2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok güzel Bende chakradan aldım bugün

Cok iyi yapmissiniz bende chakrayi daha cok begendim aslinda ama annemler almak istedigi icin esim bu da guzel kac kere giyicek ki sanki diyip fikrimi degistirdi tinylamb dan arkasi kuzulu bir pijama alti gordum, onu esime aldiricam bende fikrimi degistirdi diye

Eklentiler

• SmartSelect_20201125-221939_Trendyol.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 44
Çok ciciymiş ama ya Her gördüğümü alasım geliyor

Bu ara yaptığım donanımhaber ölücülüklerim pik yaptı. Ama arkadaşların 40 bedenken sen 36 iken nasıl olacak onu anlayamadım
Yok onlar da 36 38 di gebelik öncesi benim gibi ama 40 ları giymişler kilo aldıklarında. Bedenlerimiz yakın birbirine cuma günü gelecek ganimetler bakayım neler çıkacak bohçadam

Çok tatlı ama o kuzu totosunu rahatsız etmez mi ki yatarken

Keske kadinlar da bu kadar sessiz olmasa nasil kabul ediyorlar, sessiz kaliyorlar her seye karistirabiliyorlar anlamiyorum. Sen doktordan daha mi iyi biliceksin diyip kestirip atamiyorlar anlamis degilim
Evet burda hem bebek hem kadının hayatı söz konusu birde çok can sıkıcı bir durum

Yok onlar da 36 38 di gebelik öncesi benim gibi ama 40 ları giymişler kilo aldıklarında. Bedenlerimiz yakın birbirine cuma günü gelecek ganimetler bakayım neler çıkacak bohçadam
Benim de oantolon bedenim 36 dır ben lcw den almıştım s beden olmjştu bana hatta düşerdi sürekli çekiştirridim

Keske kadinlar da bu kadar sessiz olmasa nasil kabul ediyorlar, sessiz kaliyorlar her seye karistirabiliyorlar anlamiyorum. Sen doktordan daha mi iyi biliceksin diyip kestirip atamiyorlar anlamis degilim
Bana şimdiden normal doğum tercih et diyenlere buna ben ve doktorum karar vericez diyorum sadece eş değil ki maalesef çevre baskısı da çok oluyor bu zamanlarda kızcağızı sezaryenden nasıl korkuttularsa artık

Bize de doktor kız diyorum ama %1-2 yanılma payım var tam göremedim dedi.Bence kız Aldığım ilk kıyafet zaten bir sürpriz olursa da 30 gün içinde değişim varmış
Ben henüz bebeğime bir çorap bile almadım,normalde tez canlıyımdır şimdide kadar her şeyini hazır etmem gerekiyordu ama şu an fazlaca rahatım

Bize de doktor kız diyorum ama %1-2 yanılma payım var tam göremedim dedi.Bence kız Aldığım ilk kıyafet zaten bir sürpriz olursa da 30 gün içinde değişim varmış

Bizde de %80 kiz demisti nerdeyse 3 hafta once, bu cumaya artik belli olur heralde cogu unisex ama bizim aldiklarimizin iade etmeme gerek kalmayacak gibi

Bana şimdiden normal doğum tercih et diyenlere buna ben ve doktorum karar vericez diyorum sadece eş değil ki maalesef çevre baskısı da çok oluyor bu zamanlarda kızcağızı sezaryenden nasıl korkuttularsa artık

Bana kimse karismiyor, bir kere kayinvalidem bence sende benim kizim gibi sezeryan yap cok zor oluyor normal dedi. Bende anne neler cekti kizin sezeryandan sonra en iyi sen biliyorsun, beni cesaretlendiricegine sezeryana yonlendiriyorsun demistim bir kere de hastane icin baska hastaneye mi baksaniz sigorta karsilicak mi gibi bir sey dedi hepsini, bende her seye para buluyoruz ya anne buna da buluruz dedim kimse kimseye karisamaz karisirsa cevabini alir valla hic dayanamiyorum boyle seylere

Normal doguracaksin diye direten kocayı yatirmak lazım o yatağa kadınlar seste çıkaramıyor ya ben ona üzülüyorum doğumdan önce eşime tembih ettim epidural istemiyorum istersem beni vaz geçir diye sancıları karsilayamayinca epidural istiyorum ben dedim eminmisin bak istemiyordun sonra bana kızma dedi o epidural olunacak yoksa elimde kalırsın dedim tamam hayatım tamam hemen konuşuyorum dedi adam birden içine kaçmıştı

Sezaryen çok mu zor yahu

Sezaryen çok mu zor yahu

Bence herkesin aci esigi farklidir, mesela ben esimden bin kat daha dayanikliyimdir kolay kolay bir yerim agriyor demem. Gorumcemde skolyozdan ameliyat olmustu o yuzden normal dogum sansi yoktu aslinda doktor sezeryana yonlendirmisti. Dikis yerleri agriyordu bir de en buyuk problemi sut gelmesinde yasadi, belki normalde de ayni sey olur sut gelmeyebilir ama sezeryanda olasilik biraz daha fazla diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…