2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu arada 22 haftaluk olduk benim kiz cok yaramaz olcak galiba surekli kipir kilir gobek deligimn ustunden vuruyor ayni anda kasik tarafindan vuruyor disardan belli oluyor artik sizde oylemisniz
Benimkide öyle sürekli hareketli maşallah hareketli olmaları iyiymiş benimkide hep alt tarafa vuruyor arada göbek deliğinin oralara falan dışarıdan belli oluyor artık gittikçe sertlesiyo

Yok bizim Dr söyledi bende ölçtüğüm değerleri söledim tmm ozamn gerek yok dedi. Genelde aclık 70 80lerde tokluk 90 100 arası cıkıo. Ama tabi senin durumun farklı anne baba da şeker varsa Allah korusun sen de de olma durumu olabılır. Mesela bnm de eşimin ailesi tarafında var eşimde var başlangıç. Tabi yine de Bi iki hafta ölçme yapıp takip yaparım günde. Çünkü genelde 1 2 haftadan Bi bakıoz. Saglık ocagı bakmıs tı mesela aclık en son.

Bana da avidite testi yapıldı benim zaten hamilelikten 5 6 ay önce de bağışıklık varmış eğer bebeğe enfeksiyon geçtiyse beyin incelenirken görülebilirmiş şimdilik sıkıntı yok dedi doktor

Baya uzun surmus cidden insalah ya

Selam kızlar.. İsim konusunu ne yaptınız karar verebildinizmi:)

Selam kızlar.. İsim konusunu ne yaptınız karar verebildinizmi:)
Ben birine Muhammed Ömer ismini koyucam ikinci ye bulamadık. Eşim kendine söz vermiş ilk erkek çocığuma Muhammed ismini koyucam diye benimde Ömer ismiyle bi hikayem var oyuzden bende hep Ömer olsun istedim bide eşimin adıda Ömer

İyi günler hanımlar. Ayrıntılı ultrason çekiminde CD ve resim aldınız mı. Bana CD verilmez diye saçma sapan bir cevap verdiler. Halbuki bu 3. Gebeligim ve ikisinde de almıştım. Moralim bozuldu

İyi günler hanımlar. Ayrıntılı ultrason çekiminde CD ve resim aldınız mı. Bana CD verilmez diye saçma sapan bir cevap verdiler. Halbuki bu 3. Gebeligim ve ikisinde de almıştım. Moralim bozuldu
Bende resim aldım ama cd verilmedi. Neden acaba?

Kızlar elektrik li göğüs pompası hangi marka alacaksınız benim ikiz oldugu için mecbur alicam ama kafam çok karıştı sizce en iyisi hangisi

Kızlar elektrik li göğüs pompası hangi marka alacaksınız benim ikiz oldugu için mecbur alicam ama kafam çok karıştı sizce en iyisi hangisi
Mamajoo aldım baya beğenilmiş fiyatıda iyi geldi. Bütçe sıkıntım olmasa avent alırdım herhalde. Baby plusta beğenilmişti. Fiyatıda iyi. Sen bütçene göre karar ver canım

Bizim ki coook eskiden daha sevgiliyken belliydi deniz olacak insallah siz karar verdiniz mi?

Bende nilaya karar verdim eşim nötr yaklaştı ne evet ne hayır dedi. Yani bu evet olabilir anlamında ama kime desem o ne be niloya gibi tepkiler verdiler. İsim aslında çok içime sinmişti:) şimdi korkuyorum koymaya niloya mevzusu yüzünden :))

uyku tulumu gerçekten çok kullanışlı bir şey oğluma 5 yıldır kullanıyoruz. Küçük bebek için de yenidoğan döneminde yarım kundak iyi oluyor ya battaniye ile ya da hazır satılanlardan alıp yaparım ilk zamanlar, hem kendini güvende hissediyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…