Bizde 5. Aya 9 gun kaldi dun basladm kucakta otrtmaya destekli oturak aldim 6. Ayda baslicm icine koymaya insallahAh insallah gerek kalmaz genel anestezili bir islemmis düsünmek bile istemiyorum insallah açılır ne yaparsam yapayim olmuyor çok moralim bozuluyor bu konudan.
Yaa öyle mi maşallah ama hemen kabul etmesine çok sevindim yesin yarasın inşallah
İyilik kuzum koşturmacaya devam, hoşgeldinbebislerinin kolik oldugunu yazmissin insallah atlatirlar büyümüslerdir baya. Allah kolaylik versin sana
Bizde bugün 4. Ay kontolune gittik doktorumuz kucaginizda istedigi kadar oturtabilirsiniz dedi. Kol altlarina dogru doldurarak koltukta durur ama yüz üstü kapaklanir o yüzden kucakta otursun bir süre dedi. Ben arada desteklide oturtuyorum kucakta da.

bu seferde sirf kilo aliyor
 bu seferde sirf kilo aliyor 

iştahınız yerinde biz 3 saatte 90 ml zor içiyoruz ayına göre biraz çok ama yapacak birşey yok vermezseniz de durmaz. Anne sütü almıyor mu hiç
 iştahınız yerinde biz 3 saatte 90 ml zor içiyoruz ayına göre biraz çok ama yapacak birşey yok vermezseniz de durmaz. Anne sütü almıyor mu hiç 

aynılar cidden ama benimki o an mama ya da süt biberonda ne varsa artik biraz içip sonra diş kaşımaya geçiyor
 aynılar cidden ama benimki o an mama ya da süt biberonda ne varsa artik biraz içip sonra diş kaşımaya geçiyor 
 Çok güzel haber getirmişsin.❤ Arkadaş adina ben de çok mutlu oldum duyunca.
 Çok güzel haber getirmişsin.❤ Arkadaş adina ben de çok mutlu oldum duyunca.

aguyu  isterse konuşuyor .yeni favorisi çığlık çığlığa bağırmak eğer kucağa alamıyorsam ağlamaya donuyot
aguyu  isterse konuşuyor .yeni favorisi çığlık çığlığa bağırmak eğer kucağa alamıyorsam ağlamaya donuyot