2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sen anlatırken kendimi gördüm baştan sona aynı dram aynı tecrubesizlik. Doğum öncesi sarımsak sürmek miydi neydi öyle birşey vardı yaraları kesin engelliyor diye. Bu defa bende çok hazırlıklı olucam her şeyiyle

Daha tam olgunlaşmamış olanını yemişsin canım kaşıkla çok rahat cıkar içi ama dışı biraz kararsın evde beklet çok semsert alma ya da aldığında ben bayılırım Mersin’deyken emniyetin bahçesinde vardı toplar yerdim tabi şimdi tanesi 83737263 TL

Hamile ya da lohusa eklersen başına herşeyin fiyatı iki kat artıyor. Bunun yerine büyük beden iki takım alabilirsin. Ben öyle yapmistim yine öyle yapıcam. Ha fotoğraf çekimi için saten bir takım olsun dersen evlenirken almissindir heralde sabahlık falan onlarla da çekim yapabilirsin.

Valla eşim aldı bı kere acı olunca yemedim kalanı çöpe gitti bilse çöpe attigimi parçalar beni bide dediğiniz gibi deniym belki yiyebilirim

Aynen valla ya min 250 den başlıyor 500 e kadr şok oldum bide hepsi ince fotoğraf için o tarz bisy aliirm da şuan normal evde giymek için aliym dedim artk pijamaların lastiği sıkıyo bide benim ağrım var diye daha da rahatsz ediyo

Bende öyle yapcam ya kesin kararlıyım fırsatçılar paramı yiyemiceksiniz

Şimdilik alana kadar eşinin pijamalarini giy. Evet sıkması iyi olmaz rahatsız eder. 50 liraya bile bulabilirsin pamuklu kışlık pijama hiç öyle paralar vermene gerek yok.

Gazeteye sar sertse,1-2 güne yumuşar çekirdeği de öyle kolay çıkar kabuğu da yumuşak olunca kolay soyulur. Ben dilimleyip limon tuz döküp yiyorum arada.

Slm aranızda hipertroid şikayeti olan oldu mu thyramazol ilaç kullanan var mı ben ikiz gebelik hipertroid var ilaç kullanıyorum ilacın pek iyi şeyleri yok ama troit için mecburum diğer ilaç alerji yaptı.

Şimdilik alana kadar eşinin pijamalarini giy. Evet sıkması iyi olmaz rahatsız eder. 50 liraya bile bulabilirsin pamuklu kışlık pijama hiç öyle paralar vermene gerek yok.
Doğru diyosun ztn polar pijama takımım var bı iki beden büyük alırsam sorun çözülür aşırı uçuk paralar dökmeye gerek yok cidden

Gazeteye sar sertse,1-2 güne yumuşar çekirdeği de öyle kolay çıkar kabuğu da yumuşak olunca kolay soyulur. Ben dilimleyip limon tuz döküp yiyorum arada.
Şimdi evdekiler baya karardı artık yersem sağlıksız olur sanırım eşime soyliyim alınca dediğiniz gibi gazeteye Sarcam

Arkadaşım soğan sürdüm yara olmamıştı diyor ama ne bileyim onu pek yapasin yok gümüş kapakta çok övülüyor bakayım bi dedim onlarda marka marka aralarda da baya fiyat farkı olunca hangisi nasıl hiç bilemedim ama kesin ayva çekirdeği atacağım bir kenara yine olursa kullanmak için ondan başka hiç bişey fayda etmemişti çünkü

Ya ilk haftalarda yaptığım testler de iyiydi benim enfeksiyon vs yoktu ama şu an su içtiğim zaman midem bulanıyor dolayısıyla az su tüketiyorum enfeksiyon oluşur falan diyorlar da korktum bi an

Doktora gittigin zaman idrar tahliline bakalim mi suyu az tuketiyorum bu konuda endiseliyim gibi bir sey soyle istersen bir de saglik ocaginda idrar testi yaptirma bence hic hijyen yok ve idrarda enfeksiyon cikiyor direk uyarmadiklari icin. Sterilize islak ve kuru mendille uc kere sildim ben sonra idrarin basi ve sonunu tahlile dahil etmemem gerektigini soylediler hastanede oyle verdim lokosit 3 tane cikti. Saglik ocaginda 46 taneydi o kadar fark var

Kızlar bende bunu beğendim ama ince mi olur ki kararsız kaldım almadım daha

Eklentiler

• 5C9C9EDB-43A9-4347-9CA6-1501E5EC177E.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 58
Heh soğan doğru. Gümüş kapak hiç yara olmamasini sağlamıyor da yara olunca çabuk iyilestiriyor diye biliyorum sanki yanılıyor da olabilirim ama. Bende senin gibi işte hepsini yapacağım iyi bir arastiriyim faydaliysa bende alirim

Biz gece gece bunlari aldik her seyin en ekonomiginden sanirim elektronik kismi tamamladik sadece gogus pompasi kaldi bebek odasina da aralik ayinda bakicaz yasaklar olmazsa enzayla hala ugrasiyorum cunku hala sandalyelerim gelmedi 6 aydir

Eklentiler

• SmartSelect_20201125-235503_Hepsiburada.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 70
  • SmartSelect_20201125-235550_Hepsiburada.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 76
  • SmartSelect_20201125-235730_Hepsiburada.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 78
Merhabalar ben haziran annesi adayiyimda sizlere bir sorum olacak.
Bu ikinci hamileliği,12.haftanın içindeyim.
Birkaç gündür sanki ufak ufak bebek hareketini hissettigimi düşünüyorum,acaba sizlerde de oldu mu o zamanlar bu his?

Biz gece gece bunlari aldik her seyin en ekonomiginden sanirim elektronik kismi tamamladik sadece gogus pompasi kaldi bebek odasina da aralik ayinda bakicaz yasaklar olmazsa enzayla hala ugrasiyorum cunku hala sandalyelerim gelmedi 6 aydir
Sağlıkla kullansın bebisin canım maşallah eksiklerini tamamlamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…