- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.581
Sen anlatırken kendimi gördüm baştan sona aynı dram aynı tecrubesizlik. Doğum öncesi sarımsak sürmek miydi neydi öyle birşey vardı yaraları kesin engelliyor diye. Bu defa bende çok hazırlıklı olucam her şeyiyleBirde ilk hamileliğinde gümüş kapak kullanan arkadas varmı kızımda emzirmede çok eziyet çektim kızım ilk baş ememedi dogru pozisyonu bulana kadar zaten biraz yara olmuştu sonra süt geldi aktı göğüsler mantar oldu bana kimsede bişey demedi nette sabunla yıkamanın iyi olduğunu okudum bende beyaz sabunla yıkadım yıkamaz olaydım mantar iyileşti ama göğüs uçları susuz kalan toprak gibi çatır çatır catlmisti kanamaya başladı ne kremler kullandım fayda etmedi ayağımı yere vura vura emzirdim uzun süre, en son ayva cekirdegiyle yapılan jel fayda etmişti silikon uç kullanmıştım emzirirken ondanda yeterli verim alamamistim şimdi hiç maceraya girmeyeyim gümüş kapak çok öneriliyor alayım diyorum ama onlarda marka marka 120'den başlıyor 400'e kadar fiyat skalası var
Daha tam olgunlaşmamış olanını yemişsin canım kaşıkla çok rahat cıkar içi ama dışı biraz kararsın evde beklet çok semsert alma ya da aldığında ben bayılırımKızlar bende henüz bisy almadım 7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum ama çok güzel şeyler var içim gidiyo bide bisy sorcam avakado yiyebilen var mı yada farklı tarifle yiyebilen ben bı kere denedim çok acıydı limon sıktım yine de yiyemedim kabuğunu tam çıkaramadım sanki
Hamile ya da lohusa eklersen başına herşeyin fiyatı iki kat artıyor. Bunun yerine büyük beden iki takım alabilirsin. Ben öyle yapmistim yine öyle yapıcam. Ha fotoğraf çekimi için saten bir takım olsun dersen evlenirken almissindir heralde sabahlık falan onlarla da çekim yapabilirsin.
Valla eşim aldı bı kere acı olunca yemedim kalanı çöpe gitti bilse çöpe attigimi parçalar beniDaha tam olgunlaşmamış olanını yemişsin canım kaşıkla çok rahat cıkar içi ama dışı biraz kararsın evde beklet çok semsert alma ya da aldığında ben bayılırımMersin’deyken emniyetin bahçesinde vardı toplar yerdim tabi şimdi tanesi 83737263 TL
Aynen valla ya min 250 den başlıyor 500 e kadr şok oldum bide hepsi ince fotoğraf için o tarz bisy aliirm da şuan normal evde giymek için aliym dedim artk pijamaların lastiği sıkıyo bide benim ağrım var diye daha da rahatsz ediyoHamile ya da lohusa eklersen başına herşeyin fiyatı iki kat artıyor. Bunun yerine büyük beden iki takım alabilirsin. Ben öyle yapmistim yine öyle yapıcam. Ha fotoğraf çekimi için saten bir takım olsun dersen evlenirken almissindir heralde sabahlık falan onlarla da çekim yapabilirsin.
Yersin yersin olgunlaşsınValla eşim aldı bı kere acı olunca yemedim kalanı çöpe gitti bilse çöpe attigimi parçalar benibide dediğiniz gibi deniym belki yiyebilirim
Bende öyle yapcam ya kesin kararlıyım fırsatçılar paramı yiyemiceksinizHamile ya da lohusa eklersen başına herşeyin fiyatı iki kat artıyor. Bunun yerine büyük beden iki takım alabilirsin. Ben öyle yapmistim yine öyle yapıcam. Ha fotoğraf çekimi için saten bir takım olsun dersen evlenirken almissindir heralde sabahlık falan onlarla da çekim yapabilirsin.
