2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Biz de eşimle akşamları kedileri beslemeye çıkardık hatta mahallenin bütün kedileri bizi tanıyor artık karantina bitince inşallah aynı şekilde devam edip yürüyüşümüzü yapıcaz
Ne güzeeel insana farklı bi huzur mutluluk geliyor onları besleyince, hem de yürüyüş oluyor daha ne olsun ben de 2 senedir bu mahallede yaşıyorum artık hepsi tanıdı hatta arabanın sesini bile tanıyorlar hemen ordan burdan çıkıp toplanıyorlar etrafımıza

Çok geçmiş olsun

atanamayanogretmen geçmiş olsun canım biz ne kadar dikkatli olsak da diğer sürücülerin hatası da kazaya sebep olabiliyor maalesef. Verilmiş sadakanız varmış, oto koltuğu asla ihmal etmemek gerek.

Ayy o lohusa terlemeleri Kasım 24'de doğum yaptım yinede su gibi terliyordum bende deli ödem olmuştu hamileyken o terlemeler sürekli su içme sonucu tuvalete taşınma 3. Günün sonunda ödemden eser kalmadi birde süt yapsın diye içilen süt caylari terin mis gibi pastırma kokuyor çayın içindeki bitkilerden dolayı

Bana bir tanede kayinvalidem almis pembe nasil bir sey daha gormedim 2 tane yeterli sanirim artik

Allah allah sezaryende bile bir sene diyorlar. Normal dogumda sadece epiZyo vardır uterusa peritona müdahele yok biraz abartı mı olmuş acaba?

Yo yo doktor sezeryan demiş arkadaşım da minyon tipli bir kadın bebek hem iri hem de uzunmuş ama eşi illa normal olacak demiş
Eşi neci çok merak ettim normal diye neden diretiyor ki? Doktoru bile sezaryen olabilir derken? Ya dogumda bebeğe bir şey olsaydı? Çok şükür sağlıkla kucaklarına alabilmişler darısı bizlere olsun

Az önce yine efsane duslarimdan birini alırken aklıma geldi de duygulandım.
Sizle de paylaşayım
İki gün sonra doguracagimdan haberim yok o akşam eşim beni yikamisti ne bacaklarima ulasabiliyorum ne başka bı yerime tabi böyle tuvalete uzak kalıyor diye salonda bile oturamiyorum yetisemezsem de koridorda altıma kacirirsam diye yürürken kemiklerim çatır çutur sesler çıkarıyor falan beni yıkadığı akşamın sabahı ezanlar okunuyor yine bir dakika bile uyuyamamisim mutfak sandalyesine oturup hıçkıra hıçkıra ağlamıştım Allah'ım dediydim nefes bile alamayacaksam ben nasıl yaşarım. Zaten yiyemiyorum yuruyemiyorum kendi başıma yattigim yerden bile kalkamıyorum bu nasıl çaresizlik bari nefes alayım duam nasıl etkili olduysa iki gün sonra doğurdum ahahhaha

Eşi kim oluyor da kadının yerine kaar veriyor ya, ne değişik insanlar var gerçekten

Bu ara yaptığım donanımhaber ölücülüklerim pik yaptı. Ama arkadaşların 40 bedenken sen 36 iken nasıl olacak onu anlayamadım

Merhaba kızlar uzundr bakamadım herkes için hersey yolunda umarım ben bugun doktora gtrrsenzde testlerim herseyim yolunda bebeğim de kız olcakmıs kızıma kız kardes geliyor 14+3haftayım bebgim 120 gr olmus biraz fazla haftasına göre sanrm uygulamalrdan baktgm kadrı ile tombik bir kızım mı olacak acaba

Ay Allah kolay geçirsin bı avaz da kurtulalım inşallah son ayları düşünemiyorum gerçi 9 ay tutabilrsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…