- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
evet kuzum yine bulantı, bi geçmedi açyaGünaydın canım iyimisin ?Yoksa bulantılar mi?
iyi ki istanbulda değilizBen bu rakamları duyduktan sonra sana sormuştum canım ya.
Aaa gerçekten çok şaşkınım. Özelin özeli mi acaba orasıİstanbulda hele medical acayip pahalı canım. Ben gecen yıl bi gece böğrümden çok aşırı şiddetli sancılandım medicale gittik Bi iğne yapıldı sadece bide gebe olup olmadgıma beta bakıldı 297tl ücret cıkardılar. Medicalden olabıldıgımce uzak durmaya calısıom ben
ayy canım yine mi. Haber verKizlar sabah tuvaletimi yaparken bi kalktim klozet kan iicinde cok kotuyum hastaneye gdiyorum
Bende canım. Herkes 3 ay dedi. Bi değişiklik yokGünaydın cnm. Bnde sen gibi 3 ayın dolmasını dört gözle bekledim. Ama malesef hala devam ediyor bulantılar şiddetini arttırdı bir de
Bende aynı durumdayım.. burada da durum çok kötü koronadan dolayı hastaneler dolu.. ama idari izin konusunu devlet yerele bırakmış. Valilikten öyle bir izin çıkarsa çıkar o da zor.. rapor al al nereye kadar dediğin gibi.Kızlar sizce hamilelerin idari izni ile ilgili yeni bi düzenleme yaparlar mı? Ben çok zorlanıyorum işe gidip gelirken,mecburen de toplu taşıma kullanıyorum. Ne yapcağımı şaşırdım.Geçen hafta rapor almıştım, bu hafta dedim dayanayım ama yok yani zor. İnsanlar da anlayışsız yine rapor alsam laf söz olcak. Pandemiden dolayı riskli grupta olduğumuzu neden kimse anlamak istemiyor?
Geçmiş olsun canım dikkat et iyi dinlenKizlar şükür kan vajinadan gelmemis doktor bakti kanama alani bilw yokmus kalbi 171 atiodu cok ayrintili gordum gecen hafta pazartesiye gore bile baya büyümüş cok tatliysi ayaklari havadaydi hareket ediyorduu . Doktor idrat kultur kan sayimi filan istedi 3 gune cikicak . Cinsiyette de 16 .hafta diyor ya demekki solemiyo bu doktor daaha once m heralde cinsiyeti en gec ben ogrencem aranızda
Eki Görüntüle 2680294
Sağlıkçkya da 24.haftads izin öğretmene deÇok sinir bozucu durum öğretmenlerde gebelere izin geliyorda saglikcilara neden gelmiyor
Hadi gecmis olsun derin bir nefes al canimKizlar şükür kan vajinadan gelmemis doktor bakti kanama alani bilw yokmus kalbi 171 atiodu cok ayrintili gordum gecen hafta pazartesiye gore bile baya büyümüş cok tatliysi ayaklari havadaydi hareket ediyorduu . Doktor idrat kultur kan sayimi filan istedi 3 gune cikicak . Cinsiyette de 16 .hafta diyor ya demekki solemiyo bu doktor daaha once m heralde cinsiyeti en gec ben ogrencem aranızda
Eki Görüntüle 2680294
Ay şükürler olsun canım çok sevindimKizlar şükür kan vajinadan gelmemis doktor bakti kanama alani bilw yokmus kalbi 171 atiodu cok ayrintili gordum gecen hafta pazartesiye gore bile baya büyümüş cok tatliysi ayaklari havadaydi hareket ediyorduu . Doktor idrat kultur kan sayimi filan istedi 3 gune cikicak . Cinsiyette de 16 .hafta diyor ya demekki solemiyo bu doktor daaha once m heralde cinsiyeti en gec ben ogrencem aranızda
Eki Görüntüle 2680294
kaç yaşındasınız acaba? testi ilk defa sizden duydum. 34 yaşındayım. henüz ikili test yaptırmadım. Ben de düşünebilirim belki.Ben sağlık sektöründe çalışıyorum sağolsunlar bana indirim yaptılar. Yaş ile ilgili sıkıntı yoksa ve eğer risk çıkmadıysa bencede yaptırmaya gerek yok
