2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

normal gebelik takibi yazan yokmu. eskişehirde ben bilmeden infertilite yazana almışım bakmadı doktor

normal gebelik takibi yazan yokmu. eskişehirde ben bilmeden infertilite yazana almışım bakmadı doktor
Valla geçen baktım hep infertilite yazıyordu şimdi de böyle yaziyor. Gebe polikinlik yazanlar mi acaba gebe takip

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-02-20-29-38-664_tr.com.innova.fta.mhrs.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 37
Gebe polikliniği olması gerek. Yada sadece Gebelere bkar yazması gerek. Ama normalde şehir hastaneleri çogunluk her hastaya bakıyor

devlete devam etmeyi düşünüyorum ama insanlarda bi devlet önyargısı var. Benide etkiliyorlar.
Bence hastane değil doktor önemli ben cinsiyet icin gittim özele doktor resmen azarladı eşimi içeri girmek istedi diye devlete gidiyorum ben memnunum yani nasıl bi memnuniyet bekliyolar onyargi oluşturanlar anlamiyorum sadece ilk dogumumda oda konusu sıkıntılıydı bi odada 5 kişi kalmıştık şimdi özel oda tutcam o zaman kalmamisti özel oda

Gebe polikliniği yazması gerekiyo canım bende bi kere öyle farkli biseye almıştım bulamadıgim icin doktor bilgisayardan yonlendirdi gebe polikliniğine yeni barkod cikarttirip

Arkadaşlar merhaba. Herkes iyidir umarım. Sizi okumaya çalıştım hep. Biz depremin etkilerini hala atlatmış değiliz. Anneannemde kalmaya devam ediyoruz. Bugün detaylı ultrasonum vardı. Çok şükür herşey çok iyi çıktı. Kalbindeki beyaz noktayı önemsemedi bile doktor. Kalsiyum birikmesi hiçbir önemi yok dedi. Amnitosentez yada fetal dna önermiyorum, bebek sağlıklı dedi. Şu zor günlerde bebeğimin iyi olduğu haberi beni çook rahatlattı ve mutlu etti. Detaylıyı bekleyen tüm anneler güzel haberlerle gelsin inşallah

Canım çok sevindim senin adına ne güzel rahatlamışsındır artık. Zor biliyorum ama unutmaya çalış bebeginle ilgili hayaller kur motive et kendini ❤❤

Neresi ? Hiç bir yeri tanımıyorum 1 hafta oldu geleli doruk tıp merkezi bakmıyo başka yere yönlendiriyo jimer ve pembe mavi zaten uçmuş az bir zamanım kaldı kafam allak bullak resmen

Canım çok sevindim senin adına ne güzel rahatlamışsındır artık. Zor biliyorum ama unutmaya çalış bebeginle ilgili hayaller kur motive et kendini ❤❤
Evet canım, çok şükür rahatladım. Haftalardır acabalar vardı hep aklımda. Hepsi uçtu gitti. Sağlıkla gelsin kuzucuklar

Ankara da isen cebeci ankara üniversitesinden kayıt yap. 19 hafta önce gidersen bakarlar. Orada ücretli kısmıda var. İlerde ayrıntılı ultrasona bile 132 tl ye bakarlar. Üniversite hastanelerine 19 haftadan önce bir giriş yap. Yoksa sonrasına gitsen bile almazlarmş. Tecrübe ile öğrenildi. Şehir hastanesini önermiyorum. Ankara da artık ne nerde fiyatlar konusunda doktorlar hakkında bilgi edindim az çok.

Merhaba
Umarım doğru yere yazıyorumdur
Sekiz sene önce kızıma hamileyken kullanırdım siteyi uzun zaman oldu
O zaman 2013 Mart annesi oldum
Şimdi nasipse 2021 Mart annesi olacağım

Merhaba insalah.hosgeldiniz. kızınız buyumus kardeşini birlikte büyütürsünüz ne güzel

Super haber.insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…