- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.161
Valla bu çantayı aldım gitti daha da düşmez diye düşünüyorumKızlarKaçtı ki bu ilk baktığımızda, önce bindirim sonra indirim vakası galiba yine
Eki Görüntüle 2727496
Merhaba benimde aynı öyleydi, bir 9. Hafta baya bir kanama yaşamıştım, geçen 10 fin önce yine bu defa kahverengi kanamam oldu, içerde kanama alanı görünmüyor ama yine de kanama oldu.Dr plesantadan kaynaklı dedi aşağıda olduğu için bol bol dinelneceksin dedi bende öyle yapıyorum, ağır kaldırmıyorum, kendimi hiç yormamaya çalışıyorum.Son gittiğimde plesanta yan tarafa çıkmış dedi sevindim ama yine de korkuyorum, bir kere kanama yaşayınca insana hep olacakmış gibi geliyor. 5 tane iğne verdi her hafta vurunuyorum. Önemli olan sağlıklı olması gerçekten şimdiye kadar bir çorap bile almadımKızlar bugün bakamadım sayfaya yine doktora gittim benim oğlan artık kaçıyo ultrasondan 3 günde bir girince sıkıldı artık herlde bide baktık bugün parmağını emiyo sıpakasık ağrılarım çok fazla bebeğin eside aşağı yerleşmiş kanama var hala başka doktora gittm aynı şeyleri söyledi bide rapor meselesi çok sıkıntı yarn işe başlamam lazım da nasl yapcm bilmiyorum
Ben yazmısım ama, adını yazmamışım sayfanın bebekelbisesi_mevluthediyeligi canlar beklerim İnşaAllahKızlar bende hastane çıkısları bebek abiye elbiseleri felan satıyorum instada yardımcı olurum
Yalnız değilsinVay arkadaş su cınsıyet bı kesınleşmedı kesınlessede su anketie oylasam
Kuzum tanıdık olsa işler yürür olmayınca böyle süründuruyorlar işteYa böyle bi durumda doktorun neden heyet raporu çıkartmıyor, çok saçma bence
Ayni şeyleri yaşamışız kuzum ya cidden insan başına gelmeyince bilmiyor bugün mesela gittm doktora birz ayakta kaldm diye belim kasığım ağrıdı hala geçmedi bide aşırı akıntı oldu yine kan geliyo sandım çok korktum hiç azalmamis içerdeki kanama olduğu gibi duruyo plesanta tam rahim ağzında doktor o da kanamayı tetikler diyo valla napcm bilmiom zehir oldu bana günler hiç bisy almadım oğluma oğlum bile derken dilim varmiyo sanki her an kötü bisy olcakmis gibi inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebislerimiziMerhaba benimde aynı öyleydi, bir 9. Hafta baya bir kanama yaşamıştım, geçen 10 fin önce yine bu defa kahverengi kanamam oldu, içerde kanama alanı görünmüyor ama yine de kanama oldu.Dr plesantadan kaynaklı dedi aşağıda olduğu için bol bol dinelneceksin dedi bende öyle yapıyorum, ağır kaldırmıyorum, kendimi hiç yormamaya çalışıyorum.Son gittiğimde plesanta yan tarafa çıkmış dedi sevindim ama yine de korkuyorum, bir kere kanama yaşayınca insana hep olacakmış gibi geliyor. 5 tane iğne verdi her hafta vurunuyorum. Önemli olan sağlıklı olması gerçekten şimdiye kadar bir çorap bile almadımodaklanamadım daha hamileliğime bu olanlardan, inşallah bir an önce sorunlarımız ortadan kalkar, nazlı olacak sanırım bu oğlanlar kendinize dikkat edin
Böyle bir durumda nasıl vermez bende bunu anlamıyorum. Heyet raporu bile vermeli benceAyni şeyleri yaşamışız kuzum ya cidden insan başına gelmeyince bilmiyor bugün mesela gittm doktora birz ayakta kaldm diye belim kasığım ağrıdı hala geçmedi bide aşırı akıntı oldu yine kan geliyo sandım çok korktum hiç azalmamis içerdeki kanama olduğu gibi duruyo plesanta tam rahim ağzında doktor o da kanamayı tetikler diyo valla napcm bilmiom zehir oldu bana günler hiç bisy almadım oğluma oğlum bile derken dilim varmiyo sanki her an kötü bisy olcakmis gibi inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebislerimizisizde dikkat edin çok geçmiş olsun
Çantayla bebeğin cinsiyeti ne alaka kız sen ya da eşin takacak onu zatenYalnız değilsinbana, da, kız gibi gözüküyor dedi 12 de ama öylesine söylüyorum dedi daha öylece kaldı
