- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.461
Bende chakra alacağım şu ikisi arasında kaldım. Kızın en büyük masrafı bu olacak sanırım o yüzden fiyata bakmayacağım
Bende de o his vardı en fazla 15 gün giyecek diye düşünüyorum ama sonra hep abisinin kıyafetlerini giyecek diye üzüldğm yavrumaYaa bende bunlari cok begendim aslinda esim bir kere giyicek aman ne gerek var ayni sey dedi annemler hediye aldi bana az onceben su kuzuluyu cok begenmistimm ama kugulu da cok guzel
Kulak mememden ter geliyordu diyeyim gerisini anlasınlarEmzirirken lohusa terlemesi diye birşey var ki eminim sende daha önce böyle birşey gormemissindir. İlk günler her emzirmede atlet tshirt komple islaniyordu bir anda ter basıyordu. O zamanlar durumu anlamadım ama sonradan anladım o odemlerin o şekilde kendiliğinden gittiğini. O bence elimizde olan bişey değil ya hormonlardan dolayı su tutuyoruz dediğin gibi tuz tüketimi dışında başka bişey bilmiyorum bende ama kendiliğinden gidiyor çoğu.
Bende de o his vardı en fazla 15 gün giyecek diye düşünüyorum ama sonra hep abisinin kıyafetlerini giyecek diye üzüldğm yavruma
Bende Mayıs sonu ama olsa olsa ne kadar etkisi olacak bu çok acayip birşey yaniKulak mememden ter geliyordu diyeyim gerisini anlasınlarben temmuz sonunda doğum yaptım onun da etkisi var tabi
Yaaa aynı hisler aynıBende de o his vardı en fazla 15 gün giyecek diye düşünüyorum ama sonra hep abisinin kıyafetlerini giyecek diye üzüldğm yavruma
Ay çok tatlıymış bu daBu markayi da aldiktan sonra gordumm bu da cok sirinmis
tinylamb Lamb Desenli Hastane Çıkışı Seti Organik Pamuk Unisex 11 Parça Yenidoğan Bebek Giyim Takımı - Fiyatı, Yorumları
tinylamb Lamb Desenli Hastane Çıkışı Seti Organik Pamuk Unisex 11 Parça Yenidoğan Bebek Giyim Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay hepimizde aynı takımdan olacakKizlar bende hastane cikisi bunu aldim, indirime girmis haberiniz olsunchakrada 299 a dusmus aslinda o da alinabilirdi
Nasıl hiç kilo almıyorlar ya ben anlamıyorum. İmkansız geliyor banaBen de öyle düşünüyorum arkadaşım benden bir hafta önde.Hiç kilo almamış ben üç kilo aldım dediğimde sen doğuma 30 kilodan aşağı almadan gitmezsin dedi hatta dün ben eşimle şakalaşıyordum 30 kilo alırsam falan diye ama bugün başkasından duymak beni biraz sinir etti ya da hormonlardan fazla alıngan oldum
Yani çok elzem değilse kayınvalide işe yaramaktan çok eziyet olur en azından benimki öyle olurdu.Birefebirece atanamayanogretmen DuDulalala bir de diğer tecrübeli annelere sorum,aklımı kurcalayan bir şey var kızlar lohusa psikolojisi gerçekten çok mu zor?Yani annem yanımda olacak 2-3 gün kayınvalidemi de çağırsam zorlanır mıyım o psikolojiyle yoksa ablamdan mı destek almalıyım onun da küçük iki kızı var diğer annelere de sorum kayınvalidemi doğum için çağırayım mı yani
İnan tek düşündüğüm bebeğimin ve benim sağlıkla bu süreci bitirmemiz kilo kısmına takılmıyorum aslında arkadaşım zayıf değildi boyuna göre kilosu iyiydi ama hiç almamışNasıl hiç kilo almıyorlar ya ben anlamıyorum. İmkansız geliyor banahani yiyip içtiğimiz için değil, içimizde büyüyen bir şey var. Kilo veriyor o zaman bu insanlar. Hamilelikten gelen ağırlıklar da yerini dolduruyor. Başka türlüsü olamaz tartıda değişmemesi. Şunu da söyleyim, ablam ilk aydan 4 kg almıştı, 16 kg ile tamamladı. O felaket tellallarını hiç sallamıyorum o yüzden. Kimse kendine güvenmesin o da hiç almadı diye birden 30 kilo almayacağının garantisi yok
Chakra’nın mağazasına girip baktım özellikle. %70’i modal %30’u pamukmuş onların ondan öyle yumuşacıkChakra'nin yeni dogan seti bi acayip yumusak, gule gule giysinleeer
Annem rahatsız biraz canım,babam da aynı şekilde evde annem olmadan ne babam ne erkek kardeşim bir şey yapamazlar.Kayınvalidem aslında iyi bir insan ama eski kafa çocuğuma çok müdahale ederse bir şey der miyim tersler miyim diye düşünüyorum ben deYani çok elzem değilse kayınvalide işe yaramaktan çok eziyet olur en azından benimki öyle olurdu.ben ilk defa doğum yaptığım gün tersledim kayınvalidemi. İki kişi birden bebeğine müdahale ederse sen iyice gerilirsin. Annen gidince gelsin kayınvaliden. İlk günler annenle daha rahat edersin kanaman vs oluyor ne bileyim anneden de çekiniyor insan ama kayınvalide yani
Allah yazdıysa bozsunKız halaya erkek dayıya çeker teorisi gerçek mi yaaaa?
NooooooBirefebirece atanamayanogretmen DuDulalala bir de diğer tecrübeli annelere sorum,aklımı kurcalayan bir şey var kızlar lohusa psikolojisi gerçekten çok mu zor?Yani annem yanımda olacak 2-3 gün kayınvalidemi de çağırsam zorlanır mıyım o psikolojiyle yoksa ablamdan mı destek almalıyım onun da küçük iki kızı var diğer annelere de sorum kayınvalidemi doğum için çağırayım mı yani
Açıkçası ben de bazen kendimi kontrol edemediğimde hiç dert etmiyorum. Kendimize hayatı zorlaştırmanın da pek bi manası yok bana göre. Zaten öyle aşırı kilolarla başlanmadıysa çok dert edilecek bir durum değil. Benim doktorum başta beni çok korkutmuştu ama sonra normal olanın zaten ilk 4 ayda 1 3 kilo arası değiştiğini okudum hep. O yüzden şu an çok rahatımYa kilo iyi bişey değil evet ama bulantı zamanında kendime iştahım açılırsa ve yersem asla kızmayacam diye söz verdim. O bulantı zamanlarını yaşamaktansa iştahım açılsım 12 kilo alacağıma 18 kilo alırım daha iyi diyorum. Kiloya çare var ama bulantıya kusmaya yok. Ben böyle rahatlatıyorum kendimi. Bu ara her akşam bi şeye taktım onu yiyorum ama kızmıyorum kendimene yediğimi söylemiyorum ama yanlış anlaşılmasın her markette olan ucuz bişey. Şimdi birinin canı çeker evde yoktur diye söylemeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?