2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum bende epitel hücre 21 di bi ara. Bide lökosit 29 du o zaman enfeksiyon dedi doktor ama hangisi belirleyici bilmiyorum. Şuan epitel 8

Müsait olunca arasa bari
Ne zaman arayayim dedim biz ssni arariz dedi ama pek sanmam ararmiki keske aramasydim ya rahatsiz oldum simdi neyse artk ins döner dönmezsede bi sonuc daha var o da cikinca gider gosteririm ama sole muayene ucreti odedim gecen pazartesi 10 gun icinde gidersek ucretsizdi 1 gunle 10 gun geceblr sirf sonuc gostermeye tekrarmi ucret odermiyim acaba

kuzum bende epitel hücre 21 di bi ara. Bide lökosit 29 du o zaman enfeksiyon dedi doktor ama hangisi belirleyici bilmiyorum. Şuan epitel 8

Müsait olunca arasa bari
Suan 8 e bisey dedimi peki doktorun epitele.
Arastrdm biraz da saglikli olunca dusuk oluyomus enfeksiyon yok yaniama kultur cikmadi henuz

Son düzenleme:
yok canım neden rahatsız olasın. Geri arar inşallah. 10 günü geçince sonuç için eğer sana ilaç yazacaksa giriş yapman gerekir diye biliyorum canım
Suan 8 e bisey dedimi peki doktorun epitele.
Arastrdm biraz da saglikli olunca dusuk oluyomus enfeksiyon yok yaniama kultur cikmadi henuz
Ben onun sonucunu sormadım kuzum. İkili test yapılırken doktor idrara da baktı benim. İkili testin sonucuyla gitcem

Anladm cnm . Cinsiyete 16 . Hafta dedi doktorum ya niye o kdr gec anlamadim

Aa cok iyi oldu bunu duymam cok tesekkür ederim

Kizlar aradi doktor geri temizms kultur sonucu icn haftaya dedi . Hemaroid oldumya illa doktora gorunmem gerekrmi
Hamilelikte çok sık görünen bişey. Sebze ağırlık beslenin. Yemeklerden önce bir tutam dereotunu iyice çiğneyip yutun sonra üstüne su için. Birde zeytinyağı sabahları bir çorba kaşığı için. Doktora giderseniz rahatlatıcı krem verir. Kanamalı olması nedeniyle doktora gitmenizde fayda var. Çok geçmiş olsun.

Selam kızlar. Ben Muğla araştırma hastanesine gidiyorum. Doktorlar hiç ilgilenmiyor. Daha doğrusu bugüne kadar gittiğim doktorların hep asistanları baktı. Bugün hem doktor hem de asistanı vardı hiç memnun kalmadım gene.
11+6 yım şuan. 2 li test yaptırdım. Ultrasonda baktı baktı baktı tek kelime yok. Sonra 2 li test için kan vermeniz lazım dedi. Dedim bir sıkıntı var mı bir şey var mı yok hayır her şey normal dedi o kadar. Başka da bir şey yok. Tuhaf mı tüm doktorlar mı böyle.
Sonra kan verdim 10 güne sonuç çıkacak inşallah.

Cok tesekkurler cnm

16 da öğrenememiştim ilkinde. Sonraki randevu 1 ay sonraydı 20 civarında doktorumuz söylemişti. Ama biz nubtan dolayı kız olduğunu biliyorduk. Yani illa söylicek diye bişey yok. Acele etmeyin Biliyorum, bende çok merak ediyorum ama bir arkadaşıma kız dediler önceki haftalarda 22. Haftada erkek olduğunu öğrendi.

Ben özele gidiyorum. 9 haftalıkken gittim en son. Bebeğin baş popo arasındaki ölçümü yaptı kalp atışını dinletti. Detaylı yaptırdığım kan tahlillerini değerlendirdi. Sorum olup olmadığını sordu. Bu kadar... İçinize sinmiyorsa doktor değiştirin hastanedeki bütün doktorlar aynı şekildeyse hastaneyi değiştirin. İlk hamileliğimde sona doğru doktorla tartışıp doktorsuz kalmıştım. Gerçekten sinir bozucu bir olaydı

Doktora gittiğinizde kilonuza tansiyonunuza doktorun kendisi bakıyor mu ? Her ultrasonda bebegin ölçümlerini yaparken sizide bilgilendiriyor mu ? Şikayetiniz var mi diye soruyor mu? O kapıdan çıktığınızda içiniz rahat oluyor mu?

Olmuyorsa değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…