2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Erkek bebiş anneleri. Kıvanç ismini ben çok beğeniyorum oğlum olsaydı Kıvanç, Kutay, Göktürk isimlerinden birini koyacaktım,

İyi günler hanımlar. Ayrıntılı ultrason çekiminde CD ve resim aldınız mı. Bana CD verilmez diye saçma sapan bir cevap verdiler. Halbuki bu 3. Gebeligim ve ikisinde de almıştım. Moralim bozuldu

Benim doktorada cd vermiyor resim verir sanrım

Arkadaşlar covid pozitif olan bir arkadaş vardı durumu nasıl merak ettim. Umarım hafif atlatmıştır. Benimde kızımın Sınıf arkadaşı pozitifmiş beni aradılar kızımı sordular bu arada kızımda hafif bir grip atlattı sonra bana da bulaştı ama çok hafif bir grip atlatıyorum. Bu arada ilçe sağlık müdürlüğünden doktorlar bizi ziyarete geleceklermiş

Kızlar elektrik li göğüs pompası hangi marka alacaksınız benim ikiz oldugu için mecbur alicam ama kafam çok karıştı sizce en iyisi hangisi
Ben henüz almadım ama ablam 2. Bebeğine yeni doğum yaptı ilk çocuğunda da bu bebeğinde de lansinoh kullandı çok memnun olduğunu söylüyor ben de ondan almayı planlıyorum

Ben henüz almadım ama ablam 2. Bebeğine yeni doğum yaptı ilk çocuğunda da bu bebeğinde de lansinoh kullandı çok memnun olduğunu söylüyor ben de ondan almayı planlıyorum
lansinohun elektrikli olan modelini mi kullamıyordu acaba . e-bebekte indirim vardı bugün, almayı düşündüm. fakat bütün yorumlar olumsuzdu vazgeçtim.

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…