- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.601
Sağlıkla kullansın bebisin canım maşallah eksiklerini tamamlamissin
Walla renkle alakalı bişry yazmamıştımDemedim mi?çok geride kalmış neye cevaben yazmışım ben onu
Doğumdan önce kullanılmaya başlanınca yara olmasınida engelliyormus diye okudum bir kaç yerde doğumdan çok o yaralarin acısı hala aklimdaHeh soğan doğru. Gümüş kapak hiç yara olmamasini sağlamıyor da yara olunca çabuk iyilestiriyor diye biliyorum sanki yanılıyor da olabilirim ama. Bende senin gibi işte hepsini yapacağım iyi bir arastiriyim faydaliysa bende alirim
Allah allah deliriyorum galiba, cinsiyeti belli olsun çantayı öyle alıcam diye bir yorum okuduğuma çok emindimWalla renkle alakalı bişry yazmamıştımçok önceleri bi kol çantası yerine sırt çantası tavsiye ederim fln yazmıstım
Çatalla ez içine limon sık dereotu ekle ekmeğe sür yeValla eşim aldı bı kere acı olunca yemedim kalanı çöpe gitti bilse çöpe attigimi parçalar benibide dediğiniz gibi deniym belki yiyebilirim
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanırsınız inşallahBiz gece gece bunlari aldikher seyin en ekonomiginden sanirim elektronik kismi tamamladik sadece gogus pompasi kaldi bebek odasina da aralik ayinda bakicaz yasaklar olmazsa enzayla hala ugrasiyorum cunku hala sandalyelerim gelmedi 6 aydir
Valla ben de sade olarak yemeyi hiç sevmiyorum yiyemem zatenValla eşim aldı bı kere acı olunca yemedim kalanı çöpe gitti bilse çöpe attigimi parçalar benibide dediğiniz gibi deniym belki yiyebilirim
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanırsınız inşallahBebek odasına nerden bakmayı düşünüyorsunuz? Haftaya bakıcaz biz de. Fikir edinmek amaçlı fiyatlar ne durumda falan
Ben geçen hafta hissetmeye başladım, yani 15.hafta. İlk gebelikte bayağa geç hissetmiştimMerhaba kızlar. Size bir sorum olacak ikinci hamileliği olan arkadaşlar en erken ne zaman hissettiniz bebeğinizi. Deli diyebilirsiniz ama ben bağırsak hareletlerinde farklı olarak kasığımda anlık hissetmeler yaşıyorum. Çok erken daha 9+0 yaa.
Evet ya çilek e baktım bi hesapladık 10 bin tutuyor Normal yatak odası alınır resmenCilek cok kaliteli aslinda ama baya pahali geldi fiyatlaribabamlar hediye olarak alicak bize modokodaki dukkanlari dolasiriz diye dusundum bir de vivensede indirim var suan vivensede biz yatak odasi bakmistik bu eve tasinirken dolap kapaklari elimde kalicak gibiydi o yuzden ona dikkat edelim oradan alirsak
Evet canm maalesef karıstırdın olır öyle hamişliktenAllah allah deliriyorum galiba, cinsiyeti belli olsun çantayı öyle alıcam diye bir yorum okuduğuma çok emindimyanlış mı alıntıladım acaba
Ben ilkini 14 haftalıkken hissettim. Hatta doktorumada sordum olabilir dedi. Ama bu çok çok erken yaaBen geçen hafta hissetmeye başladım, yani 15.hafta. İlk gebelikte bayağa geç hissetmiştim
Ekran görüntüsü aldım kesinlikle deniycemÇatalla ez içine limon sık dereotu ekle ekmeğe sür yeveya çok az keçinoynuzu özü ya da balla tatlandır az da kakao ekle al sana doğal puding
