2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

15 gunde bir gidince kafam daha rahat oluyordu sirket arabasi demeyip kaciricam arabayi kendim gidicem diyorum ama kaza filan yaparsam buyuk problem olur bence neyse az kaldi cumaya

15 gunde bir gidince kafam daha rahat oluyordu sirket arabasi demeyip kaciricam arabayi kendim gidicem diyorum ama kaza filan yaparsam buyuk problem olur bence neyse az kaldi cumaya
Senin bişe kalmamış benim teeee 11 Aralık burda arkadaşım gebe 2-3 ayda bir gidiyor deli olcam

Kız yok yapı meselesi ben hiç öyle kötü şeye şahit olmadım ama bende çok kaygilanirdim
Duyduğun heyecanla doğru orantılı ya da bilemedim

Ya şirket arabasını eşler kullanabiliyor galiba sıkıntı olmaz. Hem niye kaza yapasın

Bende bebek konusunda rahatım bir şey olursa zaten önüne geçemem onu da biliyorum...

Ya şirket arabasını eşler kullanabiliyor galiba sıkıntı olmaz. Hem niye kaza yapasın

Sehir disina giderken filan is icin, bilerek beni de goturuyordu arabayi kullaniyim diye esim de bir sey olmaz istedigin yere git diyor ama kendi ozel islerim icin kullanmak dogru gelmiyor ya hayatimda hic kaza yapmadim ama emanet araba bir sey olur filan hic bu risklere girilmez

Ben de senin gibiyim. Hatta sabah hamile olduğumu unuttum dolaptaki kıyafetlere bakarken biraz inceleyim de kışın şu pantolonları giyerim dedim sonra aaa ben hamileyim dimi ya karnım büyüyecek daha aydınlanmasını yaşadım

Öyle düşünme düşündüğün başına gelir derler ya hep. Şirket aracı size verilmiş bir hak. Yol yardımı gibi öyle düşünmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…