2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de anemi taşıyıcıyım 12. Haftadan beri kullanıyorum Demir ilacını doktor bırakacaksın da demedi
Söyledin mi peki taşıyıcı olduğunu ben ilk hamileliğimde söylememiştim mesela kullanilmamasi gerektiğini bilmiyodum şimdi söyledim kontrollu kullancaksin dedi

Söyledin mi peki taşıyıcı olduğunu ben ilk hamileliğimde söylememiştim mesela kullanilmamasi gerektiğini bilmiyodum şimdi söyledim kontrollu kullancaksin dedi
Söyledim ilk başta hatta . Son kan değerlerimi gösterdiğimde ilaç kullanmama rağmen neden düşük dedim sen anemi taşıyıcısın çok yüksek olmaz sende zaten dedi doktor .ilacı bırakacaksın filan demedi

Sanki içimde balık varmış gibi ilk böyle hissettim ben

Kızlar hastane konusunda bende çok dertliyim. İlk öğrendiğimde memleketteydim eskişehirde. Orda çok iyi bir doktorum vardı. Numarasını veriyordu ilgileniyordu. 2 dkda çıkarmıyordu odadan. Hoş sohbet babacan bi adamdı. Resmen özlüyorum sonra evime döndüm özelde doktor bulamadım. 2 dk karnıma bakıp gönderdiler. Gittiğim doktor numarasını bile vermedi. Tahlil yapıyor hastaneyi ara öğren diyor ama açan yok ilgilenen yok. Doğum haftasonuna gelirse nöbetçi doktor giriyormuş. Ne anladım ben o zaman o işten. Devlette de kim nöbetçiyse o giriyor. O kadar para döküyorsam içine sinmeli emin olmalıyım

Bende ilk cocukta anlamadim bunda anladim
Hangi değer 100 ün üstünde olmamalı ?
Feritin 'di galiba canım benimde düşük olduğu icin mecbur kullanman gerekiyo dedi ama bizim gibi anemi taşıyıcılarının demir ilacı kullanması yasak besinlerden tamamlammamiz gerekiyomus

Ferritin değeri alt sınırına çok yakın benimki de . Belki de ondan demedi bana da bırak diye . Bi de onu bırakırsam hepten düşecek

Benimde Ankara'daki doktorum çok iyiydi istediğim zaman ulaşır istediğim zaman randevu bile almadan gider dinlerdi kontrol ederdi şimdi memlekete geldim buradaki numarasını vermedi beş dk baktı su az dedi Haftaya gel demesini bekledim demedi internet te çoğu doktor her hafta su azlığı kontrolu için çağırirmış bana 6.ay gel dedi ayrıca cinsiyet için ısrar ettim beş dk sonra tekrar bakın dedim göstermez dedi kestirdi devlete gittim o randevu bile alma 2 hâfta sonra gel dedi takip edilmen gerekiyor dedi aradaki farka bak Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın...

İlk çocuğunda sıkıntı olmadı değil mi ?

Doruk tıp merkezinde yaptırdım 350 sonomardada 300

devlete devam etmeyi düşünüyorum ama insanlarda bi devlet önyargısı var. Benide etkiliyorlar.

doğum yapacağınız hastanede ücretler ne kadar. bir fikriniz var mı

Komsuma sorduğumda avent pahalı geldiği için biz mamajo aldık herşeyi demişti oda anasınıfcı mecbur süt sağma işlemi yapıodu. Ama bunu hangi marka aldı onu bilmiom.
ben emzik biberon avent aldım. birde göğüs kalkanı avent alacağım. süt sağma avent çok pahalıydı telsizde aynı şekilde

süt sağma baby plusta çok önerildi.arkadaşım çok memnun kalmış. ama ben sipariş verdikten sonra oldu tabi bunlar

Arkadaşlar ben devlete hiç gitmedim şu ana kadar. Ankara'dayim şehir hastanesnden randevu almak istiyorum ama kadın doğum bölümüne girdiğimde genellikle tup bebek tedavisi icindir yazıyor. Ben hangi bölümden alacağım ben anlamadım valla. Ankara'da şehir Hastanesi'ne giden var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…