- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.481
O zaman çağır canım kulağını biraz kapaman gerekebilir ama... ilk günler bebek bakımı biraz zor oluyor Doğumun yorgunluğu üstümüzde olduğu için...Annem rahatsız biraz canım,babam da aynı şekilde evde annem olmadan ne babam ne erkek kardeşim bir şey yapamazlar.Kayınvalidem aslında iyi bir insan ama eski kafa çocuğuma çok müdahale ederse bir şey der miyim tersler miyim diye düşünüyorum ben de
Kayınvalidem dünya iyisi bir kadın ama burada iki görümcem daha var anneleri burada olduğu için muhtemelen sık sık bebek ziyaretine geleceklerdir en çok bundan korkuyorumO zaman çağır canım kulağını biraz kapaman gerekebilir ama... ilk günler bebek bakımı biraz zor oluyor Doğumun yorgunluğu üstümüzde olduğu için...
Chakrada indirim var dedin girdim bambulu havlusunu aldım bebişimin. 92 ye inmiş çok güzelKizlar bende hastane cikisi bunu aldim, indirime girmis haberiniz olsunchakrada 299 a dusmus aslinda o da alinabilirdi
Bence ikinciBende chakra alacağım şu ikisi arasında kaldım. Kızın en büyük masrafı bu olacak sanırım o yüzden fiyata bakmayacağım
Bebek zor canım çalışıyorsun ondan gene annane babane iyi bakar sabır evlat herkese bırakılmıyor aklın kalıyor zaten kreş yaşı gelince kreş e giderKayınvalidem dünya iyisi bir kadın ama burada iki görümcem daha var anneleri burada olduğu için muhtemelen sık sık bebek ziyaretine geleceklerdir en çok bundan korkuyorum
Kuğu çokkk güzelBende chakra alacağım şu ikisi arasında kaldım. Kızın en büyük masrafı bu olacak sanırım o yüzden fiyata bakmayacağım
Canım çok çok geçmiş olsun, allah korumuş gerçekten, bununla gelmiş gitmiş olsunİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Arada 20 sayfa falan birikmiş, henüz okuyamadım, herkes iyidir inşallah.
Bugün benim özelde kontrolüm vardı, güzel geçti çok şükür.
Ama ben size başka bir şey söyleyeceğim.
Bugün il merkezine giderken çok büyük bir kaza atlattık, allah korudu resmen.
Biz 110la kendi şeridimizde giderken tır bir anda önümüze kırdı, eşim frene asıldı, kemerlerimiz bağlı olmasa arabada savrulurduk. Tırın altına girecektik nerdeyse, elim ayağım titredi karnım kasıldı bir anda.
Kızlar ne olursa olsun, çocuk ağlasa da patlasa da oto koltuğuna mutlaka oturtun, bugün kızım koltuğunda değil de kucağımda olsaydı çok fena olabilirdi.
Ben de arkada oturuyorum kızımın yanında, kesinlikle kemerimi bağlamadan oturmam.
Bugün bir kez daha kemerin ve çocuk koltuğunun önemini gördük.
Allah korusun kötü bir olay yaşayıp biz ağlayacağımıza o çocuk ağlaya ağlaya koltuğa otursun daha iyi.
Kızım da ilk oturunca bi ağladı ama yüz vermedik, babası da biraz sert konuşunca sustu, çok gitmeden de bu kazayı atlattık
Bunlar ancak moral bozmaya yarar, asla kafaya takmamak lazım, ben de 3 kg falan aldım sanırım.. doktoruma sordum ilk 4 ay kaç kg almak lazım diye, 4-5 kg normal dediBen de öyle düşünüyorum arkadaşım benden bir hafta önde.Hiç kilo almamış ben üç kilo aldım dediğimde sen doğuma 30 kilodan aşağı almadan gitmezsin dedi hatta dün ben eşimle şakalaşıyordum 30 kilo alırsam falan diye ama bugün başkasından duymak beni biraz sinir etti ya da hormonlardan fazla alıngan oldum
Aman boşver herkes bir olmaz ki. Sadece çok paketli ürün tüketme ne bilim yiyosan da biraz sınırlı ye. Onun dışında yemek yiyip meyve yiyip kilo alıyosan da al boşver. Herkesi de dinleme. Belki o kendini biraz tut diye gaza getirmek için demiştir sana ama ben olsam ben de sinir olurdum.Ben de öyle düşünüyorum arkadaşım benden bir hafta önde.Hiç kilo almamış ben üç kilo aldım dediğimde sen doğuma 30 kilodan aşağı almadan gitmezsin dedi hatta dün ben eşimle şakalaşıyordum 30 kilo alırsam falan diye ama bugün başkasından duymak beni biraz sinir etti ya da hormonlardan fazla alıngan oldum
