2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
O zaman çağır canım kulağını biraz kapaman gerekebilir ama... ilk günler bebek bakımı biraz zor oluyor Doğumun yorgunluğu üstümüzde olduğu için...

O zaman çağır canım kulağını biraz kapaman gerekebilir ama... ilk günler bebek bakımı biraz zor oluyor Doğumun yorgunluğu üstümüzde olduğu için...
Kayınvalidem dünya iyisi bir kadın ama burada iki görümcem daha var anneleri burada olduğu için muhtemelen sık sık bebek ziyaretine geleceklerdir en çok bundan korkuyorum

Kizlar bende hastane cikisi bunu aldim, indirime girmis haberiniz olsun chakrada 299 a dusmus aslinda o da alinabilirdi
Chakrada indirim var dedin girdim bambulu havlusunu aldım bebişimin. 92 ye inmiş çok güzel bi de 20₺ çekim vardı yapıştırdım. Bu sefer iyi inmiş geçenki indirimde 103₺ idi kalmamıştı alamamıştım iyi ki kalmamış daha uyguna almış oldm. Herşeyde bi hayır varmış

Kayınvalidem dünya iyisi bir kadın ama burada iki görümcem daha var anneleri burada olduğu için muhtemelen sık sık bebek ziyaretine geleceklerdir en çok bundan korkuyorum
Bebek zor canım çalışıyorsun ondan gene annane babane iyi bakar sabır evlat herkese bırakılmıyor aklın kalıyor zaten kreş yaşı gelince kreş e gider

Canım çok çok geçmiş olsun, allah korumuş gerçekten, bununla gelmiş gitmiş olsun
Bunlar ancak moral bozmaya yarar, asla kafaya takmamak lazım, ben de 3 kg falan aldım sanırım.. doktoruma sordum ilk 4 ay kaç kg almak lazım diye, 4-5 kg normal dedi

Kızlar oğlumda, braun un kulak dan ölçer aldım.. Şimdi siz çok araştırıyor sunuz, temas sızlar ıyı mı ve hangi markayı düşünüyorsunuz yada kullandınız.. Ateş ölçer markası yardımcı olabilir misiniz

Kış, soğuk demeden yürüyüşler yapıldı mı kızlar? biz eşimle her akşam kendimizi şöyle şartlandırdık Mahalledeki sokak hayvanlarına mama koyuyoruz bu sayede 30 40 dk kadar da yürüyüş yapmış oluyoruz ( bu arada eşim hamileliğinin en zor tarafı dediği kısım onun da yürüyüş yapmak zorunda kalması ) bazen mama verdiğimiz kediler köpekler de bizle yürüyüşe katılıyor, baya kalabalık oluyoruz. çok eğlenceli hem fiziksel hem psikolojik olarak çok iyi geliyor bana.

Aman boşver herkes bir olmaz ki. Sadece çok paketli ürün tüketme ne bilim yiyosan da biraz sınırlı ye. Onun dışında yemek yiyip meyve yiyip kilo alıyosan da al boşver. Herkesi de dinleme. Belki o kendini biraz tut diye gaza getirmek için demiştir sana ama ben olsam ben de sinir olurdum.

Kızlar yine acıktım ama bir şey yemedim bir bardak ılık süt içtim ve korka korka bugün tartıldım bir kilo daha almışım yani 16 haftada toplam 3 kilo aldım sanırım 30 kilo alarak doğuma gidicem
Abooo mutfağın önünden geçme kuzum, şaka bir yana bazı insanlar çok alır çabuk verir, inşallah alsan da kolay verirsin yine de sağlıklı beslenmeye çalış tabii

Chakra indirimini bekliyordum ben de. şu an çok mutlu oldum hemen bakıyorum bu arada tecrübeli annelere soruyorum 10 lu hastane çıkışı 2 tane mi almak gerekiyor ?

Canım tamamen senin pozitifligine bağlı bi durum bence. Son günler çok fazla agirlastigin için kurtuldum sağ salim dogurdum diye aşırı mutlu olursan kim olursa olsun öyle zorlanmazsin. Ama bebeğinle ilgili kararlara karıştırma yani önden söyle. Sen istemiyorsan yikayamazlar. Sen istemiyorsan ince ya da kalın giyfiremezler. Sen istemiyorsan mama veremezler gibi. Bu sınırı çizersen evde kim varmış hangi dolaba çekmeceye bakmışlar. Yok ev temiz mıymış pis mıymış umurunda olmaz. Bende kurtulmanın sağlıklı olmamizin inanılmaz mutluluğu vardı. Hem kv hem annem vardı hem eltiler geldiler hem herkes geldi ama ben ev sahibi değil de misafir gibi canım her istediğinde bebeğimi alıp odaya geçip dinlendim .

Ben de bugün 10bin adım attım.

Aman kuzum şeker önemli dikkat et, bebişimin iyi olmasına sevindim ben günlük yazacak vakit bulamıyorum kuzum sen tut ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…