2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doğumdan önce kullanılmaya başlanınca yara olmasınida engelliyormus diye okudum bir kaç yerde doğumdan çok o yaralarin acısı hala aklimda

Walla renkle alakalı bişry yazmamıştım çok önceleri bi kol çantası yerine sırt çantası tavsiye ederim fln yazmıstım
Allah allah deliriyorum galiba, cinsiyeti belli olsun çantayı öyle alıcam diye bir yorum okuduğuma çok emindim yanlış mı alıntıladım acaba

Valla eşim aldı bı kere acı olunca yemedim kalanı çöpe gitti bilse çöpe attigimi parçalar beni bide dediğiniz gibi deniym belki yiyebilirim
Çatalla ez içine limon sık dereotu ekle ekmeğe sür ye veya çok az keçinoynuzu özü ya da balla tatlandır az da kakao ekle al sana doğal puding

Biz gece gece bunlari aldik her seyin en ekonomiginden sanirim elektronik kismi tamamladik sadece gogus pompasi kaldi bebek odasina da aralik ayinda bakicaz yasaklar olmazsa enzayla hala ugrasiyorum cunku hala sandalyelerim gelmedi 6 aydir
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanırsınız inşallah Bebek odasına nerden bakmayı düşünüyorsunuz? Haftaya bakıcaz biz de. Fikir edinmek amaçlı fiyatlar ne durumda falan

Valla eşim aldı bı kere acı olunca yemedim kalanı çöpe gitti bilse çöpe attigimi parçalar beni bide dediğiniz gibi deniym belki yiyebilirim
Valla ben de sade olarak yemeyi hiç sevmiyorum yiyemem zaten limonlu da pek sevemedim ama balla karıştırınca kahvaltıda çok iyi oluyor

Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanırsınız inşallah Bebek odasına nerden bakmayı düşünüyorsunuz? Haftaya bakıcaz biz de. Fikir edinmek amaçlı fiyatlar ne durumda falan

Cilek cok kaliteli aslinda ama baya pahali geldi fiyatlari babamlar hediye olarak alicak bize modokodaki dukkanlari dolasiriz diye dusundum bir de vivensede indirim var suan vivensede biz yatak odasi bakmistik bu eve tasinirken dolap kapaklari elimde kalicak gibiydi o yuzden ona dikkat edelim oradan alirsak

Ben geçen hafta hissetmeye başladım, yani 15.hafta. İlk gebelikte bayağa geç hissetmiştim

Evet ya çilek e baktım bi hesapladık 10 bin tutuyor Normal yatak odası alınır resmen Ama çok güzeller. Tepe Home kargılı mobilyada falan da var. Bir de Caploonba diye bir mağaza varmış kurumsal. Oraya da bakmayı düşünüyoruz. Zaten beşiği teferruatlı almayı düşünmüyorum korkuluk yüksekliği ayarlanabilir olsa yeter. Vivensede her kaliteden mobilya olduğu için belli olmuyor işte

Ben de ikeadaki o büyük şifonyerden bir de yine ikeadan gardrop yaptırmayı düşünüyorum. İçini istediğimiz gibi dizayn edebiliyoruz ya o açıdan çok iyi olur. Ben takım olan hiçbir şeyi sevmiyorum ya evlenirken de her şeyi farklı yerlerden ayrı ayrı almıştım. masa ayrı sandalyeler ayrı hatta 4 sandalye başka 2 si başka yerden. ben ve etrafımdakiler kafayı yiyecektik artık yine aynısı olacak diye korkuyorlar ama neyse ki bu küçük çaplı

Aynen bende simdi caploonbaya bakiyordum fena durmuyor modokoda varmis magazasi bizde oraya bakalim kesin vivense degisik belki emzirme koltuguna oradan bakarim, ikeada sallanan sandalyelerde var cok rahat belki onu da alabiliriz. Oda dar cunku berjer cok yer kaplayabilir diye dusunduk daha cok alincak sey var aslinda

Ben hic ugrasmak istemiyorum ya biktim sanirim artik bu islerden, evlenirken raykonsept diye bir yerde ozel yaptirdik her seyi ne derseler cizimde olur dedim buraya tasinirkende sadece enzaya baktik bayram icin yazliga gidiyorduk yarim saatte sectik bitti gitti

Yaa ama mantıklı ikeadan yaptırmak da. Zaten çok renkli düşünmüyorsan uyum sağlar birbirine

Aynen vivenseden de alınacak şeyler çıkabilir. Cidden düşününce ben de yoruluyorum Odayı ölçüp mobilyaları ona göre de seçebilirsin

Aynen vivenseden de alınacak şeyler çıkabilir. Cidden düşününce ben de yoruluyorum Odayı ölçüp mobilyaları ona göre de seçebilirsin

Eveet en minimal seyleri almaliyim ki biraz ferah olsun odasi biz yatak odasini olctuk ama yine tutturamadik yatak boyundan dolap acilmiyordu, sonra bazayi iade edip raykonsepte yaptirmistik bazasini sadece yetenek sifir olcum konusunda

Taşınırken eski eşyalarını almadın mı peki canım onlar ne oldu sonra? Aslında haklısın çok yorucu oluyor bide hepsini ayrı ayrı teslimatını bekliyorsun.. ben çok yorulmuştum sonra da herkes kendin böyle istedin diye çok uğraşmamıştı hep görüşmeleri falan bana kalmıştı ama bebek odası için de şimdilik bi dolap bi de şifonyer düşünüyorum zaten. İlk zamanlar anne yanı beşikte yatar sonrası için hiç bi fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…