2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım iyimisin ?Yoksa bulantılar mi?
evet kuzum yine bulantı, bi geçmedi açya
Ben bu rakamları duyduktan sonra sana sormuştum canım ya.
iyi ki istanbulda değiliz
Aaa gerçekten çok şaşkınım. Özelin özeli mi acaba orası
Kizlar sabah tuvaletimi yaparken bi kalktim klozet kan iicinde cok kotuyum hastaneye gdiyorum
ayy canım yine mi. Haber ver
Günaydın cnm. Bnde sen gibi 3 ayın dolmasını dört gözle bekledim. Ama malesef hala devam ediyor bulantılar şiddetini arttırdı bir de
Bende canım. Herkes 3 ay dedi. Bi değişiklik yok

Kizlar şükür kan vajinadan gelmemis doktor bakti kanama alani bilw yokmus kalbi 171 atiodu cok ayrintili gordum gecen hafta pazartesiye gore bile baya büyümüş cok tatliysi ayaklari havadaydi hareket ediyorduu . Doktor idrat kultur kan sayimi filan istedi 3 gune cikicak . Cinsiyette de 16 .hafta diyor ya demekki solemiyo bu doktor daaha once m heralde cinsiyeti en gec ben ogrencem aranızda

Bende aynı durumdayım.. burada da durum çok kötü koronadan dolayı hastaneler dolu.. ama idari izin konusunu devlet yerele bırakmış. Valilikten öyle bir izin çıkarsa çıkar o da zor.. rapor al al nereye kadar dediğin gibi.

Geçmiş olsun canım dikkat et iyi dinlen

Hadi gecmis olsun derin bir nefes al canim Saglikli olsun da gec ogren hic sorun degil

Ay şükürler olsun canım çok sevindim

Ben sağlık sektöründe çalışıyorum sağolsunlar bana indirim yaptılar. Yaş ile ilgili sıkıntı yoksa ve eğer risk çıkmadıysa bencede yaptırmaya gerek yok
kaç yaşındasınız acaba? testi ilk defa sizden duydum. 34 yaşındayım. henüz ikili test yaptırmadım. Ben de düşünebilirim belki.

Ayyy çok şükür çok sevindim, Allah tamamına erdirsin canım

Gözünaydın çok şükür. Peki kan nerden gelmişki? Hemoroid falan mı var acaba? Anladığım az bi kan değildi. Neyseki bebeğin iyi dikkat et kendine. Bence 12. Hafta dolana kadar yürüyüşe ara ver. Çok dikkat et kendine

Evet bende anlamadim doktor dedi idrardanda olablr . Test istedi iste 3 gune cikcakms . Afedersin iste tuvaletimi yaptim buyuk abdest kalktim klozetten kan icinde baya kırmızı sivi yogun kan doluydu . Sonra peceteyle sildim iki yerdende kan vardı. Sonra genital bolgeyi tekrar derinddn sildim leke bile yok ic camasirindafa bsey yok devami da gelmiyo . Yinede o kani görünce cok korktum esim evdeydi o sirada doktoru aradim hemen gel dedi gittim iste sukur bebek iyi ama nerden geldi bende anlamadm sebebi ne merak ediyorum

Kızlar progestan kullananlar leke bitince biraktınız mı hapı, doktorum devam et dedı günde 2 içiyordum normalde 1 e düşürdüm doktora da sormadım 2 mi 1 mi dıye, siz kaç tane içiyorsunuz?

Sevindim canım. İnşallah bu son korkun olur ya

24. Haftada idari izne ayrılmak zorunlu mu? Ben ayrılmak istemiyorum. Bütün işlerim en az 7-8 ay aksayacak ayrılırsam. Hem de 32. Haftadan 37.haftaya kadar olan kısmı dogumdan sonraya erteleyememis olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…