Şimdilik alana kadar eşinin pijamalarini giy. Evet sıkması iyi olmaz rahatsız eder. 50 liraya bile bulabilirsin pamuklu kışlık pijama hiç öyle paralar vermene gerek yok.Aynen valla ya min 250 den başlıyor 500 e kadr şok oldum bide hepsi ince fotoğraf için o tarz bisy aliirm da şuan normal evde giymek için aliym dedim artk pijamaların lastiği sıkıyo bide benim ağrım var diye daha da rahatsz ediyo
Gazeteye sar sertse,1-2 güne yumuşar çekirdeği de öyle kolay çıkar kabuğu da yumuşak olunca kolay soyulur. Ben dilimleyip limon tuz döküp yiyorum arada.Kızlar bende henüz bisy almadım 7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum ama çok güzel şeyler var içim gidiyo bide bisy sorcam avakado yiyebilen var mı yada farklı tarifle yiyebilen ben bı kere denedim çok acıydı limon sıktım yine de yiyemedim kabuğunu tam çıkaramadım sanki
Doğru diyosun ztn polar pijama takımım var bı iki beden büyük alırsam sorun çözülür aşırı uçuk paralar dökmeye gerek yok ciddenŞimdilik alana kadar eşinin pijamalarini giy. Evet sıkması iyi olmaz rahatsız eder. 50 liraya bile bulabilirsin pamuklu kışlık pijama hiç öyle paralar vermene gerek yok.
Şimdi evdekiler baya karardı artık yersem sağlıksız olur sanırım eşime soyliyim alınca dediğiniz gibi gazeteye SarcamGazeteye sar sertse,1-2 güne yumuşar çekirdeği de öyle kolay çıkar kabuğu da yumuşak olunca kolay soyulur. Ben dilimleyip limon tuz döküp yiyorum arada.
Kaşıntı yok ama bel ağrısı var yanma da bugün olduCanım ben daha önceden enfeksiyon yaşadığımda idrarda yanma kaşıntı bel ağrısı falan oluyordu
Arkadaşım soğan sürdüm yara olmamıştı diyor ama ne bileyim onu pek yapasin yok gümüş kapakta çok övülüyor bakayım bi dedim onlarda marka marka aralarda da baya fiyat farkı olunca hangisi nasıl hiç bilemedim ama kesin ayva çekirdeği atacağım bir kenara yine olursa kullanmak için ondan başka hiç bişey fayda etmemişti çünküSen anlatırken kendimi gördüm baştan sona aynı dram aynı tecrubesizlik. Doğum öncesi sarımsak sürmek miydi neydi öyle birşey vardı yaraları kesin engelliyor diye. Bu defa bende çok hazırlıklı olucam her şeyiyle
Ya ilk haftalarda yaptığım testler de iyiydi benim enfeksiyon vs yoktu ama şu an su içtiğim zaman midem bulanıyor dolayısıyla az su tüketiyorum enfeksiyon oluşur falan diyorlar da korktum bi an
Heh soğan doğru. Gümüş kapak hiç yara olmamasini sağlamıyor da yara olunca çabuk iyilestiriyor diye biliyorum sanki yanılıyor da olabilirim ama. Bende senin gibi işte hepsini yapacağım iyi bir arastiriyim faydaliysa bende alirimArkadaşım soğan sürdüm yara olmamıştı diyor ama ne bileyim onu pek yapasin yok gümüş kapakta çok övülüyor bakayım bi dedim onlarda marka marka aralarda da baya fiyat farkı olunca hangisi nasıl hiç bilemedim ama kesin ayva çekirdeği atacağım bir kenara yine olursa kullanmak için ondan başka hiç bişey fayda etmemişti çünkü
Sağlıkla kullansın bebisin canım maşallah eksiklerini tamamlamissinBiz gece gece bunlari aldikher seyin en ekonomiginden sanirim elektronik kismi tamamladik sadece gogus pompasi kaldi bebek odasina da aralik ayinda bakicaz yasaklar olmazsa enzayla hala ugrasiyorum cunku hala sandalyelerim gelmedi 6 aydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?