2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin

İkra meyra kız dedi. Çin de kız dedi. Bilemiyorum hala yüzde 10 luk o kısım bile kafamı karıştırıyor. Yani ne biçim tahmin etti doktor yüzde doksan ne

Yarın kimlerin kontrolü var??? 22 -23 Eylülde gel dedi doktr ama yarın gideyim diyorum özledim sıpamı. Buarada bu 1 ay hiç kilo almadım. Aldığım 10 kilo ile yola devam. Kusma ilaçlarını bıraktm oda etkilimolmş olabilir.

İkra meyra kız dedi. Çin de kız dedi. Bilemiyorum hala yüzde 10 luk o kısım bile kafamı karıştırıyor. Yani ne biçim tahmin etti doktor yüzde doksan ne
Doğum tarihin ne zaman gösteriyor? Ultrason kağıdında bnim durmadan değişiyor

Hangi çin takvimini kullaniyorsunuz?benim bir sitede erkek bir sitede kiz ciktida

Şuana kadar 10 kilo mu aldın canım

Kaçıncı hafta canım senin
kesede İkra zeliham kız dedi en son attım İkra kız gibi dedi zeliham erkek doktorda erkeğe benzetti 13+1 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…