2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk bebegimde oglumda avm avm mağaza mağaza gezip saatlerce dolaşıp icime sine sine almistim herseyi ... ( kiz reyonlarinda ic geçirip) rabbim bana bir kiz evlat nasip etti cok sukur simdi de korona belasından istanbul gibi riskli bir yerde oturdugum için online alışveriş yapıyorum hayat en tuhaf... bugun e bebekten aldıklarım... yavas yavas aliyorum 32. Haftaya kadar tamamlamayı düşünüyorum kiyafet eksigini odamız imalathane de yapiliyor oda boyatmak halsii.perdesi daha çok iş var.

Eklentiler

• PicsArt_11-05-05.56.54.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 69
lansinohun elektrikli olan modelini mi kullamıyordu acaba . e-bebekte indirim vardı bugün, almayı düşündüm. fakat bütün yorumlar olumsuzdu vazgeçtim.
Evet elektrikli olanını kullanıyor ve çok memnun bebeği prematüre doğdu 1.5 aydır küvezde sürekli süt sağıp götürüyor 15 dakikada Bir göğsünü boşaltıyormuş ve çok iyi sağdığı için sütü hiç azalmadığnı söyledi. Yara falan da yapmadı hiç sağma makinesi

Merhaba arkadaşlar detaylı ultrasona gittiğinde bebeğinin cinsiyeti değişen var mı aranızda?

aaa bu aynı ben oğlumda kız tarafını dolaşırdım önce şimdi aynen mağaza gezip dokunarak beğenerek almak ne güzel olurdu kısmet sağlık olsun da ne yapalım:) Ben oda yapmayacağım sadece 2 yaş sonrası odasını düzenlerim diye düşünüyorum ilk anne yanı beşikte sonra da karyolada yatacak inşaallah

Emoshhh biz de sevgiliyken kız da olsa erkek de olsa deniz koyalım demiştik ilk oğlum adı deniz oldu ikinciye karar vermedik henüz
Aaa aynı biz ☺☺ kız da olsaydi deniz olacaktı kısmetimizde erkek varmış. Ay umarım bizim de sizin gibi ikinci kız olur da ona isim düşünürüz

Suan aynen anlattigin durumdayım kusmak istiyorum yemek yedigime yiyeceğime bin pişman oldum resmen hem bulantı hem mide yanmasi

Ah bende hala iç geciriyorum kız reyonlarına bi oğlum var bi oglum daha olcak allah sağlık versin hayirli evlat versin önce ama bi Kızım olsun isterdim ben cok severim sac yapmayı suslenmeyi onuda güzel guzel giydirirdim bide cok merak ediyorum açıkçası benim kızım nasıl olurdu diye nasip değilmiş yanlış bisey söylemek istemiyorum boyl3 konuşurken allah olmayanlara da versin çocuklarima saglik versin güzel insan olmayı nasip etsin insallah

Merhaba arkadaşlar detaylı ultrasona gittiğinde bebeğinin cinsiyeti değişen var mı aranızda?
Ben devlette yaptirdim soramadım bile kapıya yazı yazmışlar hastanemizde cinsiyetle ilgili bilgi verilmemektedir lütfen ısrar etmeyiniz diye soramadım 3 farklı doktor erkek dedi değişmez inşallah sevmiyorum bu karisikligi

Banada tıp merkezi 3 kez erkek dedi ama devlette bnde soramadım dediğiniz gbi kapıda yazı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…