2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bendede var o kuzum mide asitin den oluyor o ama hapşırık neden bilmiyorum anıları bendede var ama

Cok normsl değil malesef tehlikeli ama çoğumuzda oldu kanama alani içini ferah tut kendini zorlama. Önerim dinlen is yapma iliski olmasin yat surekli kanama alani geçene kadar daaha cok yeni cnm . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ama Allah korusun düşük olursada ne kdr desemde insan üzülür ama kromozom bozuklugu olursa vucut kabul etmiyo atiyo sagliksiz bebektense ilk asamada bole olmasi inan daha iyi ama senin durumunda illa ole bsey olcak degil sen icini ferah tut ve is yapma dinlen bol bol cnm igneleri kullan düzenli çok gecms olsun

Saglik ocagina pansumana gttim hemsire erkek bence bebek dedi nerden anladin dedim icime dogdu dedi of bari tshmin etse doktor 9 eylulde carsamba ginu

Hayr cnm bulunmadi daha 11+6 bnm 9 eylulde 12+4 olcak
yine tam kesin söylemeyebilir ya. benim 12 de fal bakıyorum ben yanlış çıkarsa kızma demişti. ama şimdi yeni doktora gittim evime döndüğüm için. doktor tebrik etti fal bakmamış doğru bakmış dedi.14+3deyim

Evt daha erkn mecbur ekime kdr bekliycm gibi doktor 16da dedi cnku senin neydi cinsiyet

Tekrar doktora gitmeni tavsiye ederim canım acile git bence ve yat ayağa kalkma lavabo dışında

Bugün daha iyiyim.Hapsirik azaldı.Bogaz da daha iyi.Farkinda olmadan üşüttüm galiba.Ama bulantı hamilelikten tam gaz devam ediyor canım.
Allah Şafi ismiyle şifa versin kardeşim

Hayırlı evlat olsun, sağlık, sıhhat ve bereketiyle gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…