Ne kadara yaptırdın canım
Ben 35im ama hiç dediğin testleri düşünmedim cnm. Fiyat ne cıkardılar peki. Hangi ildesin
Canım aile hekimi yazıyor mu igneleri, benim pıhtılaşma problemim olup olmadığı belli değil tüp bebek doktorum önlem amaclı verdi en başından beri para ile alıyorum çok pahalı ama, aile hekimimiz aynı olan bi arkadaş özelin yazdığı ilaçları yazması için aile hekimine gitti ben yazamam demiş
Aman aman gitme o zamanburadaki hangi hangi hastane ne belli değil. Geçen gün hastane kan verirken kadının birisi acayip öksürüyordu. Bilemem ne hastası olduğunu hemen ondn sonra temizlik görevlileri geldi bizi başka odaya aldılar ama kadınla birkaç dk koridorda durduk hiç riske etmemek lazım. Az kalmış annesi zaten Allah yardımcımız olsun
Bende öyleyim yaaKızlar iştahım çok açıldı ya gözüm dönüyor bazen. Hiç böyle olmazdım ben ☹
O bahsettiğin şirket Çin ile çalışıyormuş sanırım Çin’e gidiyormuş kanlar onların DNA sına göre bakılıyormuş. Hatalı çıkabiliyormuş dediler. Sen yinede bir araştır bu durumu.Arkadaşlar merhaba benim gibi ileri yaşta gebe kalan arkadaşlar düşünür mü bilmem ama ben fetal dna testi yaptırmak için bugün bir klinikle görüştüm. 70 tane genetik hastalığa bakıyoruz ve %99 doğru sonuç çıkıyor dediler
Devlet hastaneleri yapıyor bildiğim kadarıyla ben pendik medical park ta 309 TL ye yaptırdım. 220 TL de muayene ücreti var.Kızlar devlet hastanesi 2li test yapıo mu. Yada İstanbulda olup özeldeki fiyatları bilen var mı
1473 vaka dediler ya bugün ilk zamanlara döndük resmen. Çok dikkat etmek lazım hemdeDogru dikkst etmek lzm karantina hastanesi ddglms yanlis bilgi verms kayinvalidsm ona sormustumda yarin gdeblrsem gtcem ama cok dikkst etmsm lazm
Gidin bence kontrol için geldim deyin . Ben en son iğnem bittiğinde devlet hastanesinde de çok önceden alınmış randevum vardı .gittim güzelce bebişe baktı . Benimde içimi rahatlttı . İlaçlarımı da yazdı sağolsun . Hatta kendi doktorumdan daha ilgiliydi . Randevu konusu sıkıntı olmasa sürekli gitmek bile isterdim ama devlette iyi doktorlara randevu almak çok zorKizlar ignem az kaldi yazdirmam lazm. Bnde saglik ocsgi yerine devletten yarina randevu aldm . Kendi doktorum 9 eylulde çağırdı . Yarin gtcm doktora ya Ne desemki niye geldin derse aciklama? Bebisi gormk istiyorum 9 eylule kdr nasil dayaniym gtsemmiki yoksa iptal edip saglik ocagnda aile hekiminemi yazdrsam igneleri
YandikBende öyleyim yaa
O bahsettiğin şirket Çin ile çalışıyormuş sanırım Çin’e gidiyormuş kanlar onların DNA sına göre bakılıyormuş. Hatalı çıkabiliyormuş dediler. Sen yinede bir araştır bu durumu.
Devlet hastaneleri yapıyor bildiğim kadarıyla ben pendik medical park ta 309 TL ye yaptırdım. 220 TL de muayene ücreti var.