Ayyy çok şükür çok sevindim, Allah tamamına erdirsin canımKizlar şükür kan vajinadan gelmemis doktor bakti kanama alani bilw yokmus kalbi 171 atiodu cok ayrintili gordum gecen hafta pazartesiye gore bile baya büyümüş cok tatliysi ayaklari havadaydi hareket ediyorduu . Doktor idrat kultur kan sayimi filan istedi 3 gune cikicak . Cinsiyette de 16 .hafta diyor ya demekki solemiyo bu doktor daaha once m heralde cinsiyeti en gec ben ogrencem aranızda
Eki Görüntüle 2680294
Gözünaydın çok şükür. Peki kan nerden gelmişki? Hemoroid falan mı var acaba? Anladığım az bi kan değildi. Neyseki bebeğin iyi dikkat et kendine. Bence 12. Hafta dolana kadar yürüyüşe ara ver. Çok dikkat et kendineKizlar şükür kan vajinadan gelmemis doktor bakti kanama alani bilw yokmus kalbi 171 atiodu cok ayrintili gordum gecen hafta pazartesiye gore bile baya büyümüş cok tatliysi ayaklari havadaydi hareket ediyorduu . Doktor idrat kultur kan sayimi filan istedi 3 gune cikicak . Cinsiyette de 16 .hafta diyor ya demekki solemiyo bu doktor daaha once m heralde cinsiyeti en gec ben ogrencem aranızda
Eki Görüntüle 2680294
Evet bende anlamadim doktor dedi idrardanda olablr . Test istedi iste 3 gune cikcakms . Afedersin iste tuvaletimi yaptim buyuk abdest kalktim klozetten kan icinde baya kırmızı sivi yogun kan doluydu . Sonra peceteyle sildim iki yerdende kan vardı. Sonra genital bolgeyi tekrar derinddn sildim leke bile yok ic camasirindafa bsey yok devami da gelmiyo . Yinede o kani görünce cok korktum esim evdeydi o sirada doktoru aradim hemen gel dedi gittim iste sukur bebek iyi ama nerden geldi bende anlamadm sebebi ne merak ediyorumGözünaydın çok şükür. Peki kan nerden gelmişki? Hemoroid falan mı var acaba? Anladığım az bi kan değildi. Neyseki bebeğin iyi dikkat et kendine. Bence 12. Hafta dolana kadar yürüyüşe ara ver. Çok dikkat et kendine
Ayyy çok şükür çok sevindim, Allah tamamına erdirsin canım
Ay şükürler olsun canım çok sevindim
Cok tesekkurler kizlarGeçmiş olsun canım dikkat et iyi dinlen
Cok tesekkurler cnm sukur iyiyms bebisGeçmiş olsun. Dikkat et kendine. İyi haberler alırsın inşallah
Cok tesekkurler cnm kan bebekten değilmiş soktor test yaptı bakalm hersey yolundayms şükürÇok geçmiş olsun canım.Bizi habersiz bırakma.
inşallah bşy yoktur canım içini ferah tut. Tekrar geçmiş olsunBlmiyorumki cok korkuyorum tuvaletimi yaparkends olmus olable blmiyorum nereden geldigini doktorun kapisindayum suan
Sevindim canım. İnşallah bu son korkun olur yaKizlar şükür kan vajinadan gelmemis doktor bakti kanama alani bilw yokmus kalbi 171 atiodu cok ayrintili gordum gecen hafta pazartesiye gore bile baya büyümüş cok tatliysi ayaklari havadaydi hareket ediyorduu . Doktor idrat kultur kan sayimi filan istedi 3 gune cikicak . Cinsiyette de 16 .hafta diyor ya demekki solemiyo bu doktor daaha once m heralde cinsiyeti en gec ben ogrencem aranızda
Eki Görüntüle 2680294
Canım çok geçmiş olsun ... Bebeğin iyi olmasına çook sevindim Allah korusun evlatlarımızıCok tesekkurler cnm kan bebekten değilmiş soktor test yaptı bakalm hersey yolundayms şükür
Gözünaydın canım.Cok şükür.Dikkat et kendine.Cok tesekkurler cnm kan bebekten değilmiş soktor test yaptı bakalm hersey yolundayms şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?