2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba benimde aynı öyleydi, bir 9. Hafta baya bir kanama yaşamıştım, geçen 10 fin önce yine bu defa kahverengi kanamam oldu, içerde kanama alanı görünmüyor ama yine de kanama oldu.Dr plesantadan kaynaklı dedi aşağıda olduğu için bol bol dinelneceksin dedi bende öyle yapıyorum, ağır kaldırmıyorum, kendimi hiç yormamaya çalışıyorum.Son gittiğimde plesanta yan tarafa çıkmış dedi sevindim ama yine de korkuyorum, bir kere kanama yaşayınca insana hep olacakmış gibi geliyor. 5 tane iğne verdi her hafta vurunuyorum. Önemli olan sağlıklı olması gerçekten şimdiye kadar bir çorap bile almadım odaklanamadım daha hamileliğime bu olanlardan, inşallah bir an önce sorunlarımız ortadan kalkar, nazlı olacak sanırım bu oğlanlar kendinize dikkat edin

Ayni şeyleri yaşamışız kuzum ya cidden insan başına gelmeyince bilmiyor bugün mesela gittm doktora birz ayakta kaldm diye belim kasığım ağrıdı hala geçmedi bide aşırı akıntı oldu yine kan geliyo sandım çok korktum hiç azalmamis içerdeki kanama olduğu gibi duruyo plesanta tam rahim ağzında doktor o da kanamayı tetikler diyo valla napcm bilmiom zehir oldu bana günler hiç bisy almadım oğluma oğlum bile derken dilim varmiyo sanki her an kötü bisy olcakmis gibi inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebislerimizi sizde dikkat edin çok geçmiş olsun

Böyle bir durumda nasıl vermez bende bunu anlamıyorum. Heyet raporu bile vermeli bence

Canım benim ya, sağlıkla alacaksın kucağına inşallah hiç kötü düşünme. Stresli bir gebelik geçiriyorsun sadece ama moralini bozma sakın. Sen dediğim gibi önce bir aile hekimine git bence, durumunu anlat. Başlarda benim de hafif kanama olmuştu aile hekiminde 2-3 gün rapor almak için gitmiştik sağ olsun 1 hafta verdi hemen hiç ikiletmedi. Seninki de yardımcı olur diye düşünüyorum.
Kadın doğumcundan istedin mi rapor, vermedi mi?

Bir şekilde izin alabiliyorsanız almaya bakın, inşallah en yakın zamanda plesanta yukarıya çıkmaya başlar, aynen bende de öyle, sürekli tanıdıklar filan cinsiyet soruyor, bu bende ikinci planda aslında, benimde aynı sağlığıyla ilgilenirken cinsiyete pek takılmadım, en önemlisi sağlık.

İnşallah canım normal rapor veriyolar 5 günlük fln ama heyet raporu vermediler malesf

Amin canım inşallah kesinlikle öncelik sağlık cinsiyet fln hiç önemli değil yeterki sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi

Merhabalar. 16. Haftada bebek arkasını dönük haldeydi doktor büyük ihtimal kiz dedi. Direkt bize dönse net olacaktı. Daha sonra cinsiyeti değişir mi ?

Merhabalar. 16. Haftada bebek arkasını dönük haldeydi doktor büyük ihtimal kiz dedi. Direkt bize dönse net olacaktı. Daha sonra cinsiyeti değişir mi ?
Cnm 16.haftada çok nadir yanılırlar.
Ama tabi yüzde yüz demeden bellide olmaz.
Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah

Valla kuzum mahfettiler beni bugün doktor doktor gezdim çok zor bişey sanki bide tek hekimden en fazla 40 gün alabiliyorm o da dolarsa perişan ölüm
Ufff ne düşüncesizler ya, bu durumdada vermezlerse ne zaman verecekler heyeti ki anlamıyorum yani, biraz cazgır ol bacım iste diret doktoruna, bebeğimi kaybetmek istemiyorum keyfim için istemiyorum, dinlenmem gerekiyorsa neden vermiyorsunuz heyeti beni uğraştırıyorsunuz de yaaa

Heyet raporunu kolay kolay vermiyorlar zaten canım ya.
Valla burda çatır çatır veriyorlar canım mecbur verecekler bu kadının geçmeyen kanaması var yani, inşallah geçer fakat dinlenemezse nasıl olacak, bu sorumluluğu nasıl alabiliyorlar anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…