Oyy çok vermişsin ya kıyamam üzülüyorum valla. Yengemde 8 kg vermiş siz ne yaptınız öyle bebişe değil size üzülüyorum çünkü o alacağı vitamini sizin depolardan alıyor olan size oluyor son günlerde göbeğim farklılaştı sanki Artık bu zamanlardan sonra ufak ufak büyür diye düşünüyorum ❤
Ya sorma bebisler alsin da anneler telafi eder napalim çok şükür ki geçiyor canım. Benimde büyüdü elbise giydim geçen gün şok oldum bildiğin hamile göbeği akşamları daha çok oluyo haliyle daha iyi anlarız artık bundan sonra tekmeleri de hissederiz
Tespit edildikten sonra sadece dinlendin galiba değil mı bilinmediği için çok acaba olsa nasıl farkederim diye düşündüm ama farkedilecek birşey değil demek ki. Ölçüm nasıl yapılıyor ultrasonla mı
Ben şekerm sınırda çıktığı için yürüyüş yapıyordum. Hergün 8 bin adım. Bir akşam kahverengi akıntım oldu. Acile gittik o doktor anlamadı. Zaten kendi doktorumla tartışma yaşadım doktor değiştirdm ilk muayenede önce karından usgde gördüm dedi sonra alttan muayene etmem lazım dedi. Ölçüm yaptı. Risk var dedi. Hiç kalkmayacaksın, yorulmayacaksın vs dedi. Sanırım 20 den sonra her kontrolde doktor kontrol edecek. Usg de görünüyor.
Ya hani gıcık tutar ya öyle değil bildiğin sıradan hafif bir öksürüktü. Gıcık tutarcasina olsa gebelik öncesi bile midem kötü olurdu şöyle bir balkon havası iyi geldi
Ya sorma bebisler alsin da anneler telafi eder napalim çok şükür ki geçiyor canım. Benimde büyüdü elbise giydim geçen gün şok oldum bildiğin hamile göbeği akşamları daha çok oluyo haliyle daha iyi anlarız artık bundan sonra tekmeleri de hissederiz
Aynen öyle canım benim bu haftalardan sonra çok tatlı şeyler olacak gibii. Büyüyen göbek, bol tekmeler az kaldı az dediğin gibi akşamları daha da büyük oluyor yemekten sonra
Bugüne kadar minik mide çalkalanmaları dışında bir hassasiyet yaşamayan ben 13+6 da neyin mide bulantısı yaahu. Öksürürken istifra etme isteği geliyor o geçiyor o anlar aklıma geldikçe bir daha istifra isteği oluyor ne biçim bişey oldu bir anda.
Bana da yediğim mi dokundu acaba diye düşündürdü. Bir de mutfaktayım sabah beri belki de yemek kokularından olmuştur. Devamı gelmeyecek gibi geçti sanırım
Ben şekerm sınırda çıktığı için yürüyüş yapıyordum. Hergün 8 bin adım. Bir akşam kahverengi akıntım oldu. Acile gittik o doktor anlamadı. Zaten kendi doktorumla tartışma yaşadım doktor değiştirdm ilk muayenede önce karından usgde gördüm dedi sonra alttan muayene etmem lazım dedi. Ölçüm yaptı. Risk var dedi. Hiç kalkmayacaksın, yorulmayacaksın vs dedi. Sanırım 20 den sonra her kontrolde doktor kontrol edecek. Usg de görünüyor.
Anladım her doktor aynı değil işte iyiki değişirmişsin doktorunu inşallah bi daha yaşamazsın öyle şeyler sağlıcakla bebisini kucağına almayı nasip etsin Rabbim teşekkür ederim bilgilendirdigin için ❤
Aynen öyle canım benim bu haftalardan sonra çok tatlı şeyler olacak gibii. Büyüyen göbek, bol tekmeler az kaldı az dediğin gibi akşamları daha da büyük oluyor yemekten sonra
Anladım her doktor aynı değil işte iyiki değişirmişsin doktorunu inşallah bi daha yaşamazsın öyle şeyler sağlıcakla bebisini kucağına almayı nasip etsin Rabbim teşekkür ederim bilgilendirdigin için ❤
Bana da yediğim mi dokundu acaba diye düşündürdü. Bir de mutfaktayım sabah beri belki de yemek kokularından olmuştur. Devamı gelmeyecek gibi geçti sanırım
1 haftadır hastayım ya tam düzeldim diyorum ertesi gün yine hasta kalkıyorum. Ne zaman gececek cok yoruldum bu durumdan vucut kırgınlıgı var sadece. Hasta hissetme hali bi de gece burnum tıkanıyor
Canım merhaba. Kendi pantolonlarım sıktıkça bişey olacak diye korktum.Artık ben bu hafta geçtim hamile giyime. Pantolon olarak tam bedenimi aldım. Göbek kısmı penye ve esnek olduğundan çok rahat oldu. Pantolonlarda belden ayarlama yerleri var 2tane. bol gelirse sıkabiliyorsun. ama kot alacaksan likralı kotlardan al. Onlar esneme yapıyor ben öyle yaptım.
2 beden alıp olmayanı iade edebilirsiniz. En iyisi öyle oluyor 40 ve 38 aldım 40 çok büyük 38 iyi oldu. Ama göbek doldurmadığı için evet potluk yapıyor lastikle sıkıştırsamda düşüyor biraz daha göbeğimbüyüyünce giyicem. Şuan beli lastikli pantolon ve eşofman giyiyorum. Buarada tayt aldım 38-40. 38 dar oldu 40 biraz bol. 2 beden alıp iade etmek en güzeli.
benim de beli lastikli bir pantolonum var Allah’ın her günü onu giyiyorum millet diyicek yazık giyecek bir şeyi yok galibacanım o iade işi de sıkıntı ya tekrar kargoya götürücem falan tehlikeli. Ben şu an 40 beden giyiyorum pantolonu da öyle almaya karar verdim inşallah sorun yaşamam