2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım ne düşünüyorsun erkek olursa Karan kız olursa Tina işte

ya biz normalde öyle balon falan düşünmüyorduk, sonra doktor bi erkek dedi bi kız dedi, iyice arap saçına döndü iş
sonra bari dedik bi komiklik olsun, gerçekten çok eğlendik, iyi ki öyle yapmışız.

Biz de kumaşçıdan aldık birkaç müslin bakalım annem dikecek. Bu marka desenleri kendi tasarlıyor, kumaşçılarda bulamadım. Çok beğendiğim için aldım gitti
kumaşçılardaki müslin kırışık gibi görünmüyor bununkiler çok güzel görünüyor Kırışık kırışık. Sizin kumaşçıdan aldığınız kırışık görünümde mi? Ben de mağazadan alayım öyle yoksa:)

Evet aynısı, muhtemelen iki üç kat diktikleri için hazırlar öyle gözüküyordur. Poplinler var bir de onlar çarşaf olarak kullanılıyor daha çok, daha sert daha düzler.

Merhaba kızlaaaar ben geldiiiim size haberlerim vaaar benim bir Kızım daha oluyooor, E effok la aynı gün öğrenecektir cumaya ama 2linin sonucuna baktırmak istedim, bakalım ultrason dan dedi olur dedim. Direk kız bebek dedi ben şok, detaylı için banada 23. Haftaya randevu verdi 2limizde gayet iyi çıktı çok şükür. Elhamdülillah, şimdi bende isim ve kıyafet mevzusuna geçeyiiiim

Cidden bu Mayıs ayı kız ayı ikna oldum ben sağlıcakla kucağına al canım benim

Bir kız daha maşallah

Eşimle beraber kız hissediyorduk sükseyi bizim oğlan yaptı
Bizdede aynı şey oldu , doktor cinsiyeti merak etmiyormusunuz sormadınız dedi,bende biliyoruz zaten yüzde 99kız hissediyorum bende eşimde dedim.ozaman bakmaya bile gerek yok dedi anne hissi doğrudur dedi,10 sn sonra şüphesiz erkek dediği anda bize kal geldi bildiğin..sonra yaaa ama kızım çok üzülcek o kız kardeş istiyordu dedim.doktor haşladı beni haklı olarak ,öyle demeyin sağlıklı olsun kız erkek önemli değil dedi.

Maşallah sağlıkla kucağına al kızını cnm. En sevdiğim şey iki kız kardeş

Ben en son 15+3 gitmiştim zaman geçmedi Allah geçmedi ama hareketleri hissedersek geçer herhalde hani cinsiyet öğrenince zaman çabuk geçiyordu ya
Yok valla bendede zaman durdu resmen,bide dün gittim kontrole , taaa 21 aralığa randevu verdi ,anam nasıl geçer zaman die düşünüyorum şimdi daha 1 gün anca geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…