2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Chakra indirimini bekliyordum ben de. şu an çok mutlu oldum hemen bakıyorum bu arada tecrübeli annelere soruyorum 10 lu hastane çıkışı 2 tane mi almak gerekiyor ?
Ben değilim ama tecrübeli annelerden duyduğum iki tane almak iyi. Ama ikisini de tam set (battaniyeli fln) almasan da olurmuş. Bi de genel olarak çok fazla ayaklı alt almayın çabuk büyüyolar sıkışıyor diyolar. Bilekten kesik alınca çorapla daha uzun süre giyer ve sıkışmaz diyolar.

Ayrıntılı ultrason için hangi bölümden sıra alıyoruz. Üniversite hastanesinde radyoloji bölümünden mi kadın doğum mu

Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun

Cook iyi yapmissin

Kolay değil de korkutmak için de yazmadım. Zorlu olacağını bilmek, bilerek yaşamak daha kolay olur. Çok çabuk geçiyor ama ondan emin olabilirsin
Allah öyle bı evlat sevgisi veriyo ki herşeye katlaniyosn sanırım normalde iğne hayatta vurdurmam çok korkarm hastaneye gitmem ama bebegm için herşeye razı oluyorm yeterki ona bisy olmasn dediğin gibi lohusalik da geçicidir ne kdr zor olsa da bitecek hele bı kucağımıza alalım da gerisi boş

Biz de eşimle akşamları kedileri beslemeye çıkardık hatta mahallenin bütün kedileri bizi tanıyor artık karantina bitince inşallah aynı şekilde devam edip yürüyüşümüzü yapıcaz

Ya tabi geçmese o zorluklar başka çocuk yapılır mı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…