2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende chakra alacağım şu ikisi arasında kaldım. Kızın en büyük masrafı bu olacak sanırım o yüzden fiyata bakmayacağım

Bu markayi da aldiktan sonra gordumm bu da cok sirinmis

Yaa bende bunlari cok begendim aslinda esim bir kere giyicek aman ne gerek var ayni sey dedi annemler hediye aldi bana az once ben su kuzuluyu cok begenmistimm ama kugulu da cok guzel
Bende de o his vardı en fazla 15 gün giyecek diye düşünüyorum ama sonra hep abisinin kıyafetlerini giyecek diye üzüldğm yavruma

Kulak mememden ter geliyordu diyeyim gerisini anlasınlar ben temmuz sonunda doğum yaptım onun da etkisi var tabi

Birefebirece atanamayanogretmen DuDulalala bir de diğer tecrübeli annelere sorum,aklımı kurcalayan bir şey var kızlar lohusa psikolojisi gerçekten çok mu zor?Yani annem yanımda olacak 2-3 gün kayınvalidemi de çağırsam zorlanır mıyım o psikolojiyle yoksa ablamdan mı destek almalıyım onun da küçük iki kızı var diğer annelere de sorum kayınvalidemi doğum için çağırayım mı yani

Nasıl hiç kilo almıyorlar ya ben anlamıyorum. İmkansız geliyor bana hani yiyip içtiğimiz için değil, içimizde büyüyen bir şey var. Kilo veriyor o zaman bu insanlar. Hamilelikten gelen ağırlıklar da yerini dolduruyor. Başka türlüsü olamaz tartıda değişmemesi. Şunu da söyleyim, ablam ilk aydan 4 kg almıştı, 16 kg ile tamamladı. O felaket tellallarını hiç sallamıyorum o yüzden. Kimse kendine güvenmesin o da hiç almadı diye birden 30 kilo almayacağının garantisi yok

Yani çok elzem değilse kayınvalide işe yaramaktan çok eziyet olur en azından benimki öyle olurdu. ben ilk defa doğum yaptığım gün tersledim kayınvalidemi. İki kişi birden bebeğine müdahale ederse sen iyice gerilirsin. Annen gidince gelsin kayınvaliden. İlk günler annenle daha rahat edersin kanaman vs oluyor ne bileyim anneden de çekiniyor insan ama kayınvalide yani

İnan tek düşündüğüm bebeğimin ve benim sağlıkla bu süreci bitirmemiz kilo kısmına takılmıyorum aslında arkadaşım zayıf değildi boyuna göre kilosu iyiydi ama hiç almamış hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Annem rahatsız biraz canım,babam da aynı şekilde evde annem olmadan ne babam ne erkek kardeşim bir şey yapamazlar.Kayınvalidem aslında iyi bir insan ama eski kafa çocuğuma çok müdahale ederse bir şey der miyim tersler miyim diye düşünüyorum ben de

Noooooo

Açıkçası ben de bazen kendimi kontrol edemediğimde hiç dert etmiyorum. Kendimize hayatı zorlaştırmanın da pek bi manası yok bana göre. Zaten öyle aşırı kilolarla başlanmadıysa çok dert edilecek bir durum değil. Benim doktorum başta beni çok korkutmuştu ama sonra normal olanın zaten ilk 4 ayda 1 3 kilo arası değiştiğini okudum hep. O yüzden şu an çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…