- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
Kuzum biraz annemle tartıştım sanırım ona üzüldüğüm içinde midem bulanıyor bana öyle geldi. Canım hiç bişey yemek istemiyor yatıyorum öyle. Saat 3 te gideceğim inşallah duyarımCanim benim doktorum hamilelik bulantisinin büyük bir bölümü psikolojik demisti. Yani cogu kadin hamileligini ögrendigi anda midem bulanacak psikolojisine giriyor dedi. Gerci nasil bir psikolojiyse ben 9 ay kustum. Kendini bırakma. Çubuk kraker galeta iyi geliyor. Saat kacta gideceksin. Merakla bekliyorum. Belki kalbi bile duyarsin

Bulantı olmaması normal diye düşünüyorum kimi hamileliklerde hiç olmuyor. Eğer olacaksa bile belki başlamak üzeredir bende de hiç yok
 Bulantı olmaması normal diye düşünüyorum kimi hamileliklerde hiç olmuyor. Eğer olacaksa bile belki başlamak üzeredir bende de hiç yok 
  çubuk kraker falan bulundur bulandın olduğunda ye bu sabah bende çok bulantı yaşadım kahvaltı yapamadım daha kraker bastırdı biraz. Güzel haberlerle gel inşallah
 çubuk kraker falan bulundur bulandın olduğunda ye bu sabah bende çok bulantı yaşadım kahvaltı yapamadım daha kraker bastırdı biraz. Güzel haberlerle gel inşallah tenha bir deniz iyi olur bakalım bi araştıralım
 tenha bir deniz iyi olur bakalım bi araştıralım  bu arada geçmiş olsun sana da canım bulantılar başlamış da olabilir dün yediğin bir şey dokunmuş da olabilir inşallah kontrolün de güzel geçer keseyi görürsün bence
 bu arada geçmiş olsun sana da canım bulantılar başlamış da olabilir dün yediğin bir şey dokunmuş da olabilir inşallah kontrolün de güzel geçer keseyi görürsün bence  

daha ilk benim 27 yaşındayım Bursadayım
daha ilk benim 27 yaşındayım Bursadayım