2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben henüz bebeğime bir çorap bile almadım,normalde tez canlıyımdır şimdide kadar her şeyini hazır etmem gerekiyordu ama şu an fazlaca rahatım
Kızımda ilk alışverişini beş aylıkken yapmıştım şimdide öyle yapmayı planlıyorum zaten büyük ihtiyaçlar yok bu sefer sadece emzik biberon kıyafet alışverişim olacak eğer cinsiyeti yine kız olursa kızımdan kalan baya eşyası var olacak nasipse

Ya bende instgrmda bi sayfa gördüm çok güxel hastane çıkışı tasarımları var bayıldım muhtemelen ordan yaptırcam hayalhanem tasarım diye bi sayfa

Aman kuzum şeker önemli dikkat et, bebişimin iyi olmasına sevindim ben günlük yazacak vakit bulamıyorum kuzum sen tut ne güzel
Sorma cnm ya sekere hep dikkatetmem gerekiyor bakalim sonumuz hayroksun :) gunluk gibi yazmasamda bebise notlar almak keyifli olur diye dusundum ileride okur hersyi birarada gorur

Kızlar bende henüz bisy almadım 7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum ama çok güzel şeyler var içim gidiyo bide bisy sorcam avakado yiyebilen var mı yada farklı tarifle yiyebilen ben bı kere denedim çok acıydı limon sıktım yine de yiyemedim kabuğunu tam çıkaramadım sanki

Olgunlaşmadan yemişsindir canım, acı değil normalde. Aldıktan sonra biraz beklet evde, biraz kararması gerek kabuğunun.

Canım avokado acı değildir normalde. Doğru olgunlukta yememişsindir. Ben çok severim. Salataya çok yakışır öyle dene istersen yada avokadoyu ez sarımsak limon zeytinyağı tuz ile karıştır.

Spring05 sen daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştin değil mi?Belirtilerin neydi canım? Sanırım az su tükettiğim için bende de oldu şüpheleniyorum

Canım çatalla iyice ezip bal karıştırırsan çok güzel oluyor

Birde ilk hamileliğinde gümüş kapak kullanan arkadas varmı kızımda emzirmede çok eziyet çektim kızım ilk baş ememedi dogru pozisyonu bulana kadar zaten biraz yara olmuştu sonra süt geldi aktı göğüsler mantar oldu bana kimsede bişey demedi nette sabunla yıkamanın iyi olduğunu okudum bende beyaz sabunla yıkadım yıkamaz olaydım mantar iyileşti ama göğüs uçları susuz kalan toprak gibi çatır çatır catlmisti kanamaya başladı ne kremler kullandım fayda etmedi ayağımı yere vura vura emzirdim uzun süre, en son ayva cekirdegiyle yapılan jel fayda etmişti silikon uç kullanmıştım emzirirken ondanda yeterli verim alamamistim şimdi hiç maceraya girmeyeyim gümüş kapak çok öneriliyor alayım diyorum ama onlarda marka marka 120'den başlıyor 400'e kadar fiyat skalası var

Son düzenleme:
Spring05 sen daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştin değil mi?Belirtilerin neydi canım? Sanırım az su tükettiğim için bende de oldu şüpheleniyorum

Benim test sonuclarim cok iyi geldi canim enfeksiyon yokmus ama doktor cok akintin var demisti. Vajinal kultur alirken de akintiyi farketti, test sonuclarim cikana kadar akintin icin fitil yazcam dedi. Ben fitil kullanirken sonuclar geldi sonuclarin cok iyi ama sen o fitili kullanmaya devam demisti simdi bitti iste fitil

Ya ilk haftalarda yaptığım testler de iyiydi benim enfeksiyon vs yoktu ama şu an su içtiğim zaman midem bulanıyor dolayısıyla az su tüketiyorum enfeksiyon oluşur falan diyorlar da korktum bi an

Ya ilk haftalarda yaptığım testler de iyiydi benim enfeksiyon vs yoktu ama şu an su içtiğim zaman midem bulanıyor dolayısıyla az su tüketiyorum enfeksiyon oluşur falan diyorlar da korktum bi an
Canım ben daha önceden enfeksiyon yaşadığımda idrarda yanma kaşıntı bel ağrısı falan oluyordu

Oyyyy neler konuşmuşsunuz Kızlar ben diziye dalmışım valla oğlum babasına benzese mutlu olurdum eşim hoş ama eşimle kız kardeşi de birbirine benziyor gerçi görümcem de güzel gayet ama bana benzese daha iyi olur övünürler filan. Zaten bence biz baskın geliriz esmer ten çekik göz genetik saçlarımız pırasa ama olsun

Olgunlaşmadan mı yedin canım acaba ?
Limonlu zeytinyağlı yiyebilirsin.

Canım avokado acı değildir normalde. Doğru olgunlukta yememişsindir. Ben çok severim. Salataya çok yakışır öyle dene istersen yada avokadoyu ez sarımsak limon zeytinyağı tuz ile karıştır.
Teşekkür ederim kizlar dediğiniz şekilde denicem mavii33 Susmuyorr bide bı soru daha ben kendime pijama takımı bulamadım hamile pijama takımı diye bakıyorum Trendyol dan dantelli ince penye tarzı var kalın bisy yok bulamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…