2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sonunda doktora gittim 6 tüp kan aldılar ulturasonda baktı ama göremedim ben kalabalık olduğu için ısrarda etmedim ulturason resmi var ama anlamadım birşey şuan 1 hafta geriden geliyoruz önceki ulturasonda da öyle çıktı 1 hafta gerideydik 10 haftalığız şükür sağlıklı olsunda

Kızlar kan pihtilasma değerine bakmak ixin doktor kan twsti istemisti o cikmis normal degeri 0 1 arasi benim 1 cikmi ama kan sulandirci kullanan biri 2 3 arasi olmaliymis ben hem aspirin hem igne kullaniyorum. Onu kullandigim halde norml değerinde cikms demekki kullanmasam pihti atcak burdan bunu Anladm idrar testi sonucu 3 gune cikcak hepsi bir cikincami arayim doktoru sizce

Kızlar progestan kullananlar leke bitince biraktınız mı hapı, doktorum devam et dedı günde 2 içiyordum normalde 1 e düşürdüm doktora da sormadım 2 mi 1 mi dıye, siz kaç tane içiyorsunuz?
Son aylara kadar kullananlar var doktora sormadan doz düşürmeyin.. bende hiç kanama olmadı sadece progesteron değerim düşüktü. Doktorum uzun bi süre kullanacaksın dedi.

Evet mevcut durum öyle şuan. Ama inşallah kapsam 24 haftadan öncesini kapsayacak şekilde değiştirilir. Bize de yazık..

ben cimer e yazmayı düşünüyorum. Gerçekten bizler keyfimizden izinli olmak istemiyoruz. Çok zor bir durum Allah muhafaza hastalık falan kaparız diye çok korkuyorum

24. Haftada idari izne ayrılmak zorunlu mu? Ben ayrılmak istemiyorum. Bütün işlerim en az 7-8 ay aksayacak ayrılırsam. Hem de 32. Haftadan 37.haftaya kadar olan kısmı dogumdan sonraya erteleyememis olacağız.
Zorunlu diye biliyorum ben işiniz aksasın canım yeterki virüsten uzak olun şu durumda ben iple çekiyorum o haftayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…