2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
He başka çantaymış, bu sandım bir an yüreğime iniyordu biz dediğim çantayı topikçe beğenip favorilemiştik de ondan gönderdim Bu da çok sevimliymiş güle güle kullanın

ooo tamam onu beklerim o zaman, 20 lira indirim alıcam diye 6 ay bunların tozunu almak istemiyorum

Ben Mart sonu - Nisan Başı alısverıs yapmak istiyorum ama yılbaşında çok iyi indirim olura alıp hurca bascam mecbur çünkü tozlanmasın diye almıyorum bende

Kızlar bu nasıl sizce? Fiyatı da fena değil gibi. Hareket, ses ve ısı sensörü var diyor. Acaba bunda da xiaomi gibi uygulamanın açık olması mı gerekiyor ki

Kuzum senin durumun sıkıntılı heyet raporu versinler sanaaa niye seni strese sokuyorlar boşuna, geçmiş olsun hala dikkatli olman gerekiyor yani

Yarın eve gelip kan alacaklar.. sonuçlarımı tanıdık iki üç kadin doğumcaya sordum ve hepsi sıkıntı olmadığını düşündüklerini söylediler ama yine de imkan varsa test yapmamı onerdiler..o nedenle rahat hissediyorum sizin icin de çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah❤❤

Kuzum senin durumun sıkıntılı heyet raporu versinler sanaaa niye seni strese sokuyorlar boşuna, geçmiş olsun hala dikkatli olman gerekiyor yani
Valla kuzum mahfettiler beni bugün doktor doktor gezdim çok zor bişey sanki bide tek hekimden en fazla 40 gün alabiliyorm o da dolarsa perişan ölüm

beğendiğim ve ileride çocuğum olursa alırım dediğim sam & co marka bi çanta vardı, bugün gördüm ki 625TL imiş fiyatı
o yüzden şu an tüm çantalar çok mantıklı geliyor
Neymiş canım o fenaymış fiyatı sanki aynı işlevi görmüyor, e bebeğin anne bebek çantalarını tavsiye ederim, fiyatlarında indirime giriyor ara sıra çok kullanışlı. Kızımda oradan almıştım hala iyi durumda onu kullanacağım

Valla kuzum mahfettiler beni bugün doktor doktor gezdim çok zor bişey sanki bide tek hekimden en fazla 40 gün alabiliyorm o da dolarsa perişan ölüm
Canım ne kadar etik bilmiyorum ama son çare psikiyatriden rapor alabilirsin. Bazı kişiler yapıyor zor durumda kalınca. Depresyona vs rapor veriyorlar. Aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…