2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım allah bi daha yasatmasin sevindim bebeğinin iyi olmasina

Merhaba kizlar benim de yarin ayrintili ultrasonum var iyice gerildim gideceğim hastanede benim doktorum yapmıyormuş radyolojiden randevu aldırdılar bana orda ki görevli yapacakmış açıkçası kendi doktorumun yapmasını isterdim hem de özel bi hastane böyle olan var mı

Canım doktorun perinatalog mu? Bende radyolojide yaptırdım kendi doktorum perinatalog değildi. Ayrica başka yerde Çok iyi bir kadın doğum doktoru vardı önce ona göründüm o ölçümleri incelemeyi yaptı sonra radyolijiye gönderdi. Aralarındaki tek fark kadın doğum doktorunun söylediği şeyleri radyolojinin rapor şeklinde vermesiydi. Inan başka hiç bir fark yok. Zaten benim kendi doktorumda yapmıştı ayrtinli 3 kişi yapmış oldu aynı şeyleri söylediler o yuzden ayrıca perinataloga gitmedim. Yasadigim şehirde sadece devlet hastanesinde var orası da rezalet durumda ben gitmek istemedim.

Ben o kadar gerildim stres oldum ki karnım ağrıyor içerde yavrum kasılıyor hissediyorum haberlerden uzak kalayım dıyorum olmuyor her artçıda kalbim ağzımda atıyor
Evet içeride kasılıyorlar canım. Benim dün ayrıntılı vardı. Perinatolog açamadı yavrumu. Ayakları başında eller yüzünde, top gibi olmuş kızım. Çikolata falan yedim azıcık bekledik, yarım açıldı. Bütün fotoğraflarda eller yüzde ,dizler kafada kendimizi kasınca o da hissediyor. Ama perinatolog kendini sakın suçlama dedi. Bebek hayatından çok memnun dedi. Ne zaman isterse ozaman açılırmış. Apartmanda mı yaşıyorsunuz? Ben anneanneme kaçtım. Müstakil evi. 10 gün kadar burada kalırız diye düşündük.

Ben o kadar gerildim stres oldum ki karnım ağrıyor içerde yavrum kasılıyor hissediyorum haberlerden uzak kalayım dıyorum olmuyor her artçıda kalbim ağzımda atıyor
Evet çok zor biz Elazığ depreminde çok saklanmıştık o korkum hala geçmedi oyuzden izmirdekileri daha iyi anlıyorum oyuzden Ben bebişlerimle konuşuyorum birlikte dua ediyoruz kaderi herşeyin Allah dan geldiğini anlatıyorum onlarla sohbet edince onlarda bana tekneleriyle karşılık veriyolar öyle birbirimizi rahatlatıyoruz

Evet apartmandayız hem o yaşadığımız korku hem de gördüğümüz deprem görüntüleri içimi parçalıyor daha az izlemeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…