2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaziyo aile hekimi ama heyet raporu gerek . Benim hastanem heyet raporu çıkardı adima . 15 kutu yaziyolar 1 aylik ucretsz aliyorum . Heyet raporu cikatttir doktoruna sole yoksa cok pahali olur dogru

Dogru dikkst etmek lzm karantina hastanesi ddglms yanlis bilgi verms kayinvalidsm ona sormustumda yarin gdeblrsem gtcem ama cok dikkst etmsm lazm

Kızlar iştahım çok açıldı ya gözüm dönüyor bazen. Hiç böyle olmazdım ben ☹
Bende öyleyim yaa

O bahsettiğin şirket Çin ile çalışıyormuş sanırım Çin’e gidiyormuş kanlar onların DNA sına göre bakılıyormuş. Hatalı çıkabiliyormuş dediler. Sen yinede bir araştır bu durumu.

Kızlar devlet hastanesi 2li test yapıo mu. Yada İstanbulda olup özeldeki fiyatları bilen var mı
Devlet hastaneleri yapıyor bildiğim kadarıyla ben pendik medical park ta 309 TL ye yaptırdım. 220 TL de muayene ücreti var.

Dogru dikkst etmek lzm karantina hastanesi ddglms yanlis bilgi verms kayinvalidsm ona sormustumda yarin gdeblrsem gtcem ama cok dikkst etmsm lazm
1473 vaka dediler ya bugün ilk zamanlara döndük resmen. Çok dikkat etmek lazım hemde

Gidin bence kontrol için geldim deyin . Ben en son iğnem bittiğinde devlet hastanesinde de çok önceden alınmış randevum vardı .gittim güzelce bebişe baktı . Benimde içimi rahatlttı . İlaçlarımı da yazdı sağolsun . Hatta kendi doktorumdan daha ilgiliydi . Randevu konusu sıkıntı olmasa sürekli gitmek bile isterdim ama devlette iyi doktorlara randevu almak çok zor

Yandik

Ins doktor iyi cikar gerci tek sefer gidicem bide merak ettiğim ultrason goruntusu . Ozeldeki doktorumun ultrasonu burdaki kizlarn attiklarindan farkli nedense bakalim yarnki nasil olck

Ben doğuma kadar kullanacağım o yüzden doktor rapor çıkardı . Rapor olunca aile hekimi bile yazabiliyor bildiğim kadarıyla rapor ol ayınca yazamıyor diye biliyorum yine de yanlış yönlendirmek istemem. bir eczaneye sorabilirsiniz. 240 tl demişlerdi bana da kutusuna ama hiç parayla almadım

Ben bahçeliwvlerde calışıyorum bizde yapılıyo 2li test

Canım bizim ülkemizde de yapılıyor bu testler artık. benim yaptıracağım yer Ankara ya yolluyor kan örneklerini. Ben hastanede çalışıyorum bu konuları iyi araştırmadan girmem. Önerin için teşekkür ederim

Ay bugun canım cok sıkkın ruh halime de yansıdı tabi. İyi hissetmiyorum kendimi zaten 4-5 saat anca uyudum uykusuzluktan kötüyüm. Ev taşıdım demiştim ya bugun sabah dr randevum vardi kan değeri icin ona verip anneme geçtim. Eşime de dedim haberleşiriz diye aksam annemle gelicem diye yerleştirmeye. O arada bütün kaynanam görümcem kayınpeder ben yokken eve gel eşim cagırmıs bnm esyaları acıp dizmeye baslamıslar güya iyilik yapıyolar bütün tepem attı sinirden. Eşime cok kızgınım ben neyim burda bana ev hanımına sormadan ne isler döndürmüsler. Kendim aksam gelicem demesem neyse. Oh bi güzelde ben yokken havuza girip keyif yapmıslar daha ben ayagımı sokmadim tatilden döndü onlar. Gel de delirme ya

Kızlar vaka sayıları çok korkutuyor beni artık. Öğretmenim illaki gelin diyorlar. Öğrenci yok ama biz 18 eylüle kadar okula gidecez. Rapor mu alsam bilemiyorum ikiz gebelik iki kat riskli gidiş geliş yol da var

İyilik yaparken kötülük yapmışlar canım resmen haberin olmadan hoş olmamış

Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz kanaman.bende senin anlattığın şekilde kanama işyerinde oldu bayramdönüşü apartopar hastaneye gittim ozaman dan beri raporluyum bugünde heyet raporu verdiler sürekli evdeyim yatıyorum. İğne ve ilaçtan ziyade bunun tedavisi yataktan kalkmamak. Ancak tuvalete okadar. Düşüğün başka çaresi yok sen tedbirini aldıktan sonra yine de düşük olursa ona da yapacak birşey yok..sen dikkat et gerisi nasip

Kızlar vaka sayıları çok korkutuyor beni artık. Öğretmenim illaki gelin diyorlar. Öğrenci yok ama biz 18 eylüle kadar okula gidecez. Rapor mu alsam bilemiyorum ikiz gebelik iki kat riskli gidiş geliş yol da var
Grupta tek ikiz annesi ben değilim demekki sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…