1473 vaka dediler ya bugün ilk zamanlara döndük resmen. Çok dikkat etmek lazım hemde
Ins doktor iyi cikar gerci tek sefer gidicem bide merak ettiğim ultrason goruntusu . Ozeldeki doktorumun ultrasonu burdaki kizlarn attiklarindan farkli nedense bakalim yarnki nasil olckGidin bence kontrol için geldim deyin . Ben en son iğnem bittiğinde devlet hastanesinde de çok önceden alınmış randevum vardı .gittim güzelce bebişe baktı . Benimde içimi rahatlttı . İlaçlarımı da yazdı sağolsun . Hatta kendi doktorumdan daha ilgiliydi . Randevu konusu sıkıntı olmasa sürekli gitmek bile isterdim ama devlette iyi doktorlara randevu almak çok zor
Ben doğuma kadar kullanacağım o yüzden doktor rapor çıkardı . Rapor olunca aile hekimi bile yazabiliyor bildiğim kadarıyla rapor ol ayınca yazamıyor diye biliyorum yine de yanlış yönlendirmek istemem. bir eczaneye sorabilirsiniz. 240 tl demişlerdi bana da kutusuna ama hiç parayla almadımCanım aile hekimi yazıyor mu igneleri, benim pıhtılaşma problemim olup olmadığı belli değil tüp bebek doktorum önlem amaclı verdi en başından beri para ile alıyorum çok pahalı ama, aile hekimimiz aynı olan bi arkadaş özelin yazdığı ilaçları yazması için aile hekimine gitti ben yazamam demiş
Bende aynıyım . Sürekli açım . Yemeğin başına oturduğumda da aslında çok iştahlı yiyemiyorum . Yediğim şeyin sonu gelmiyor .Ama hep aç hissediyorumKızlar iştahım çok açıldı ya gözüm dönüyor bazen. Hiç böyle olmazdım ben ☹
Ben bahçeliwvlerde calışıyorum bizde yapılıyo 2li testBende öyleyim yaa
O bahsettiğin şirket Çin ile çalışıyormuş sanırım Çin’e gidiyormuş kanlar onların DNA sına göre bakılıyormuş. Hatalı çıkabiliyormuş dediler. Sen yinede bir araştır bu durumu.
Devlet hastaneleri yapıyor bildiğim kadarıyla ben pendik medical park ta 309 TL ye yaptırdım. 220 TL de muayene ücreti var.
1473 vaka dediler ya bugün ilk zamanlara döndük resmen. Çok dikkat etmek lazım hemde
İnşAllah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunAllah korusun. Rabbimize emanet bebeklerimiz. İyi düşünelim iyi olsun sağlıkla sıhhatle inşallah
Bende öyleyim yaa
İyilik yaparken kötülük yapmışlar canım resmen haberin olmadan hoş olmamışAy bugun canım cok sıkkın ruh halime de yansıdı tabi. İyi hissetmiyorum kendimi zaten 4-5 saat anca uyudum uykusuzluktan kötüyüm. Ev taşıdım demiştim ya bugun sabah dr randevum vardi kan değeri icin ona verip anneme geçtim. Eşime de dedim haberleşiriz diye aksam annemle gelicem diye yerleştirmeye. O arada bütün kaynanam görümcem kayınpeder ben yokken eve gel eşim cagırmıs bnm esyaları acıp dizmeye baslamıslar güya iyilik yapıyolar bütün tepem attı sinirden. Eşime cok kızgınım ben neyim burda bana ev hanımına sormadan ne isler döndürmüsler. Kendim aksam gelicem demesem neyse. Oh bi güzelde ben yokken havuza girip keyif yapmıslar daha ben ayagımı sokmadim tatilden döndü onlar. Gel de delirme ya
Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz kanaman.bende senin anlattığın şekilde kanama işyerinde oldu bayramdönüşü apartopar hastaneye gittim ozaman dan beri raporluyum bugünde heyet raporu verdiler sürekli evdeyim yatıyorum. İğne ve ilaçtan ziyade bunun tedavisi yataktan kalkmamak. Ancak tuvalete okadar. Düşüğün başka çaresi yok sen tedbirini aldıktan sonra yine de düşük olursa ona da yapacak birşey yok..sen dikkat et gerisi nasipKızlar daha önce hiç lekelenmem bile olmamasına rağmen dün gece birden bir basınçla kan geldi, yatakta kanlar göllendi birden o derece. Progestan içip sabaha kadar beklememi söyledi doktor ama bütün gece kanadı 3 ped değiştirdim. Sabahta kalp atışlarını dinledik bebeklerimin sonrasında da proluton depot iğne yaptı doktor. Düşük tehlikesi olduğunu istirahat gerektiğini söyledi. Var mi böyle şiddetli kanama geçirip atlatan ? Çok korkuyorum 6 yıl bekledikten sonra tüp bebekle hamile kaldım şimdi ya elimden kayıp giderlerse diyorum hep. Şimdi kanama yok ama korkuyorum kanama aşırı şiddetliydi
Grupta tek ikiz annesi ben değilim demekki sevindimKızlar vaka sayıları çok korkutuyor beni artık. Öğretmenim illaki gelin diyorlar. Öğrenci yok ama biz 18 eylüle kadar okula gidecez. Rapor mu alsam bilemiyorum ikiz gebelik iki kat riskli gidiş geliş yol da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?