AboooKızlar yine acıktım ama bir şey yemedimbir bardak ılık süt içtim ve korka korka bugün tartıldım bir kilo daha almışım yani 16 haftada toplam 3 kilo aldım sanırım 30 kilo alarak doğuma gidicem
Onu alıyorumKuğu çokkk güzel
Chakra indirimini bekliyordum ben de. şu an çok mutlu oldum hemen bakıyorumChakrada indirim var dedin girdim bambulu havlusunu aldım bebişimin. 92 ye inmiş çok güzelbi de 20₺ çekim vardı yapıştırdım. Bu sefer iyi inmiş geçenki indirimde 103₺ idi kalmamıştı alamamıştım iyi ki kalmamış daha uyguna almış oldm. Herşeyde bi hayır varmış
Canım tamamen senin pozitifligine bağlı bi durum bence. Son günler çok fazla agirlastigin için kurtuldum sağ salim dogurdum diye aşırı mutlu olursan kim olursa olsun öyle zorlanmazsin. Ama bebeğinle ilgili kararlara karıştırma yani önden söyle. Sen istemiyorsan yikayamazlar. Sen istemiyorsan ince ya da kalın giyfiremezler. Sen istemiyorsan mama veremezler gibi. Bu sınırı çizersen evde kim varmış hangi dolaba çekmeceye bakmışlar. Yok ev temiz mıymış pis mıymış umurunda olmaz. Bende kurtulmanın sağlıklı olmamizin inanılmaz mutluluğu vardı. Hem kv hem annem vardı hem eltiler geldiler hem herkes geldi ama ben ev sahibi değil de misafir gibi canım her istediğinde bebeğimi alıp odaya geçip dinlendim .Birefebirece @atanamayanogretmen DuDulalala bir de diğer tecrübeli annelere sorum,aklımı kurcalayan bir şey var kızlar lohusa psikolojisi gerçekten çok mu zor?Yani annem yanımda olacak 2-3 gün kayınvalidemi de çağırsam zorlanır mıyım o psikolojiyle yoksa ablamdan mı destek almalıyım onun da küçük iki kızı var diğer annelere de sorum kayınvalidemi doğum için çağırayım mı yani
Ben de bugün 10bin adım attım.Eki Görüntüle 2728058
Kış, soğuk demeden yürüyüşler yapıldı mı kızlar?biz eşimle her akşam kendimizi şöyle şartlandırdık Mahalledeki sokak hayvanlarına mama koyuyoruz bu sayede 30 40 dk kadar da yürüyüş yapmış oluyoruz ( bu arada eşim hamileliğinin en zor tarafı dediği kısım onun da yürüyüş yapmak zorunda kalması ) bazen mama verdiğimiz kediler köpekler de bizle yürüyüşe katılıyor, baya kalabalık oluyoruz. çok eğlenceli hem fiziksel hem psikolojik olarak çok iyi geliyor bana.
Aman kuzum şeker önemli dikkat et, bebişimin iyi olmasına sevindimSelam kizlar bugun doktor randevusuydu alisveristi Masumlar Apartmaniydi derken yazamadim :) cok sukur kizim iyi durumda haftasiyla uyumlu şirin mi şirin poz verdi bize. Tek sorun sekerim yuksek gidiyo boyle giderse mecbur insulin baslanacakbi de dustan snra kremlenirken belimi incitmisim asiri derecede aci var one dogru egilirken bayag kotu ağrıyo ve sdc sol taraf. Ben bizim kiza bi battaniye başladım kadifeden orgu battaniye oruyorum bitince paylasirim burda:) trendyol indirimlerine baktim bu hamile gunlukleri icin notopelle diye bir marka var onun ki inanilmaz guzel indrime girdi diyip 150 tl yazmislardi bende kendi sayfalarina baktim 140 liraya aldim eger gunluk dusunuyosaniz guzel bi urun . Ben o cicekli bocekli cocuk defteri gibi olanlardan hoslanmadigim icin bunu aldim . Umarim herkes iyidir vensagliklidir hepinizi öpüyorum güzel anneler iyi geceler diliyorum
Öyle olunca naptınız peki sürekli üstünüzü mü degistinz tecrübesiz anne olarak soruyorumKulak mememden ter geliyordu diyeyim gerisini anlasınlarben temmuz sonunda doğum yaptım onun da etkisi var tabi
Ben sürekli duşta hatırlıyorum kendimi. Lohusa günlerim çok flu hafızamdaÖyle olunca naptınız peki sürekli üstünüzü mü degistinz tecrübesiz anne olarak soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?