2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Öyle düşünme düşündüğün başına gelir derler ya hep. Şirket aracı size verilmiş bir hak. Yol yardımı gibi öyle düşünmek gerek.

Hic boyle dusunmemistim cuma gunu isim vardi filan diye soylenirse kendim giderim artik

aynı şeyi ben de yaptım geçen gün, sonra pantolonların hepsini kardeşime verdim boşta durmasınlar bari dedim.

Kızlar blz de indirim var. Susmuyorr benimkiler daha gelmedi şimdi bir müslin daha alacağım
Müslin konusunda şanslıyım teyzemin eşi kumaş toptancısı perdeci vs perdelerimi de ona yaptırmıştık zaten teyzem modelini beğen dedi anneminde terziliği var o dikcek bişiler bakalım

Müslin konusunda şanslıyım teyzemin eşi kumaş toptancısı perdeci vs perdelerimi de ona yaptırmıştık zaten teyzem modelini beğen dedi anneminde terziliği var o dikcek bişiler bakalım
Biz de kumaşçıdan aldık birkaç müslin bakalım annem dikecek. Bu marka desenleri kendi tasarlıyor, kumaşçılarda bulamadım. Çok beğendiğim için aldım gitti

Ben senin hislerine güveniyorum şu an aslında kendi hislerime de guvenirdim ama zaaflarim beni yanılttı merakla bekliyorum mesajı kacirirsam diye beni etiketle lütfen

hahaha anlaştıık, cuma eve gelince yazacağım hemen

hahahah balonla öğrenmek çok komik aslında ya, gerçekten şok yani
ya gerçekten ilk başta doktorun muayenehanesinden çıkınca hiç umrumuzda bile olmamıştı ama zaman yaklaştıkça sırf isim konusu için öğrenesim gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…