Canım benim ya, sağlıkla alacaksın kucağına inşallah hiç kötü düşünme. Stresli bir gebelik geçiriyorsun sadece ama moralini bozma sakın. Sen dediğim gibi önce bir aile hekimine git bence, durumunu anlat. Başlarda benim de hafif kanama olmuştu aile hekiminde 2-3 gün rapor almak için gitmiştik sağ olsun 1 hafta verdi hemen hiç ikiletmedi. Seninki de yardımcı olur diye düşünüyorum.Ayni şeyleri yaşamışız kuzum ya cidden insan başına gelmeyince bilmiyor bugün mesela gittm doktora birz ayakta kaldm diye belim kasığım ağrıdı hala geçmedi bide aşırı akıntı oldu yine kan geliyo sandım çok korktum hiç azalmamis içerdeki kanama olduğu gibi duruyo plesanta tam rahim ağzında doktor o da kanamayı tetikler diyo valla napcm bilmiom zehir oldu bana günler hiç bisy almadım oğluma oğlum bile derken dilim varmiyo sanki her an kötü bisy olcakmis gibi inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebislerimizisizde dikkat edin çok geçmiş olsun
Bir şekilde izin alabiliyorsanız almaya bakın, inşallah en yakın zamanda plesanta yukarıya çıkmaya başlar, aynen bende de öyle, sürekli tanıdıklar filan cinsiyet soruyor, bu bende ikinci planda aslında, benimde aynı sağlığıyla ilgilenirken cinsiyete pek takılmadım, en önemlisi sağlık.Ayni şeyleri yaşamışız kuzum ya cidden insan başına gelmeyince bilmiyor bugün mesela gittm doktora birz ayakta kaldm diye belim kasığım ağrıdı hala geçmedi bide aşırı akıntı oldu yine kan geliyo sandım çok korktum hiç azalmamis içerdeki kanama olduğu gibi duruyo plesanta tam rahim ağzında doktor o da kanamayı tetikler diyo valla napcm bilmiom zehir oldu bana günler hiç bisy almadım oğluma oğlum bile derken dilim varmiyo sanki her an kötü bisy olcakmis gibi inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebislerimizisizde dikkat edin çok geçmiş olsun
Canım benim ya, sağlıkla alacaksın kucağına inşallah hiç kötü düşünme. Stresli bir gebelik geçiriyorsun sadece ama moralini bozma sakın. Sen dediğim gibi önce bir aile hekimine git bence, durumunu anlat. Başlarda benim de hafif kanama olmuştu aile hekiminde 2-3 gün rapor almak için gitmiştik sağ olsun 1 hafta verdi hemen hiç ikiletmedi. Seninki de yardımcı olur diye düşünüyorum.
Kadın doğumcundan istedin mi rapor, vermedi mi?
Amin canım inşallah kesinlikle öncelik sağlık cinsiyet fln hiç önemli değil yeterki sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimiziBir şekilde izin alabiliyorsanız almaya bakın, inşallah en yakın zamanda plesanta yukarıya çıkmaya başlar, aynen bende de öyle, sürekli tanıdıklar filan cinsiyet soruyor, bu bende ikinci planda aslında, benimde aynı sağlığıyla ilgilenirken cinsiyete pek takılmadım, en önemlisi sağlık.
Cnm 16.haftada çok nadir yanılırlar.Merhabalar. 16. Haftada bebek arkasını dönük haldeydi doktor büyük ihtimal kiz dedi. Direkt bize dönse net olacaktı. Daha sonra cinsiyeti değişir mi ?
Heyet raporunu kolay kolay vermiyorlar zaten canım ya.İnşallah canım normal rapor veriyolar 5 günlük fln ama heyet raporu vermediler malesf
Birkaç yerden araştırmadan alınmamalı kesinlikle. İndirim deyip kandırıyorlar.Trendyolda güya indirim var aynı ceket biri kendi sitesindeki fiyatı diğeri de trendyoldaki indirim adı altındaki fiyatıEki Görüntüle 2727580 Eki Görüntüle 2727581
Ufff ne düşüncesizler ya, bu durumdada vermezlerse ne zaman verecekler heyeti ki anlamıyorum yani, biraz cazgır ol bacım iste diret doktoruna, bebeğimi kaybetmek istemiyorum keyfim için istemiyorum, dinlenmem gerekiyorsa neden vermiyorsunuz heyeti beni uğraştırıyorsunuz de yaaaValla kuzum mahfettiler beni bugün doktor doktor gezdim çok zor bişey sanki bide tek hekimden en fazla 40 gün alabiliyorm o da dolarsa perişan ölüm
Valla burda çatır çatır veriyorlar canım mecbur verecekler bu kadının geçmeyen kanaması var yani, inşallah geçer fakat dinlenemezse nasıl olacak, bu sorumluluğu nasıl alabiliyorlar anlamıyorum.Heyet raporunu kolay kolay vermiyorlar zaten canım ya.
Bı oğrenemedık gitti olecegim meraktanYalnız değilsinbana, da, kız gibi gözüküyor dedi 12 de ama öylesine söylüyorum dedi daha öylece kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?