni bi düzenleme yaparlar mı? Ben çok zorlanıyorum işe gidip gelirken,mecburen de toplu taşıma kullanıyorum. Ne yapcağımı şaşırdım.Geçen hafta rapor almıştım, bu hafta dedim dayanayım ama yok yani zor. İnsanlar da anlayışsız yine rapor alsam laf söz olcak. Pandemiden dolayı riskli grupta olduğumuzu neden kimse anlamak istemiyor?
 
Hayattan soğudum gercekten gecsin artik
Ben 2 kutu ilac bitirdim ona ragmen bulantilarim oldu ya sabah ya da aksam muhakkak cikariyordum. 12+2 olduk bugun dun de son ilacimi aldim, artik icmeyecegim ama bu onumuzdeki bikac gun cok korkutuyor, insallah tez zaman da kesilir gercekten insan hayattan soguyor
 
Vakalar artıyor belki yeni bir düzenleme olabilir ama okullar fln da açılırsa zor gibi, ilk 24 hafta ile sınırlandırıldığında twitterda tag açılmıştı ama çok etkili olmadı, aileden uzakta yaşıyoruz gündüz iş aksam gidince yemek cok zor oluyor
 
 
Devlet hastaneleri yapıyor bildiğim kadarıyla ben pendik medical park ta 309 TL ye yaptırdım. 220 TL de muayene ücreti var.
neden bu kadar pahalı. Burda 60 lı bi rakama yapıLıyor burda özel hastanede. İstanbul olduğu için mi
 
Kızlar vaka sayıları çok korkutuyor beni artık. Öğretmenim illaki gelin diyorlar. Öğrenci yok ama biz 18 eylüle kadar okula gidecez. Rapor mu alsam bilemiyorum ikiz gebelik iki kat riskli gidiş geliş yol da var
Hamileler idari izinli sayılabılır siz bunu müdürünüzle Bi görüşün derim. Gerçi kronik rahatsızlığı olanlar idari izinli sayılıyor mus ama gebelikte riskli. Ayrıca 18eylüle kadar ki ekdersler verılmeyebilir miş.
 
Günaydın herkese.Dun bağımızda bol bol doğal meyveler yedim.Bi de toz toprak bahçe derken kendime geldim.Oğlumun saç diplerinden bile toprak ayikladik.iyice attı enerjisini.Bugun dinlenme günüm.Sizler nasılsınız?
 
neden bu kadar pahalı. Burda 60 lı bi rakama yapıLıyor burda özel hastanede. İstanbul olduğu için mi
İstanbulda hele medical acayip pahalı canım. Ben gecen yıl bi gece böğrümden çok aşırı şiddetli sancılandım medicale gittik Bi iğne yapıldı sadece bide gebe olup olmadgıma beta bakıldı 297tl ücret cıkardılar. Medicalden olabıldıgımce uzak durmaya calısıom ben
 
Bende Pendikte oturuyorum. Ataşehir memorial hastanesine gidiyorum. Doktorumu çok sevdim hastane pahalı ama özel sağlık sigortam var. İlk tahliller için 3 bin küsür tl dediler. Sağlık ocağında yaptırdım sağlık ocağının yapmadıklarını medical parkta yaptırdım.
 
Ataşehir uzak gelmiyor mu peki canım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…