2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Valla kuzum en sonunda öyle yapcm şimdi 5 günlük aldm tekrar doktora gidemem ağrım çok bidahakine birz sinirlencem düşüncesiz hepsi beni bebeğimi düşünen yok

Valla kuzum en sonunda öyle yapcm şimdi 5 günlük aldm tekrar doktora gidemem ağrım çok bidahakine birz sinirlencem düşüncesiz hepsi beni bebeğimi düşünen yok
Sen kendini düşünmeden kimse düşünmez kuzum, bizim ülkede işler böyle yürüyor malesef

Valla burda çatır çatır veriyorlar canım mecbur verecekler bu kadının geçmeyen kanaması var yani, inşallah geçer fakat dinlenemezse nasıl olacak, bu sorumluluğu nasıl alabiliyorlar anlamıyorum.
Ne sebeple veriyorlar ki? Ne bileyim heyet raporu ciddi bir şey, tek doktor 40 güne kadar verebiliyor zaten. Ben iş yerinde bir kişi biliyorum heyet raporlu, o da çok ağır trafik kazası geçirip uzun süre hastanede yatmıştı. Allah korusun

A öyle mi ben nipt yaptırdım öyle öğrendim cinsiyeti de. Ama doktorum 12+4 te kontrole gittiğimde de koz diyebtahmşn etmişti, bilmiş Belli olur ilk kontrolünde artık
Evet benim de kızım olacakmış çok sevindim bir oğlum vardı mayıs ayı kız, ayı galiba

Kuzu mesela ikizlere gebe Bi arkadaşım vardı okulda, riskli gebelik olması sebebiyle heyet raporu aldı yani riski yine aynıydı arkadaşla, baya aldı yani. Bu da ciddi Bi konu bence kuzum yani.. Allah korusun tabi yani onada versinler Bi zahmet demi ben bu durumu pek anlayamıyorum yani, ihtiyacı olan insan ister alır zaten. Bende bu konuda mağdur olduğum için herhalde biraz fazla tepki veriyorum.

Anladım canım. Yani verilebiliyorsa vermeleri lazım tabi. Belki kriterleri vardır bilmiyorum ki. Bence sorsun ben çalışıyorum işe dönmem lazım daha uzun süreli rapor alamaz mıyım diye.

Kuzum ztn riskli gittim işe gittigm gün kanamam oldu müdürün yanında yani onlar rapor al diyo ama doktorlar işi yokuşa sürüyo inslh halledebilirm bu şekilde işe gitmem imkansız

Kuzum tanıdık olsa işler yürür olmayınca böyle süründuruyorlar işte
Ya hayır ya, o kötülük yapmış, kanama alanın var, riskli gebeliğin var ama rapor yok, oldu, nasıl yatacak, dinlenecek bu insan, valla sen ısrar et o zaman, riske atılmaz bu durum kuzum ya, ben de aynu şeyleri yaşadığımdan söylüyorum, vermesi lazım, sen çok net konuş, bana yat, dinlen diyorsunuz da nasıl? İşe giderken nasıl? Bunları gayet net anlat, ama aslında buna gerek kalmamalı işte, sana yat dinlen diyen, heyet raporunu da vermeli

Son düzenleme:
Kızlar yine acıktım ama bir şey yemedim bir bardak ılık süt içtim ve korka korka bugün tartıldım bir kilo daha almışım yani 16 haftada toplam 3 kilo aldım sanırım 30 kilo alarak doğuma gidicem
Geceleri ben de çok acıkıyorum ya sürekli yemek sepetine gidiyor elim yoğurt süt falan daha da acıktırıyor beni. açken de hiç uyuyamıyorum bakalım nasıl olucak

Kızlar yine acıktım ama bir şey yemedim bir bardak ılık süt içtim ve korka korka bugün tartıldım bir kilo daha almışım yani 16 haftada toplam 3 kilo aldım sanırım 30 kilo alarak doğuma gidicem

16 hafta icin 3 kg normal aslinda, ama senin basta istahin yoktu dimi birden aldin

Geceleri ben de çok acıkıyorum ya sürekli yemek sepetine gidiyor elim yoğurt süt falan daha da acıktırıyor beni. açken de hiç uyuyamıyorum bakalım nasıl olucak

Bende her sey tersine, cok yedigimde karnim sisiyor o yuzden asiri istesemde yiyemiyorum suan ama bende kilo almisim

Benim anlamadığım şey şu normal rapor veriyor da heyet raporu mu vermiyor yoksa hiç rapor mu vermiyor? İkisi farklı şeyler.

Selam kizlar bugun doktor randevusuydu alisveristi Masumlar Apartmaniydi derken yazamadim :) cok sukur kizim iyi durumda haftasiyla uyumlu şirin mi şirin poz verdi bize. Tek sorun sekerim yuksek gidiyo boyle giderse mecbur insulin baslanacak bi de dustan snra kremlenirken belimi incitmisim asiri derecede aci var one dogru egilirken bayag kotu ağrıyo ve sdc sol taraf. Ben bizim kiza bi battaniye başladım kadifeden orgu battaniye oruyorum bitince paylasirim burda:) trendyol indirimlerine baktim bu hamile gunlukleri icin notopelle diye bir marka var onun ki inanilmaz guzel indrime girdi diyip 150 tl yazmislardi bende kendi sayfalarina baktim 140 liraya aldim eger gunluk dusunuyosaniz guzel bi urun . Ben o cicekli bocekli cocuk defteri gibi olanlardan hoslanmadigim icin bunu aldim . Umarim herkes iyidir vensagliklidir hepinizi öpüyorum güzel anneler iyi geceler diliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…