2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya sorma bebisler alsin da anneler telafi eder napalim çok şükür ki geçiyor canım. Benimde büyüdü elbise giydim geçen gün şok oldum bildiğin hamile göbeği akşamları daha çok oluyo haliyle daha iyi anlarız artık bundan sonra tekmeleri de hissederiz

Ben şekerm sınırda çıktığı için yürüyüş yapıyordum. Hergün 8 bin adım. Bir akşam kahverengi akıntım oldu. Acile gittik o doktor anlamadı. Zaten kendi doktorumla tartışma yaşadım doktor değiştirdm ilk muayenede önce karından usgde gördüm dedi sonra alttan muayene etmem lazım dedi. Ölçüm yaptı. Risk var dedi. Hiç kalkmayacaksın, yorulmayacaksın vs dedi. Sanırım 20 den sonra her kontrolde doktor kontrol edecek. Usg de görünüyor.

Aynen öyle canım benim bu haftalardan sonra çok tatlı şeyler olacak gibii. Büyüyen göbek, bol tekmeler az kaldı az dediğin gibi akşamları daha da büyük oluyor yemekten sonra

Aaaaa asiri saskinim neden oldu acaba yedigin bisi falan dokunmamistir di mi canim? Insallah anlik gecici biseydir

Aaaaa asiri saskinim neden oldu acaba yedigin bisi falan dokunmamistir di mi canim? Insallah anlik gecici biseydir
Bana da yediğim mi dokundu acaba diye düşündürdü. Bir de mutfaktayım sabah beri belki de yemek kokularından olmuştur. Devamı gelmeyecek gibi geçti sanırım

Anladım her doktor aynı değil işte iyiki değişirmişsin doktorunu inşallah bi daha yaşamazsın öyle şeyler sağlıcakla bebisini kucağına almayı nasip etsin Rabbim teşekkür ederim bilgilendirdigin için ❤
Aynen öyle canım benim bu haftalardan sonra çok tatlı şeyler olacak gibii. Büyüyen göbek, bol tekmeler az kaldı az dediğin gibi akşamları daha da büyük oluyor yemekten sonra
Sabırsızlıkla bekliyorum

1 haftadır hastayım ya tam düzeldim diyorum ertesi gün yine hasta kalkıyorum. Ne zaman gececek cok yoruldum bu durumdan vucut kırgınlıgı var sadece. Hasta hissetme hali bi de gece burnum tıkanıyor

Canım baktığım ürünün altındaki yorumlardan yola çıkarak kendi bedenimi almaya karar verdim. Teşekkür ederim aydınlatma için

benim de beli lastikli bir pantolonum var Allah’ın her günü onu giyiyorum millet diyicek yazık giyecek bir şeyi yok galibacanım o iade işi de sıkıntı ya tekrar kargoya götürücem falan tehlikeli. Ben şu an 40 beden giyiyorum pantolonu da öyle almaya karar verdim inşallah sorun yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…