Ben de ikeadaki o büyük şifonyerden bir de yine ikeadan gardrop yaptırmayı düşünüyorum. İçini istediğimiz gibi dizayn edebiliyoruz ya o açıdan çok iyi olur. Ben takım olan hiçbir şeyi sevmiyorum ya evlenirken de her şeyi farklı yerlerden ayrı ayrı almıştım. masa ayrı sandalyeler ayrı hatta 4 sandalye başka 2 si başka yerden. ben ve etrafımdakiler kafayı yiyecektik artıkEvet ya çilek e baktım bi hesapladık 10 bin tutuyor Normal yatak odası alınır resmenAma çok güzeller. Tepe Home kargılı mobilyada falan da var. Bir de Caploonba diye bir mağaza varmış kurumsal. Oraya da bakmayı düşünüyoruz. Zaten beşiği teferruatlı almayı düşünmüyorum korkuluk yüksekliği ayarlanabilir olsa yeter. Vivensede her kaliteden mobilya olduğu için belli olmuyor işte
Evet ya çilek e baktım bi hesapladık 10 bin tutuyor Normal yatak odası alınır resmenAma çok güzeller. Tepe Home kargılı mobilyada falan da var. Bir de Caploonba diye bir mağaza varmış kurumsal. Oraya da bakmayı düşünüyoruz. Zaten beşiği teferruatlı almayı düşünmüyorum korkuluk yüksekliği ayarlanabilir olsa yeter. Vivensede her kaliteden mobilya olduğu için belli olmuyor işte
Ben de ikeadaki o büyük şifonyerden bir de yine ikeadan gardrop yaptırmayı düşünüyorum. İçini istediğimiz gibi dizayn edebiliyoruz ya o açıdan çok iyi olur. Ben takım olan hiçbir şeyi sevmiyorum ya evlenirken de her şeyi farklı yerlerden ayrı ayrı almıştım. masa ayrı sandalyeler ayrı hatta 4 sandalye başka 2 si başka yerden. ben ve etrafımdakiler kafayı yiyecektik artıkyine aynısı olacak diye korkuyorlar ama neyse ki bu küçük çaplı
YaaBen de ikeadaki o büyük şifonyerden bir de yine ikeadan gardrop yaptırmayı düşünüyorum. İçini istediğimiz gibi dizayn edebiliyoruz ya o açıdan çok iyi olur. Ben takım olan hiçbir şeyi sevmiyorum ya evlenirken de her şeyi farklı yerlerden ayrı ayrı almıştım. masa ayrı sandalyeler ayrı hatta 4 sandalye başka 2 si başka yerden. ben ve etrafımdakiler kafayı yiyecektik artıkyine aynısı olacak diye korkuyorlar ama neyse ki bu küçük çaplı
Aynen vivenseden de alınacak şeyler çıkabilir. Cidden düşününce ben de yoruluyorumAynen bende simdi caploonbaya bakiyordum fena durmuyormodokoda varmis magazasi bizde oraya bakalim kesin vivense degisik belki emzirme koltuguna oradan bakarim, ikeada sallanan sandalyelerde var cok rahat belki onu da alabiliriz. Oda dar cunku berjer cok yer kaplayabilir diye dusunduk daha cok alincak sey var aslinda
Aynen vivenseden de alınacak şeyler çıkabilir. Cidden düşününce ben de yoruluyorumOdayı ölçüp mobilyaları ona göre de seçebilirsin
Taşınırken eski eşyalarını almadın mı peki canım onlar ne oldu sonra? Aslında haklısın çok yorucu oluyor bide hepsini ayrı ayrı teslimatını bekliyorsun.. ben çok yorulmuştum sonra da herkes kendin böyle istedin diye çok uğraşmamıştı hep görüşmeleri falan bana kalmıştıBen hic ugrasmak istemiyorum ya biktim sanirim artik bu islerden, evlenirken raykonsept diye bir yerde ozel yaptirdik her seyi ne derseler cizimde olur dedimburaya tasinirkende sadece enzaya baktik bayram icin yazliga gidiyorduk yarim saatte sectik bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?