2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım merhaba. Maalesef çoğumuz yaşadık bu kanama ve lekelenmeleri. Kanama alanı vardı bendede. Hala bile geçmiş değil. Hamileliğimin başından beri yaşıyorum. Çok stresli bir süreç seni anlıyorum. Lavabo dışında kalkmamaya özen göster. Doktorun seni yönlendiriyor zaten. Harfiyen uy her dediğine. Haftalık yapılan depot iğne çok etkili. Faydasını göreceksin. Rahat olmaya çalış. Ve sürekli doktorunu bilgilendir. Ben her kanamada doktorumda aldım soluğu. Kasık ağrım da oldu. Evet riskli gruptayız ama sen sakin ol ki bebeğin sana daha rahat tutunsun umarım en yakın zamanda tamamen biter kanaman. Sağlıkla kucağına al inşallah

Ay ben emin olamıyorum ya üstüne basa basa çok yüksek ihtimal erkek dedi ama niyeyse 16.haftaya kadar hatta detaylıya kadar emin olamıyorum

A
Ay ben emin olamıyorum ya üstüne basa basa çok yüksek ihtimal erkek dedi ama niyeyse 16.haftaya kadar hatta detaylıya kadar emin olamıyorum
Aslında öyle olması da gerekiyor.16.haftaya kadar yanılma payı olabiliyor.

A
Aslında öyle olması da gerekiyor.16.haftaya kadar yanılma payı olabiliyor.
Yani.
Bu bebeğin erkek olma ihtimali çok çok yüksek aslında belli gibi ama gene de emin olayım kesin demeyim falan dedi

Erkek bebek çok erken belli ediyor kendini.Benim oğlum 12.haftada dr. %100 demişti.
Bende o 13 haftaya yakın kesin öğrenmiştim bu seferki 11+6 idi 12+1 çıktı usg de kızımı 12.haftada kız gibi demişti doktorum bazen diyorum belki de 12de belli oluyor çünkü çıkıntı falan olmuyor kızlarda 12.haftada olsaydı kızım olacağını bilmezdi çünkü ben bile anlamıştım kız olacağını ekrandan görünce

Hanımlar merhaba. Bugün kontrolüm vardı 11+1’im. Doktorum ense kalınlığını 6 olarak ölçtü ve fazla dedi. Detaylı ultrasona gönderdi orda da “NT 5.7mm olup cilt kalınlığı skalp ve tüm vücutta devam etmektedir” yazılı bir rapor düzenlediler. Anomali olabilir dedi doktorum beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Kan verdim sonucu 1 haftada çıkar dedi o sonuca göre perinatolojiye yönlendirecekmiş. Buna benzer bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu hiç? Resmen kalbim ağzımda atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…